Įkraunama...
Įkraunama...

Krasnaja Linija

nusipirkau duske ir krema nuo celiulito ax.gif dar ne isbandziau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 06 03, 17:01)
nusipirkau duske ir krema nuo celiulito  ax.gif dar ne isbandziau  rolleyes.gif

Parasyk atsiliepimus apie anticeliulitini,as tokiom priemonem nelabai tikiu,man nelabai ir reikia,bet kartais noriu pastangrint slaunu odyte,tai manau cia pigiausias variantas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 06 03, 19:20)
Parasyk atsiliepimus apie anticeliulitini,as tokiom priemonem nelabai tikiu,man nelabai ir reikia,bet kartais noriu pastangrint slaunu odyte,tai manau cia pigiausias variantas blush2.gif

odos stangrinimui apskritai liuks tokie pigus kremai. As turejau Venita uz 5lt, tai atsimenu antra bonke ejau pirkt. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2007 06 03, 20:23)
odos stangrinimui apskritai liuks tokie pigus kremai. As turejau Venita  uz 5lt, tai atsimenu antra bonke ejau pirkt.  thumbup.gif

Tai va apie tokius kremus as galvoju kad ar uz 5lt ar uz 55lt poveikis tas pats,pati turejau tik Avon,patiko smile.gif
Atsakyti
pirmas ispudis patiko, kremukas lengvai isigere, nebuvo lipnumo jausmo, kvapas toks malonus/lengvas ax.gif apie poveiki nieko negaliu pasakyti, o ir nelabai tikiu, kad vien nuo kremo kazkas sumazes biggrin.gif bet blogiau gal ne bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 06 04, 10:47)
pirmas ispudis patiko, kremukas lengvai isigere, nebuvo lipnumo jausmo, kvapas toks malonus/lengvas  ax.gif apie poveiki nieko negaliu pasakyti, o ir nelabai tikiu, kad vien nuo kremo kazkas sumazes  biggrin.gif bet blogiau gal ne bus  smile.gif

pasiziurejau ka nusipirkau ir atejau cia atsiliepimu apie tai ieskot lotuliukas.gif o kaip duske?gal dar ka nors esi is sitos serijos naudojus?
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 06 04, 12:31)
pasiziurejau ka nusipirkau ir atejau cia atsiliepimu apie tai ieskot lotuliukas.gif o kaip duske?gal dar ka nors esi is sitos serijos naudojus?

duske irgi faina, toks skanus kvapas wub.gif paemiau Meiles skonis wub.gif noriu dar sampna isbandyti rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 06 04, 12:09)
duske irgi faina, toks skanus kvapas  wub.gif paemiau Meiles skonis  wub.gif noriu dar sampna isbandyti  rolleyes.gif

Bandziau balzama ir dabar dar turiu. Man jis nepatiko. Labai labai daug uzpilti reikia, kad bent kiek plaukai svelnesni pasidarytu. Na bent man, tai jokio poveilio is to balzamo. Sampuno nebebandziau.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 06 03, 21:20)

oda lyg ir stagresne, lygesne g.gif tepu ryte ir vakare, patinka, kad greitai isigeria, yra toks lengvas, nera lipnumo ar sunkumo pojucio, tik vat nelabai ekonomiska g.gif manau per men. sutepsiu ta tiubele ten 150ml g.gif ziuresim kaip bus toliau, bet sio momentu tai pirkciau dar karta ta kremuka ax.gif

o duske, tai ryte labai atgaivina wub.gif bet kvapas po maudyniu greitai isgaruoja unsure.gif siaip gerai putoja ir plauna, bet entra karta nepirkciau, nes tiesiog eiline ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 06 12, 20:05)
oda lyg ir stagresne, lygesne  g.gif tepu ryte ir vakare, patinka, kad greitai isigeria, yra toks lengvas, nera lipnumo ar sunkumo pojucio, tik vat nelabai ekonomiska  g.gif manau per men. sutepsiu ta tiubele ten 150ml  g.gif ziuresim kaip bus toliau, bet sio momentu tai pirkciau dar karta ta kremuka  ax.gif

o duske, tai ryte labai atgaivina  wub.gif bet kvapas po maudyniu greitai isgaruoja  unsure.gif siaip gerai putoja ir plauna, bet entra karta nepirkciau, nes tiesiog eiline  ax.gif

o kur ji pigiausia nusipirkt?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 06 12, 21:18)
o kur ji pigiausia nusipirkt?

as Maximoje pirkau atrodo 6.99lt g.gif
Atsakyti
pries metus ar kelis turėjau rankų kremą, atsimenu patiko, ir kvapas ir poveikis ax.gif
Atsakyti