Labas,
Kur Vilniuje perkate Sonett tulžies muilą?
QUOTE(chemistry @ 2010 10 20, 17:19)
Muilo riesutai neisplauna baltu skalbiniu. Man visai patnka ringuvos sklabiklis, ten tokios kaip muilo drozles, bet deja netinka masina skalbti
kad ir spalvotus nekaip skalbia...
man reikia kad ir masinai tiktu....
QUOTE(eglaite2 @ 2010 10 07, 15:45)
http://www.intero.lt...lymo-akmuo.html Per viena SM nare pavyko jo pigiau gauti
. O siaip gal ir kiti valomieji akmenys yra puikiai valantys, bet sisi yra mano pirmas isbandytas 

as irgi sita turejau, jau pribaigiau, daugiau nei metams uzteko. Dabar nusipirkau Senukyose bioakmeni, jis kike kitaip valo, bet irgi gerai.
mergaites, niekaip nepamenu, koki ten gera, universalu valiksi su apelsinais, siulete, nus nerandu dabar.
Papildyta:
QUOTE(eglaite2 @ 2010 10 08, 15:57)
Nezinau, orkaites neturiu kol kas
.
Siaip as su juo WC plastikini dangti valau is visu pusiu, o pati klozeta tik pati virsu, apie dangti, giliai i vidu nelendu
. Patrini slapia kempinele i akmeni, si suputoja ir tada ja pasveiti ka reikia, o veliau kita slapia sluoste nusluostai
. Gal ir nera labai jau patogu, nes valyt paciai reikia, bet nelabai tikiu, kad kazkokia ekologiska priemone vos papylus viska nublizgintu
.

Siaip as su juo WC plastikini dangti valau is visu pusiu, o pati klozeta tik pati virsu, apie dangti, giliai i vidu nelendu

o as ir klozeto vidu su juo sveiciu, turiu tik klozetui skirta kempine, ir pirmyn. po sveitimo siuo akmeniu, pavirsius ,tarsi, plevele pasidengia, nelimpa taip greit nesvarumai, tviska net svara.
QUOTE(Nidulia @ 2010 10 21, 11:18)
mergaites, niekaip nepamenu, koki ten gera, universalu valiksi su apelsinais, siulete, nus nerandu dabar.
itariu kad tu cia Almawin Apelsinu aliejaus valikti turi omeny

bet taip nieks ir nepakomentavo ar labai blogai, kad ant jo kryziukas ir toksiskumas vandens gyvunams pazymetas

maciau kazkas klause apie binatec produktu.superiniai ekologiski valikliai. valo kaip is reklamu tos parduotuvines chemijos. isisenejusius prikepusius riebalus nuo dujines be vargo nuvaliau
ju nemazai gaminiu yra. uzsikabinau, dabar reik visu imanomu
pasiklausiau apie visus valiklius kas ir kaip. o dar atsiliepimai is zmoniu rekomendavusiu situs valiklius
suzaveta ir apzaveta esu. labai labai
milteliai skalbimo - nereik jokiu minkstikliu, priemoniu nuo kalkiu.
kilimu valiklis-atkeliai purvus ir pacios gilumos i virsu. tereikia nuvalyt/nusiurbt. atstoja tuos siurblius uz 5000lt.
universalus, grindu, indu ir daug visokiu kitu
noriu VISKO

kilimu valiklis-atkeliai purvus ir pacios gilumos i virsu. tereikia nuvalyt/nusiurbt. atstoja tuos siurblius uz 5000lt.

QUOTE(viske @ 2010 10 22, 17:09)
maciau kazkas klause apie binatec produktu.superiniai ekologiski valikliai. valo kaip is reklamu tos parduotuvines chemijos. isisenejusius prikepusius riebalus nuo dujines be vargo nuvaliau
ju nemazai gaminiu yra. uzsikabinau, dabar reik visu imanomu
pasiklausiau apie visus valiklius kas ir kaip. o dar atsiliepimai is zmoniu rekomendavusiu situs valiklius
suzaveta ir apzaveta esu. labai labai
noriu VISKO 

O jie ekologiški? Jei taip, tai imu viską

QUOTE(Godike @ 2010 10 22, 17:39)
ekologiski.
nealergiski, nekensmingi visiskai.
nesvarumus nuo pavirsiu atskiria, o ne grauzia kaip chemijos parduotuvines.
produktuose yra probiotikai. gerosios bakterijos, kurias paprastai geriam ane

jei domina, galiu atsiusti visu produktu aprasymus i emaila

QUOTE(viske @ 2010 10 22, 18:53)
ekologiski.
o cia galima susikurti namuose sveika, svaria aplinka.
i az parasykit emaila.

