Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškos buitinės priemonės V tema,

Margareta - na, turėtų tas muilas su soda riebalus nuimt g.gif Nebent turi minty tą atvejį, kai riebalai jau pridegę, net parudę, tai tada, jaučiu, sunku juos nuimti būtų...

Iš pagamintų priemonių aš naudoju Frosh, nežinau kiek tai ekologiška, bet, pagal sudėtį - nėr blogas dalykas smile.gif Neseniai nusipirkau skalbinių minkštiklio koncentratą - kvepėjo skaniai thumbup.gif Jau šimtas metų visai nenaudojau minkštiklio, manau, tai dar ekologiškiau nei naudoti ekologišką smile.gif
Atsakyti
Sveikos.Vakar nusipirkau ALMAWIN skalbimo kremą, išskalbus kvapas toks gaivus, ir sunaudojimas nedidelis.
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2010 09 11, 07:00)
Sveikos.Vakar nusipirkau ALMAWIN skalbimo kremą, išskalbus kvapas toks gaivus, ir sunaudojimas nedidelis.

Ačiū už atsiliepimus 4u.gif Įtariu jį ir pirksiu, nes ir pagal dėmių išskalbimo efektyvumą esu pasižymėjusi, jog yra vienas iš geriausių variantų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 11 rugsėjo 2010 - 09:34
Nusipirkau ATTITUDE skysta skalbikli,minkstikli ir indu plovikli.man patiko nes skalbiklis ir minkstiklis nesuteikia jokio kvapo,mums tai tinka nes visa seima elergiska chemijai doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2010 09 10, 19:07)
Iš pagamintų priemonių aš naudoju Frosh, nežinau kiek tai ekologiška, bet, pagal sudėtį - nėr blogas dalykas smile.gif

aš irgi Frosch labai mėgstu, tiek valiklius įvairius, tiek skalbimo priemones, ir kokybė gera ir kvapai švelnūs thumbup.gif
Atsakyti
sveikos.nesenai nusipirkau ekostudijos parduotuvej juoda skysta muila su alyvuogiu aliejumi.neblogas dalykas,tinka daug kam:valyti visokius pavirsius,skalbti,valyti kilimus.raso biologiniuose gyvulininkystes ukiuose naudojamas kasdien plauti tesmenis pries melziant biggrin.gif nu ir taip toliau.gamintojas prancuzija.tai vat,man idomu,ar jis tikrai ekologiskas?gal zinot kur zenklinimus pasiziuret?siaip tai sudetis raso:skystas kalio muilas ir vanduo.visiskai neputoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2010 09 11, 08:00)

Gal galėtumėt įdėt šios priemonės nuorodą? Aš kur randu AlmaWin skalbimo kremą, jis naudojamas tik iki 40 laipsnių temperatūros. Jūs tokį patį pirkot ar dar kažkoks kitas yra? Prie tokios žemos temperatūros bijau, kad nelabai kas išsiskalbs.
Atsakyti
QUOTE(meid @ 2010 09 30, 16:24)
Gal galėtumėt įdėt šios priemonės nuorodą? Aš kur randu AlmaWin skalbimo kremą, jis naudojamas  tik iki 40 laipsnių temperatūros. Jūs tokį patį pirkot ar dar kažkoks kitas yra? Prie tokios žemos temperatūros bijau, kad nelabai kas išsiskalbs.

Taip, skalbimo kremas tik toks yra.Bent aš jau kitokio neradau.Man tai išskalbia puikiai, statau ir 60 laipsnių temperatūra.
Atsakyti
sveikutes...as norejau pasiteirauti,ar kas naudojat juodaji skysta muila? smile.gif jis prancuzu gamybos,man isgyre ekostudijoj ji.sake daug kur galima naudoti,tas pats,kas locas tik ekologiskas..tai noriu paklausti,gal zinot ar tikrai ekologiskas?ir kaip jis?
o dar noreciau,kad pakomentuotumet sudeti:surfactants derived from corn and coconut>30%,sodium citrate<5%.sodium gluconate<5%,essential oils<5%,water >30%. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2010 09 30, 16:28)
Taip, skalbimo kremas tik toks yra.Bent aš jau kitokio neradau.Man tai išskalbia puikiai, statau ir 60 laipsnių temperatūra.

O jį skalbimui rankomis naudoti galima? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2010 09 30, 16:28)

As irgi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kuris iš ekologiškų-natūralių indų ploviklių mažiausiai sausina rankas? ax.gif naudoju dabar Almawin, bet rankas sausina labiau nei ankščiau naudotas Fairy..
Atsakyti