QUOTE(MildukasK @ 2009 10 29, 08:31)
o žinot, aš dar turiu klausimą - BT matuoju paprastu gyvsidabriniu termometru. Bet jau kelintą kartą pastebiu, kad jame po kelių min. temperatūra visada nukrenta apie 0,1 laipsnio..
Tarkim aš iškart pasimatavus pasižiūriu ir rodo 36,6, o va kol nusiprausiu, grižus vel užmetu aki pasitikslinimui, tai jau rodo 36,5.. Tai ir nžn, nereikėtų gal kreipti demesio? Kokia jau temp. iš karto užfiksuoju, tokią ir rašytis? 

Aš matuoju elektroniniu, tai nelabai kuo galiu padėti...
QUOTE(virmante @ 2009 10 29, 10:57)
Sveikos merginos
Jungiuosi ir aš į jūsų būrį
Tik norėčiau pagalbos - užsirefistravau feritility, tik va su anglų kalba
Kaip temperatūras pažymėt, tai aišku, bet ką ir kur reikia žymėti, kad rodytų apčioj raideles MMM
Ką tos raidelės L ir W reiškia?
Būsiu dėkinga, jei padėsit

Jungiuosi ir aš į jūsų būrį

Būsiu dėkinga, jei padėsit
Sveika prisijungusi

Apie fertility galiu papasakot aš.
Ten, kur žymi temperatūrą žemiau yra dar keletas eilučių:
Antra eilutė: Time - ten žymi matavimo laiką (paspaudus šalimais esantį Set Default gali nustatyti savo įprastą temnperatūros matavimo laiką ir pakeisti jį tik tuomet, kai pramiegosi ar pamatuosi per anksti).
Trečia eilutė: Cervical fluid - čia gali pasižymėti gleivių pokyčius. Dry - sausa, Sticky - lipnios, Creamy - tirštos, Watery - vandeningos, Eggwhite - kiaušinio baltymo pavidalo.
Ketvirta eilutė: Menses/Spotting. Čia galima žymėtis mmm ir tepliojimus. Spotting - tepliojimas, Light - nedidelis kraujavimas, Medium - vidutinis, Heavy - stiprus. (Tos raidės MMMM grafiko pradžioje atsiranda visas mėnesinių dienas pažymėjus vienodai - Medium (vidutinis kraujavimas).
Penkta eilutė: Intercourse/Insemination - čia žymimas

Ir aišku nepamiršk išsaugoti Save arba Save and Next - jei nori iš karto suvesti ir sekančios dienos duomenis