Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškos buitinės priemonės V tema,

QUOTE(ingaaaa @ 2010 08 17, 13:30)
as,prisiskaicius apie muilo riesutus,juos panorau isbandyti.Bet man jie nepatiko schmoll.gif Man rubai pagelto,demiu neisima.tik gal kazkiek minkstesni,kai isdziuva.Gal tas pats butu ir be jokios priemones skalbiant.Dabar noreciau isbandyt ekorutuliukus.Gal kas jais skalbiat?

kazkaip manau, kad jei nepatiko riesutai, nepatiks ir rutuliai ax.gif as turiu rutulius, nesu suzaveta... vis reciau naudoju.
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2010 08 17, 17:56)
kazkaip manau, kad jei nepatiko riesutai, nepatiks ir rutuliai ax.gif as turiu rutulius, nesu suzaveta... vis reciau naudoju.

Dekui uz atviruma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2010 08 17, 17:56)

drinks_cheers.gif man riešutai labiau patinka, nei eko rutuliai... Nieko jie neskalbia.. schmoll.gif

Atsakyti
Gal kam bus naudingas - http://www.facebook.com/?ref=home#!/ev...7463&ref=mf PC "Gedimino 9" vyksta paskaitos apie buitinę chemija ir alternatyvius pasirinkimus
Atsakyti
ir mes turim muilo riesutus,net nzn.siaip tamsiems,nelabai demetems rubams jie gerai,bet siaip tai vaiko rubeliuose pasilieka demes blush2.gif ...gal kas zinot koki ekologiska,bet tikrai veiksminga priemone vaiko drabuzeliams plauti? smile.gif neblogi man skysti skalbikliai is Earth Friendly Products.ir oro gaiviklius is tos firmos perku,tai patinka jie man... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sindirela @ 2010 08 16, 16:30)
mergaites o kuom jus plaunate, takim kriaukle vonia unitaza  ir pan. ?

as tai pavyzdziui plaunu su soda ir actu,arba su soda ir citrinos rugstimi...kita kart ispaudziu citrinos sulciu,jei su actu plaunu,blizgesi duoda unitazui ar kriauklei. 4u.gif siaip turiu ecover tualeto valikli,tai dar ir su juo. mirksiukas.gif taip pat ir arbatinukus su citrinos rugstim atvirinu...
Papildyta:
QUOTE(sriukis @ 2010 08 19, 15:57)
ir mes turim muilo riesutus,net nzn.siaip tamsiems,nelabai demetems rubams jie gerai,bet siaip tai vaiko rubeliuose pasilieka demes blush2.gif ...gal kas zinot koki ekologiska,bet tikrai veiksminga priemone vaiko drabuzeliams plauti? smile.gif neblogi man skysti skalbikliai is Earth Friendly Products.ir oro gaiviklius is tos firmos perku,tai patinka jie man... mirksiukas.gif
Papildyta:

as tai pavyzdziui plaunu su soda ir actu,arba su soda ir citrinos rugstimi...kita kart ispaudziu citrinos sulciu,jei su actu plaunu,blizgesi duoda unitazui ar kriauklei. 4u.gif siaip turiu ecover tualeto valikli,tai dar ir su juo. mirksiukas.gif taip pat ir arbatinukus su citrinos rugstim atvirinu...

dar norejau paklausti:ar jums skalbiant su muilo riesutais jie neissibarsto besiskalbdami,man kazkaip atsirisa tas maiselis blush2.gif
Atsakyti
issibarsto ir man tie muilo rieshutai doh.gif
kelis sykius buvau radus tu rieshutu lupenu bugne ir toj zharnoj kur isleidzia vandeni unsure.gif kazi man jie neuzkish mashinos ir nesugadins? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sriukis @ 2010 08 19, 15:59)
dar norejau paklausti:ar jums skalbiant su muilo riesutais jie neissibarsto besiskalbdami,man kazkaip atsirisa tas maiselis blush2.gif

