Įkraunama...
Įkraunama...

Diplomas su pagyrimu

QUOTE(Beigbeder @ 2007 07 11, 08:10)
Pries kiek metu cia buvo?

Tik ką, todėl ir rašau, kad matysim, kaip čia bus.

QUOTE(Beigbeder @ 2007 07 11, 08:49)
Puikis atmintis, menkaverte (dazniausiai) paskaita = diplomas su pagyrimu.

Tada tikrai daug duos gyvenime "diplomas su pagyrimu"  doh.gif

Įdomus mąstymas. Matyt baigėte tikrai be pagyrimo ir, nors neturėjote geros atminties, bet paskaitos visavertės buvo, ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2007 07 12, 14:48)
Tik ką, todėl ir rašau, kad matysim, kaip čia bus.
Įdomus mąstymas. Matyt baigėte tikrai be pagyrimo ir, nors neturėjote geros atminties, bet paskaitos visavertės buvo, ar ne? g.gif

Visai ne tai norejau pasakyti: kalimas mintinai, neirodo zmogaus gabumu, o tik konstatuoja gera atminti konkretaus teksto, o paskaitos..na jos visuose universitetuose kol kas labai prastos. Man atrodo, sita visi zinome, situo baisimes , pykstame. Skaudziausia yra tiems, kurie moka uz moksla pinigus. Daznai paskaitos is vis nevyksta - koks dekanas, katedros vedejas paskaitu laiku kazkur bastosi, vietoj to, kad dirbtu savo darba, o jei destytojas "diktuoja" is sasiuvinio atspausdinto 1963 m., tai ka duoda geras ivertinimas tokiu ziniu realiam gyvenime?
Nei vienas Lietuvos universitetas neitrauktas i geriausiuju 500. Negi tai nieko nesako?
Ne pries tuos balsuoju, kurie turi diplomus su pagyrimu,kurie tuos pagyrimus uzsitarnavo pelnytai, piktinuosi apskritai zemu musu universitetu paruosimu, vos ne legaliu leidimu nusirasineti, o ka jau kalbet apie kai kuriu studentu "isverkima" gero pazymio vienokiais ar kitokiais metodais.
Atsakyti
Man nauda iš diplomo su pagyrimu nauda buvo tokia, kad diplomą įteikė kokiom 3 min. anksčiau nei visam kursui hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 07 14, 14:16)
Ne pries tuos balsuoju, kurie turi diplomus su pagyrimu,kurie tuos pagyrimus uzsitarnavo pelnytai,  piktinuosi apskritai zemu musu universitetu paruosimu, vos ne legaliu leidimu nusirasineti, o ka jau kalbet apie kai kuriu studentu "isverkima"  gero pazymio vienokiais ar kitokiais metodais.

Na taip sutinku, buvo taip, kad pati skaičiau (aišku nekaliau, du kartus perskaičiau) medžiagą, gavau 9, o tos, kurios nė žodžio neperskaitė, gavo 10. Buvo pikta. Ir taip dažnai. Bet tik tokiose paskaitose. O tose, kurios rodė tikrą žinių lygį, kur vykdavo praktinis darbas, jos turėjo 5. O aš gavau diplomą su pagyrimu. Bet čia ne mano nuopelnas, nes aš tikrai tingėjau mokytis. Čia mano genai tokie, smegenys, atmintis, gabumai, logika, nuovokumas, reakcija ir t.t. O tokių, kurie gautų diplomą su pagyrimu taip praslysdami, nežinau. Neįmanoma visą laiką praslysti, nes ne tokie jau tie mūsų universitetai beviltiški. Yra tokių (aišku, ne teorinių) paskaitų, kurios atskleidžia tikrus gabumus ir kalimas nepadės). Ir išverkimas nepadės. O lygis mūsų švietimo tikrai aukštas. Pasakykit amerikietei kokiai, kad iš Lietuvos, tai ji paklaus, ar ta Lietuva Niujorke... (taip buvo)
Atsakyti
QUOTE(Russne @ 2004 04 26, 15:17)
Siandien suzinojau, kad yra man galimybe gauti diploma su pagyrimu (na gal ne visai tiksliai pavadinau, bet kazkas panasaus). Tik reikia dar truputi pastangu ideti...
Tai va, norejau paklausti, gal kuri zinote, ar tas nuopelnas yra vertinamas darbdaviu ir pan? Suprantu, kad puikiai pabaigti mokslus (ypac 2 vaiku mamai) yra didelis moralinis pasitenkinimas, bet kokie dar privalumai? g.gif

zinoma yra tu privalumu, gal ne tiek praktiniu, kiek teoriniu. pirmiausia, turesiu daugiau sansu stojant i magistrantura, o ir per susitikima su dardaviu taip pat gali akcentuoti i tai demesi, juk kaip save paduosi, tai ir bus.
Atsakyti
Man rodos vienintele nauda siuo atveju = pakelta savimeile smile.gif
Atsakyti
nauda- asmeninis pasitenkinimas. Dar gali tai pamineti darbdaviui, jei esi katik baiges/usi studijas, o pvz. darbines patirties nera. Aj dar per gimines balius gali pasigirti lotuliukas.gif ir tevai tokiais vaikais didziuojasi, ir kaimynams bei giminems pasakoja, o mano Maryte tai su pagyrimu baige lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wizija: 22 kovo 2010 - 16:59
nauda tokia, kad gali didziuotis savim smile.gif kitiems tai mazai rupi, na nebent tevams.
Atsakyti
Jokios. Na nebent, kaip daug kas jau rašė, savimeilę paglosto.
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2010 03 31, 16:33)
Jokios. Na nebent, kaip daug kas jau rašė, savimeilę paglosto.

drinks_cheers.gif

Ir dar tai, kad ieškantis darbo, jei į žemesnes pareigas eina, tai dar pasityčioja, kad magistras ir su pagyrimu, o darbiniesi TIK tokiom pareigom, nes jau bandai bet kur
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 07 11, 08:10)
Didziausia beda, kad destytojai "neatsirenka", kaip sakote, kas nusirasineja egzamino metu, o kas is tiesu ismokes...
Dazniausiai tie, kas laiko egza nenusirasinedami - gauna zemesnius balus, kas sugeba nusirasyti - aukstesnius, o destytojams patinka, kai egzas laikomas ir rasoma ju terminais, ju mastymo stereotipais, ju stiliumi....

Nuo dalyko priklauso ir nuo dėstytojo. Gali užduoti porą klausimų, kur kalk nekalęs ir nusirašinėk, jei nemąstai neatsakysi. Tame pagyrime nieko ''blatno'' nėr, bet tik nusirašant ar kalant jo negausi, bent jau kai kuriose specialybėse. Na gal su magistrantūra lengviau, nes ji trumpesnė ir jei ta pati specialybė, jau dauguma dėstytojų žinomi.

O dėl diplomų su pagyrimu, dar viršeliai skiriasi nuo kitų tiek bakalauro, tiek magistro lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 09 balandžio 2010 - 21:26
jokios naudos, tik tą akimirką smile.gif sau blush2.gif
Atsakyti