Įkraunama...
Įkraunama...

Krasnaja Linija

Idomu,ar yra kurioms ji patinka? Nes bent man kiek esu bandziusi tai thumbup.gif Jau antrakart nusipirkau tonika veidui, ir dar pabandziau krema rankoms - o jau kvapas koks nerealus!!! wub.gif Turbut neiskeisiu jo i nieka blush2.gif
Atsakyti
turejau intymios higienos serveteles is krasnajos linijos, tai man patiko. buvo su zaliaja arbata
Atsakyti
Kazkokio forumo dalyvio parekomenduota anksciau buvau isigijusi "Krasnaja linija" sampuna. Kaip uz tokia kaina (4,99Lt) kokybe visai nebloga,bet teko naudoti ir geresniu sampunu.
Atsakyti
As buvau isigijus šampūną silpniems plaukams ir balzamą. tai sakyčiau, visai thumbup.gif , bet panaudojau iki tol, kol kazko naujo neatradau ax.gif O dabar isigijau skystą muilą imtymiai higienai. tai labai patinka. Greičiausiai, kai baigsiu buteliuką, pirksiu tą patį, nes nėra brangu, o kokybė tikrai nebloga.
Atsakyti
Turiu kosmetinį pienelį su bruknių ekstraktu ar kažkuo g.gif neturiu po ranka buteliuko. bet man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraigiukas @ 2005 12 20, 17:07)
O dabar isigijau skystą muilą imtymiai higienai. tai labai patinka. Greičiausiai, kai baigsiu buteliuką, pirksiu tą patį, nes nėra brangu, o kokybė tikrai nebloga.

drinks_cheers.gif , jų prausikliai intymiai vietelei tikrai labai geri!
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2005 11 17, 18:56)
Jau antrakart nusipirkau tonika veidui

ir aš turiu toniką, iš pat pradžių veidas po jo buvo lipnus, o dabar normaliai, arba aš pripratau, arba veido oda prisitaikė cool.gif
Atsakyti
Aš naudoju dažytiems plaukams šampūną , man labai patiko , nes jis bespalvis , o mano kirpėja rekomendavo plauti tik bespalviu šampūnu , nes jame mažiau sintetikos , dažų ,o be to švelnus neerzinantis kvapas ir normali kaina (apie 6 l.)
Atsakyti
Aš naudojau šampūną plaukams po cheminio, bet man nelabai patiko. palukai kažkokie stagariniai pasidarė, kad ir balzamu ptraskalavus, vis tiek nepatiko, sunaudosiu tą kur turiu, bet daugiau pirkti nebenoriu. o kaip skaitau kitos patenkintos šia produkcija.
Atsakyti
Turiu nulupama valomaja veido kaukę, bet jos labai dažnai nenaudoju nes labai išsausina oda, paprasčiausiaii ji man nelabai tinka doh.gif
Atsakyti
Aš irgi turiu skystą muilą imtymiai higienai. tai ir man labai patinka. Prieš tai kažkokį Carefree ar panašų turėjau, tai kartais ir paerzinadvo odą, o šitas ir pigus ir thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
as turiu tonika, geresnio gyvenime neturejau thumbup.gif kartais norisi valytis ir valytis, na jis man taip atgaivina oda... clap.gif turiu apie pora savaiciu, o jau puses nebera biggrin.gif
Atsakyti