Man irgi pirmą kartą atsirišo, tai nuo to karto aš tą maišelį su riešutais įdedu į tokį, na nežinau kaip pavadinti, skalbimo maišelį jautriems skalbiniams- tokį tinklelį su užtrauktuku. tai tuomet niekas neatsiriša ir neišsibarsto. wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dobiliukė: 21 rugpjūčio 2010 - 18:55
Atsidaro dar viena platinama kosmetika-buitinės priemonės, kurią man įkyriai siūlo, noriu išgirsti išmanančių nuomones. Savo puslapyje rašo: "Visi GNLD produktai yra natūralūs, organiški, netoksiški, nekenksmingi aplinkai, biologiškai suyrantys, efektyvūs ir kokybiški. " Kažkaip labai tuo abejoju, turbūt tai dar viena panaši kompaniją į Amway.

Skalbimo milteliai
Be fosfatų

Sudėtis Šiame produkte be kitų sudedamųjų dalių yra:
5-15% ceolitų, anijoninių paviršiaus aktyviųjų medžiagų, balinimo medžiagų, veikiančių išsiskiriant deguoniui;
<5% muilo, nejoninių paviršiaus aktyviųjų medžiagų, polikarboksilatų, fosfonatų.

Taip pat - kvapiosios medžiagos (Limonene), optinių baliklių, fermentų.

Paruoštų ištirpusių miltelių pH apie 10,5.
100% biologiškai suyrantys gamtoje

Audinių minkštiklis
15-30% katijoninės aktyviosios medžiagos, <5%: metilchloro izotiazolinonas, metilizotiazolinonas, oktilisotiazolinonas, kvapiosios medžiagos (heksilcinamalas, kumarinas, butilfenilmetilo propenalis, benzilsalicilatas, linalolis, α-izometiljononas). pH apie 3,0.
Atsakyti
Daug diskusijų yra apie tuos GNLD produktus, kažkodėl susidariau nuomonę jog tai marketinginis tinklas nekeliantis pasitikėjimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiaugsmoji diena @ 2010 08 24, 20:35)
Atsidaro dar viena platinama kosmetika-buitinės priemonės, kurią man įkyriai siūlo, noriu išgirsti išmanančių nuomones. Savo puslapyje rašo: "Visi GNLD produktai yra natūralūs, organiški, netoksiški, nekenksmingi aplinkai, biologiškai suyrantys, efektyvūs ir kokybiški. " Kažkaip labai tuo abejoju, turbūt tai dar viena panaši kompaniją į Amway.

Skalbimo milteliai
Be fosfatų

Sudėtis Šiame produkte be kitų sudedamųjų dalių yra:
5-15% ceolitų, anijoninių paviršiaus aktyviųjų medžiagų, balinimo medžiagų, veikiančių išsiskiriant deguoniui;
<5% muilo, nejoninių paviršiaus aktyviųjų medžiagų, polikarboksilatų, fosfonatų.

Taip pat - kvapiosios medžiagos (Limonene), optinių baliklių, fermentų.

Paruoštų ištirpusių miltelių pH apie 10,5.
100% biologiškai suyrantys gamtoje

Audinių minkštiklis
15-30% katijoninės aktyviosios medžiagos, <5%: metilchloro izotiazolinonas, metilizotiazolinonas, oktilisotiazolinonas, kvapiosios medžiagos (heksilcinamalas, kumarinas, butilfenilmetilo propenalis, benzilsalicilatas, linalolis, α-izometiljononas). pH apie 3,0.

Pažymėjau alergenus.
Atsakyti
Vakar maloniai nustebau Kaune, Savo rimi radusi ekologiska stenda, kuriame salia ekologisku makaronu, arbatu ir pirties reikmenu buvo ir Sonet firmos buitines chemijos gaminiu:)))))))Ziuriu, prisitaiko prie aplinkos poreikiu:)
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 08 24, 20:43)
Daug diskusijų yra apie tuos GNLD produktus, kažkodėl susidariau nuomonę jog tai marketinginis tinklas nekeliantis pasitikėjimo ax.gif

Man taip pat jie pasitikėjimo nekelia, akių muilinimas schmoll.gif

QUOTE(pikkolo @ 2010 08 25, 09:35)
Pažymėjau alergenus.

4u.gif
Atsakyti