vidinį klozeto dangtį puikiausiai išvalo ūkinio muilo ir sodos košė. Ūkišką muila reikia sutarkuoti, suberti į vandenį, kai ištirpsta pridėti 1:1 valgomosios sodos. Tokia košele patepu klozeto dangtį, palaikau 1-2 val - viskas puikiai nusivalo, net pageltimai, kurių jokios rūgštys nenuimdavo
Sveikos, buvau uzsiminusi siame skyrelyje apie Permanon ekologiskas valymo priemones, bet niekas nepasidalino patirtimi. Ar nebandete ar tiesiog negirdejote?
Sveikos, buvau uzsiminusi siame skyrelyje apie Permanon ekologiskas valymo priemones, bet niekas nepasidalino patirtimi. Ar nebandete ar tiesiog negirdejote?
O ką manot apie skysto skalbinių ploviklio sudėtį (švelnus skystas skalbiklis skirtas saugiai skalbti žmonių su jautria oda ir kūdikių drabužius): 5-15% anijoninių aktyviųjų paviršiaus medžiagų (APM) <5% nejoninių APM, muilo Konservantai (glutaral), kvapai, benzyl salicylate, butylphenyl methylpropional, hexyl cinnamal, hidroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, limonene ?
O ką manot apie skysto skalbinių ploviklio sudėtį (švelnus skystas skalbiklis skirtas saugiai skalbti žmonių su jautria oda ir kūdikių drabužius):
5-15% anijoninių aktyviųjų paviršiaus medžiagų (APM)
<5% nejoninių APM, muilo
Konservantai (glutaral), kvapai, benzyl salicylate, butylphenyl methylpropional, hexyl cinnamal, hidroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, limonene
?
Nelabai suprantu kam tiek daug kvapų pridėta, kai kurie iš jų apibūdinami kaip alergenai, sukeliantys odos problemas (hidroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde).
Na čia Dreft skystu skalbikliu skalbdavau, šiaip jis neturi kažkokio aštraus kvapo, sakyčiau labau subtilus, kartais vos jaučiamas (turiu omenyje drabužius išskalbus)...bet kadangi mano vaikutis turi AD, tai manau dabar pirksiu pabandymui Bio D skystą skalbiklį. Jau buvau nusižiūrėjus Neutral, bet pasiskaičiau, kad ten taip pat nieko gera. O dar rankom skalbiu kartais su natūraliu Ringuvos skalbiamuoju muilu vaikų drabužiams skalbti, bet radau, kad ten titano dioksido pridėta. Prieš tai būdavo kad prausdavau ir kartais paskalbdavau Tindi vaikų muilu jautriai odai, tai rašo, kad tualetinis vaikų muilas pagamintas iš aukštos kokybės augalinės kilmės žaliavų: palmių ir palmių branduolių aliejaus. Jei drabužėliai tik šiaip nedaug išpurvinti, tai man gerai jis išskalbdavo, o nuo Ringuvos muilo labai rankos net ir po vieno skalbimo išsausėdavo.
Gal kas galite patarti tikrai veiksminga ekologiska balikli. Man nepavyksta ekologiskai kariauti su virtuviniais ranksluosciais, isskalbus demes lieka vietose
Kokiu yra nuomoniu yra apie Hedera Natur produkcija ( Almacabio ) ? Kokias šios firmos priemones naudojate?
Gal kas galite patarti tikrai veiksminga ekologiska balikli. Man nepavyksta ekologiskai kariauti su virtuviniais ranksluosciais, isskalbus demes lieka vietose
Kokiu yra nuomoniu yra apie Hedera Natur produkcija ( Almacabio ) ?
Kokias šios firmos priemones naudojate?