Įkraunama...
Įkraunama...

Diplomas su pagyrimu

QUOTE(vikuliukas @ 2006 05 27, 16:38)
pala pala, tai dabar kad as baigiau su pagyrimu butinai turi reiksti, kad as kaldavau  blink.gif  nu neee, tu cia kazka maisai. niekada gyvenime nekaliau ir nekalsiu (nebent vinis i siena  tongue.gif ) as gi nekalta, kad turiu puikia atminti, o jei dar paskaitoje bent karta pasiklausai atidziai, ir tos temos nebereikia ruostis atskirai egzui, tai negi tai reiskia, kad esi zubryla?  blink.gif  negirdejau dar tokio dalyko.

Atsiprašau, tiesiog nepaminėjau, kad yra ir kitokių variantų. Daugiau replikavau į pastabą, kad vadovai nemėgsta protingesnių.
Bet pripažinkim ir tai, kad jei tu gerai įsiminei ar išmokai paskaitą, dar nereiškia, kad tu profesiniame darbe sugebėsi pritaikyti savo žinias. Vėlgi, nieko konkretaus. Yra ir tokių, kurie gerai atsimena, viską supranta ir praktiškai pritaiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2006 05 28, 10:33)
Atsiprašau, tiesiog nepaminėjau, kad yra ir kitokių variantų. Daugiau replikavau į pastabą, kad vadovai nemėgsta protingesnių.
Bet pripažinkim ir tai, kad jei tu gerai įsiminei ar išmokai paskaitą, dar nereiškia, kad tu profesiniame darbe sugebėsi pritaikyti savo žinias. Vėlgi, nieko konkretaus. Yra ir tokių, kurie gerai atsimena, viską supranta ir praktiškai pritaiko  4u.gif

na, kiek zmoniu tiek nuomoniu. drinks_cheers.gif zinias, kurias igavau besimokydama tikrai nevisas galiu pritaikyti praktikoje. kodel? todel, kad tokiu bendrauniversitetiniu dalyku kaip etnokultura ar ekologija, neprireikia mano tiesioginiam darbe. bet tokie dalykai, kaip sakykim filosofija, psichologija ir pedagogika man labai padeda jei ne tiesiogiam mano darbe, bet tiesiogiai bendraujant su zmonemis. na, nori nenori padeda tai. galu gale sitie ismokti dalykai parodo bendra zmogaus erudicija.
na, o o tai ka mes suzinome per savo gyvenima, deja deja niekuomet neiseis visko pritaikyti praktiskai ax.gif per silpnos tam musu smegenines tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2006 05 27, 11:41)
Dažnai pagyrimas rodo ne tavo protinius sugebėjimas, o gebėjimą iškalti. Kuo žmogus durnesnis, bet nori geresnius pažymius gauti, tuo jis daugiau kala. O tie, kurie daug kala, labai patinka dėstytojams. Na, bent jau pas mus geresnius pažymius gaudavo tie, kurie iškaldavo, o ne mėgindavo savais žodžiais perteikti savo mintį. O iškalti daug smegenų nereikia - tik atminties. O tiems, kurie supranta, apie ką mokosi, yra koktu mintinai kalti.
Taip kad diplomas tavo sugebėjimo uždirbti pajamas neparodo. Kas iš to, jei kokią filosofiją (šitą, tikriausiai, visuose fakultetuose dėsto) mintinai iškalsi. Kuo tai padės tau prakalinėjant produktus ar vykdant kitas žemiškas užduotis?

Jums, ką, atrodo, kad dėstytojai kvaili ir neatsirenka, kas iškalęs, o kas mąsto schmoll.gif ? Kalimas nepadeda parašyti diplominio darbo. Tačiau sutinku, gerai suktis gyvenime vien proto neužtenka - reikia turėti gyvenimiško gudrumo, apsukrumo ir gerų pažįstamų.
Atsakyti
As irgi turiu diploma su pagyrimu. Jis lemiamos reiksmes neturi, bet pati isitikinau, kad tie du zodeliai CV paryskinti vis tik pro akis darbdaviams neprabega. Aisku, priklauso nuo darbdavio: vieni darbdaviai tai ivertina kaip kryptinga tikslo siekima, uzsispyrima ir valia bei auksta kvalifikacija, kiti, kuriems issilavinimas ir diplomas rupi ne tiek, kiek darbo patirtis, tai nelabai vertina. Bet kokiu atveju sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke: 15 birželio 2006 - 14:44
QUOTE(Žemaika @ 2006 06 14, 19:36)
Jums, ką, atrodo, kad dėstytojai kvaili ir neatsirenka, kas iškalęs, o kas mąsto schmoll.gif ? Kalimas nepadeda parašyti diplominio darbo.