O si produkcija sertifikuota? Ja isigyti galima tik per platintojus?
QUOTE(Nirida @ 2010 10 23, 11:40)
Vakar pasiskaitinėjau apie šią produkciją (Binatec), tai skamba labai gražiai, tik klausimas, ar taip gerai ir veikia. Aišku, kol pats nepabandysi, tai ir nesužinosi.
O gal yra mamyčių, kurios jau išbandė šią produkciją (kiek skaičiau, tai neradau nieko).
QUOTE(Nirida @ 2010 10 23, 11:40)
sertifikuota. taip, per platintojus.
Sveikos visos, truputi mano patirties su ekologiskom skalbimo priemonem.
Visos temos neskaiciau, tad jei mano patirtis nenauja, tiesiog atleiskit..
http://www.ringuva.l...dex.php?t=3&l=1
Norejau pagirti "Ringuva".
As puikiai skalbiu automatine skalbykle naudodama Rinuvos muilo drozles. Tik jas istirpinu. I litrinį stiklainį pripilu apie pusę tų drožlių, užpilu šiltu vandeniu ir palieku. Vėliau keletą kartų pamaišau. Gaunasi tokia kaip muilo košė. Ji gali ilgokai stovėti - niekas neatsitinka. Į skalbyklę įpilu apie 5 - tadalį - 6 - dalį (stiklainio)tos masės į skalbimo milteliams skirtą skyrelį. Kokybė
, bent jau man. Tiesa, dar paleidziu papildoma skalvimą. Nes neissiskalaves muilas, gali matytis ant tamsiu rubu. Kas yra naudojes ukini muila - zino. (Skalbimo milteliai zymiu nepalieka, bet isemus is skalbykles juos uzmerkus, vanduo buna pilnumoj muilinas. Tad skalaudavau papildomai ir naudodama miltelius. Nesinori kad ta chemija liestusi prie kuno. Pabandykit pamatysit - logiska kad "ekonomiskos" skalbykles naudodamos mazai vandens puikiai neisskalauja)Man su "Ringuva" puikia išssiskalbia tokie vaikų rubeliai, kurių "neįkando" skalbimo milteliai, ir tas produktas manau tikrai ekologiškas. Tik va reikia truputį pasiterlioti..
Čia mano patirtis ir bandymai. Pabandykit, tikrai verta. O dėl "ekologijos" tikrumo ir kainos - manau tikrai apsimoka.
Sekmes toms kurios rysis isbandyti..
Visos temos neskaiciau, tad jei mano patirtis nenauja, tiesiog atleiskit..
http://www.ringuva.l...dex.php?t=3&l=1
Norejau pagirti "Ringuva".
As puikiai skalbiu automatine skalbykle naudodama Rinuvos muilo drozles. Tik jas istirpinu. I litrinį stiklainį pripilu apie pusę tų drožlių, užpilu šiltu vandeniu ir palieku. Vėliau keletą kartų pamaišau. Gaunasi tokia kaip muilo košė. Ji gali ilgokai stovėti - niekas neatsitinka. Į skalbyklę įpilu apie 5 - tadalį - 6 - dalį (stiklainio)tos masės į skalbimo milteliams skirtą skyrelį. Kokybė

Čia mano patirtis ir bandymai. Pabandykit, tikrai verta. O dėl "ekologijos" tikrumo ir kainos - manau tikrai apsimoka.
Sekmes toms kurios rysis isbandyti..

Labas vakaras,
gal kuri turit patirties su kalkiu valymu? Noriu isvalyti virduli ir kavos virimo aparato dali, skirta vandeniui. Bandziau sveisti su kempine, bet nedaug nusivalo, gal yra kokiu naturaliu priemoniu ar budu, kaip atsikratyti kalkiu nuosedu
gal kuri turit patirties su kalkiu valymu? Noriu isvalyti virduli ir kavos virimo aparato dali, skirta vandeniui. Bandziau sveisti su kempine, bet nedaug nusivalo, gal yra kokiu naturaliu priemoniu ar budu, kaip atsikratyti kalkiu nuosedu