Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškos buitinės priemonės V tema,

QUOTE(Saphia @ 2010 10 24, 21:11)
Labas vakaras,

gal kuri turit patirties su kalkiu valymu? Noriu isvalyti virduli ir kavos virimo aparato dali, skirta vandeniui. Bandziau sveisti su kempine, bet nedaug nusivalo, gal yra kokiu naturaliu priemoniu ar budu, kaip atsikratyti kalkiu nuosedu  4u.gif

virduli valau su actu: ipilu vandens per du pirstus iki maximumo, likusia dali acto. uzverdu ir palieku pamirkti nakciai. ryte ispilu ir gerai praskalauju. panasiai citrinos rugstim galima valyt.
Atsakyti
QUOTE(Saphia @ 2010 10 25, 00:11)
Labas vakaras,

gal kuri turit patirties su kalkiu valymu? Noriu isvalyti virduli ir kavos virimo aparato dali, skirta vandeniui. Bandziau sveisti su kempine, bet nedaug nusivalo, gal yra kokiu naturaliu priemoniu ar budu, kaip atsikratyti kalkiu nuosedu  4u.gif

Šaukštas citrinos rūgšties į pilną virdulį. Užvirti, palaukti 3-5 min. ir išplauti smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Spalvota diena @ 2010 10 25, 11:12)
Šaukštas citrinos rūgšties į pilną virdulį. Užvirti, palaukti 3-5 min. ir išplauti  smile.gif .

Patikrintas budas. thumbup.gif
Atsakyti
su citrinos ugstim ir skalbenke galima pakaitint. ibert kokio puse maisiuko ir 90 laipsiu 15 min praskut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viske @ 2010 10 25, 14:12)
su citrinos ugstim ir skalbenke galima pakaitint. ibert kokio puse maisiuko ir 90 laipsiu 15 min praskut smile.gif

Kiek girdejau 15 min neuztenka,reikia jungti ilga programa. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz patarimus. Virduli taip jau ir isvaliau, visai gerai su citrinos rugstim issivale thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(viske @ 2010 10 22, 17:09)
maciau kazkas klause apie binatec produktu.superiniai ekologiski valikliai. valo kaip is reklamu tos parduotuvines chemijos. isisenejusius prikepusius riebalus nuo dujines be vargo nuvaliau thumbup.gif ju nemazai gaminiu yra. uzsikabinau, dabar reik visu imanomu biggrin.gif  pasiklausiau apie visus valiklius kas ir kaip. o dar atsiliepimai is zmoniu rekomendavusiu situs valiklius thumbup.gif suzaveta ir apzaveta esu. labai labai thumbup.gif
milteliai skalbimo - nereik jokiu minkstikliu, priemoniu nuo kalkiu.
kilimu valiklis-atkeliai purvus ir pacios gilumos i virsu. tereikia nuvalyt/nusiurbt. atstoja tuos siurblius uz 5000lt.
universalus, grindu, indu ir daug visokiu kitu cool.gif noriu VISKO biggrin.gif

Kazi siauliuose kas platina juos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agotukas6 @ 2010 10 24, 17:44)
Sveikos visos, truputi mano patirties su ekologiskom skalbimo priemonem.
Visos temos neskaiciau, tad jei mano patirtis nenauja, tiesiog atleiskit..
http://www.ringuva.l...dex.php?t=3&l=1
Norejau pagirti "Ringuva".
As puikiai skalbiu automatine skalbykle naudodama Rinuvos muilo drozles.

1 ringuva neekologiška
2 atsargiai su ta koše, kad neapsiveltų kur nereik, skalbyklė brangiau kainuoja
Atsakyti
QUOTE(sriukis @ 2010 10 26, 16:39)
Kazi siauliuose kas platina juos? ax.gif

na binatec.lt puslapyje tai atsiliepimai nekokie g.gif
Atsakyti
QUOTE(spalvota @ 2010 10 26, 18:43)
na binatec.lt puslapyje tai atsiliepimai nekokie g.gif

Idekit nuorodele, nes man lt psl. neatsidaro, o eu nerandu atsiliepimu..
Atsakyti
QUOTE(Silvy @ 2010 05 12, 12:43)
atradau analogiska tik pigesni varianta -Soluvert firmos sertifikuota sveitimo pasta,dezute tokia pat,kempinele net patvaresne ir mano rankom pastaroji priemone labiau patiko
QUOTE(jobukas @ 2010 05 13, 18:41)
As taip pat naudoju SOLUVERT - labai esu patenkinta, o ir kaina, palygius su kitais analogais, visai normali.
Kur perkate Soluvert šveitimo pastą? 4u.gif
Atsakyti
Gal kas brandėt ekologiškas valymo priemones iš Maximos? Nusipirkau prieš kelias dienas E.D.L. Nature skalbinių minkštiklį (turi ECOCERT ženkliuką) ir Green Force tualeto valiklį (neturi jokio sertifikato). ax.gif
Atsakyti