Būtent, man ne tik atrodo, bet taip ir yra. Ne visi diplomus rašo, kai kas tik valstybinius egzaminus laiko: o ten pakanka mintinai iškalti. Ir tikrai, dėstytojai nesupranta. O iš kur jiems suprasti. Davė klausimą per egzaminą, ir rašo studentai lapus. Savo kailiu patyriau, kaip tie, kurie dėstytojo knygą žodis žodin perrašo gauna žymiai geresnius pažymius, nei tie, kurie bando savo žodžiais mintį perteikti. Nesakau, kad visur taip, bet taip yra.
Atsakyti
Temos autore, tai ar padėjo tas pagyrimas prie diplomo? Jau praėjo tiek laiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Russne @ 2004 04 26, 15:17)
Siandien suzinojau, kad yra man galimybe gauti diploma su pagyrimu (na gal ne visai tiksliai pavadinau, bet kazkas panasaus). Tik reikia dar truputi pastangu ideti...
Tai va, norejau paklausti, gal kuri zinote, ar tas nuopelnas yra vertinamas darbdaviu ir pan? Suprantu, kad puikiai pabaigti mokslus (ypac 2 vaiku mamai) yra didelis moralinis pasitenkinimas, bet kokie dar privalumai? g.gif

As irgi gavau diploma su pagyrimu, tai priimant i darba jie atsizvelge, jog baigiau su pagyrimu ir mane pristatant kitiems zomens visada pabrezdavo jog mokslus baiiau su pagyrimu ax.gif Man tik tokia ir nauda is to pagyrimo smile.gif Tiesiog paciam zomgui manau labai malonu 4u.gif
Atsakyti
tikrai jokios naudos is to. as pati baigiau ir inzinerija su pagyrimu ir vadyba su pagyrimu ir nieko man is to. priimant i darba tikrai nebuvo esminis dalykas. darbinantis net pazymiu niekas nereikalauja. kazkodel svarbu tik, kad popiereli turetum aukstojo mokslo. taigi, tas uzrasas tik labiau sau paciai moralinis pasitenkinimas.
Papildyta:
QUOTE(Meškuolė @ 2006 06 15, 18:44)
Būtent, man ne tik atrodo, bet taip ir yra. Ne visi diplomus rašo, kai kas tik valstybinius egzaminus laiko: o ten pakanka mintinai iškalti. Ir tikrai, dėstytojai nesupranta. O iš kur jiems suprasti. Davė klausimą per egzaminą, ir rašo studentai lapus. Savo kailiu patyriau, kaip tie, kurie dėstytojo knygą žodis žodin perrašo gauna žymiai geresnius pažymius, nei tie, kurie bando savo žodžiais mintį perteikti. Nesakau, kad visur taip, bet taip yra.

na nevisada geresnius pazymius gauna tie, kurie ismoksta mintinai, bet...dazniausiai. todel ir as mieliau ismokdavau mintinai, taip budavau garantuota, kad gausiu gera pazymi. tiesa ir pamastyti biski reikedavo...kokia informacija is tokios gausybes issirinkti biggrin.gif . na as studijavau inzinerinius mokslus, tai puse budavo formules ir ju isvedimas, tai kitaip, apart ismokimo mintinai, kaip ir negaledavai.
Atsakyti
as manau, kad itakos neturi jokios 4u.gif
Atsakyti
Gavau ir aš su pagyrimu, išrinkta tarp geriausių 100 KTU studentų. Tiesą sakant, tarp 36, nes būtent mums 36 teikė diplomus su Brazausko ir visų kitų palinkėjimais. Ir dar sakė, kad va mes 36 ne darbo ieškosim, o patys kursim darbo vietas hihihi.gif Matysim, kaip čia bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemaika @ 2006 06 14, 20:36)
Jums, ką, atrodo, kad dėstytojai kvaili ir neatsirenka, kas iškalęs, o kas mąsto schmoll.gif ?

Didziausia beda, kad destytojai "neatsirenka", kaip sakote, kas nusirasineja egzamino metu, o kas is tiesu ismokes...
Dazniausiai tie, kas laiko egza nenusirasinedami - gauna zemesnius balus, kas sugeba nusirasyti - aukstesnius, o destytojams patinka, kai egzas laikomas ir rasoma ju terminais, ju mastymo stereotipais, ju stiliumi....
Kam reik tik diplomo, o kam ziniu...gyvenimas viska sudelioja. Kartu su diplomu nieks nesuteikia garantijos, kaip seksis darbuojantis g.gif
Papildyta:
QUOTE(groovy @ 2007 07 10, 21:17)
Gavau ir aš su pagyrimu, išrinkta tarp geriausių 100 KTU studentų. Tiesą sakant, tarp 36, nes būtent mums 36 teikė diplomus su Brazausko ir visų kitų palinkėjimais. Ir dar sakė, kad va mes 36 ne darbo ieškosim, o patys kursim darbo vietas hihihi.gif Matysim, kaip čia bus biggrin.gif

Pries kiek metu cia buvo?
Atsakyti
QUOTE(vikuliukas @ 2006 05 27, 17:38)
as gi nekalta, kad turiu puikia atminti, o jei dar paskaitoje bent karta pasiklausai atidziai, ir tos temos nebereikia ruostis atskirai egzui, tai negi tai reiskia, kad esi zubryla?  blink.gif 

Puikis atmintis, menkaverte (dazniausiai) paskaita = diplomas su pagyrimu.

Tada tikrai daug duos gyvenime "diplomas su pagyrimu" doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beigbeder: 11 liepos 2007 - 08:50