Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškos buitinės priemonės V tema,

QUOTE(~VEGA~ @ 2010 08 30, 22:01)
TA kosyte sudomino ir mane......
tik kiek to sodos pridet nesupratau--kiek muilo pritarkuoto saukstu , tiek ir sodos? blush2.gif

Sodos dėti tokį pat kiekį, kokį turėsi ūkinio muilo tirpalo, kitaip tariant 1:1 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2010 08 29, 18:00)
vidinį klozeto dangtį puikiausiai išvalo ūkinio muilo ir sodos košė. Ūkišką muila reikia sutarkuoti, suberti į vandenį, kai ištirpsta pridėti 1:1 valgomosios sodos. Tokia košele patepu klozeto dangtį, palaikau 1-2 val - viskas puikiai nusivalo, net pageltimai, kurių jokios rūgštys nenuimdavo thumbup.gif

Aciu labai uz puiku patarima, butinai isbandysiu thumbup.gif 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2010 08 30, 19:31)
kazin teisybe, kad 25% sutrumpina dziovinimo laika rolleyes.gif ? gal reik is TP isigyt is pradziu. turbut cia jie pigesni cool.gif

kad ispurena geriau tai tikrai, o mokejau ar 18 ar 28 lt nebepamenu
Atsakyti
Sveikos, buvau uzsiminusi siame skyrelyje apie Permanon ekologiskas valymo priemones, bet niekas nepasidalino patirtimi. Ar nebandete ar tiesiog negirdejote?
Atsakyti
QUOTE(tangutis @ 2010 08 31, 14:05)
Sveikos, buvau uzsiminusi siame skyrelyje apie Permanon ekologiskas valymo priemones, bet niekas nepasidalino patirtimi. Ar nebandete ar tiesiog negirdejote?

nebandziau , tai nera ka ir pasakyti smile.gif
Atsakyti
O ką manot apie skysto skalbinių ploviklio sudėtį (švelnus skystas skalbiklis skirtas saugiai skalbti žmonių su jautria oda ir kūdikių drabužius):
5-15% anijoninių aktyviųjų paviršiaus medžiagų (APM)
<5% nejoninių APM, muilo
Konservantai (glutaral), kvapai, benzyl salicylate, butylphenyl methylpropional, hexyl cinnamal, hidroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, limonene
?

Atsakyti
QUOTE(Axxa @ 2010 08 31, 17:40)
O ką manot apie skysto skalbinių ploviklio sudėtį (švelnus skystas skalbiklis skirtas saugiai skalbti žmonių su jautria oda ir kūdikių drabužius):
5-15% anijoninių aktyviųjų paviršiaus medžiagų (APM)
<5% nejoninių APM, muilo
Konservantai (glutaral), kvapai, benzyl salicylate, butylphenyl methylpropional, hexyl cinnamal, hidroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, limonene
?

Nelabai suprantu kam tiek daug kvapų pridėta, kai kurie iš jų apibūdinami kaip alergenai, sukeliantys odos problemas (hidroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde).
Atsakyti
Na čia Dreft skystu skalbikliu skalbdavau, šiaip jis neturi kažkokio aštraus kvapo, sakyčiau labau subtilus, kartais vos jaučiamas (turiu omenyje drabužius išskalbus)...bet kadangi mano vaikutis turi AD, tai manau dabar pirksiu pabandymui Bio D skystą skalbiklį. Jau buvau nusižiūrėjus Neutral, bet pasiskaičiau, kad ten taip pat nieko gera. O dar rankom skalbiu kartais su natūraliu Ringuvos skalbiamuoju muilu vaikų drabužiams skalbti, bet radau, kad ten titano dioksido pridėta. Prieš tai būdavo kad prausdavau ir kartais paskalbdavau Tindi vaikų muilu jautriai odai, tai rašo, kad tualetinis vaikų muilas pagamintas iš aukštos kokybės augalinės kilmės žaliavų: palmių ir palmių branduolių aliejaus. Jei drabužėliai tik šiaip nedaug išpurvinti, tai man gerai jis išskalbdavo, o nuo Ringuvos muilo labai rankos net ir po vieno skalbimo išsausėdavo.
Atsakyti
Neutral'e yra optinių baliklių, alergiškiem žmonėm nelabai gerai. Aš dabar pirkau Frosch skystą skalbiklį, jame neradau jokių blogų medžiagų.
Atsakyti
Gal kas galite patarti tikrai veiksminga ekologiska balikli. Man nepavyksta ekologiskai kariauti su virtuviniais ranksluosciais, isskalbus demes lieka vietose doh.gif

Kokiu yra nuomoniu yra apie Hedera Natur produkcija ( Almacabio ) ?
Kokias šios firmos priemones naudojate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo * Bagira *: 03 rugsėjo 2010 - 08:13
QUOTE(* Bagira * @ 2010 09 03, 08:09)
Gal kas galite patarti tikrai veiksminga ekologiska balikli. Man nepavyksta ekologiskai kariauti su virtuviniais ranksluosciais, isskalbus demes lieka vietose  doh.gif

Kokiu yra nuomoniu yra apie Hedera Natur produkcija ( Almacabio ) ?
Kokias šios firmos priemones naudojate?

Mes naudojame Ecover baliklį, net spalvotiems audiniams. Na, o virtuvinius rankšluosčius geriausia yra mirkyti, ir dar su ūkiniu muilu patrinti 4u.gif
Atsakyti
Su ukiniu muilu ar tulzies ?
Atsakyti