ir mes turim muilo riesutus,net nzn.siaip tamsiems,nelabai demetems rubams jie gerai,bet siaip tai vaiko rubeliuose pasilieka demes

...gal kas zinot koki ekologiska,bet tikrai veiksminga priemone vaiko drabuzeliams plauti?

neblogi man skysti skalbikliai is Earth Friendly Products.ir oro gaiviklius is tos firmos perku,tai patinka jie man...
Papildyta:
QUOTE(sindirela @ 2010 08 16, 16:30)
mergaites o kuom jus plaunate, takim kriaukle vonia unitaza ir pan. ?
as tai pavyzdziui plaunu su soda ir actu,arba su soda ir citrinos rugstimi...kita kart ispaudziu citrinos sulciu,jei su actu plaunu,blizgesi duoda unitazui ar kriauklei.

siaip turiu ecover tualeto valikli,tai dar ir su juo.

taip pat ir arbatinukus su citrinos rugstim atvirinu...
Papildyta:
QUOTE(sriukis @ 2010 08 19, 15:57)
ir mes turim muilo riesutus,net nzn.siaip tamsiems,nelabai demetems rubams jie gerai,bet siaip tai vaiko rubeliuose pasilieka demes

...gal kas zinot koki ekologiska,bet tikrai veiksminga priemone vaiko drabuzeliams plauti?

neblogi man skysti skalbikliai is Earth Friendly Products.ir oro gaiviklius is tos firmos perku,tai patinka jie man...
Papildyta:
as tai pavyzdziui plaunu su soda ir actu,arba su soda ir citrinos rugstimi...kita kart ispaudziu citrinos sulciu,jei su actu plaunu,blizgesi duoda unitazui ar kriauklei.

siaip turiu ecover tualeto valikli,tai dar ir su juo.

taip pat ir arbatinukus su citrinos rugstim atvirinu...
dar norejau paklausti:ar jums skalbiant su muilo riesutais jie neissibarsto besiskalbdami,man kazkaip atsirisa tas maiselis