Įkraunama...
Įkraunama...

Krasnaja Linija

Man labai patinka ju kremas rankoms ir nagams. Gerai drekina, greitai isigeria ir nepalieka nemalonaus riebalo
Atsakyti
aš turiu intymiai higienai prausiklius. buvo abu supakuoti tai ir pirkau. visai netyčia ir patiko mirksiukas.gif ir kvapas neerzina ir neberia ir neperšti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnė Pagnė @ 2006 07 30, 15:55)
aš turiu intymiai higienai prausiklius. buvo abu supakuoti tai ir pirkau. visai netyčia ir patiko mirksiukas.gif ir kvapas neerzina ir neberia ir neperšti thumbup.gif

Ir aš tokius nusipirkau pabandyti ir esu labai labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
aš turėjau jų anticeliulitinį losjoną...man tai nepatiko schmoll.gif nei drėkino odos, o paie kažkokį stangrinamąjį poveikį net nekalbu verysad.gif nors kaip kam kas tinka.
Atsakyti
as tai turejau anticeliulitini krema. geras kvapas, greitaj susigeria, gerai isimasazuoja biggrin.gif labai patiko. pirksiu vel kai pradesiu kova su celiulitu thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi turiu intymiai higienai prausiklį. Labai patinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man irgi greit reikes intimkes,tai vat dabar galvoju gal "Krasnaja linija" isbandyt,anksciau girdejau, kad alergizuoja,tai bijojau pirkt,bet dabar jus ji taip gyriate? g.gif
Atsakyti
Šampūnai kaka, rankų kremas pusėtinas, nieko ypatinga, man geresnis ir Zlaja su ožkos pienu, tačiau norėčiau išmėginti intymkę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2006 12 11, 06:47)
Šampūnai kaka, rankų kremas pusėtinas, nieko ypatinga, man geresnis ir Zlaja su ožkos pienu, tačiau norėčiau išmėginti intymkę smile.gif

gal nelabai i tema, bet kaip ten su tuo ozkos pienu? smile.gif maciau parduotuvej, tokios rudos bonkutes kremu ir kt priemoniu su ozkos pienu. ar jie verti demesio bent jau?padeda? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliwke @ 2006 12 30, 19:33)
gal nelabai i tema, bet kaip ten su tuo ozkos pienu?  smile.gif maciau parduotuvej, tokios rudos bonkutes kremu ir kt priemoniu su ozkos pienu. ar jie verti demesio bent jau?padeda? wub.gif

tikrai ne i tema, bet as turiu sita paakiu kremuka su ozkos pienu. galiu pasakyti, kad neiko gero, zadejo sumazint rauksles aplink akis, bet mar regis tik padidino blink.gif ir nelabai geriasi..zodziu daugiau nepirksiu, o sita sunaudosiu kūnui cool.gif
Atsakyti
Nusipirkau ranku krema ir nusivyliau.Visiskai nedrekina odos-vakare pasitepu rankas ir ******, o ryt jos jau siurkscios schmoll.gif
Atsakyti
turejau krema nuo celiulito, nzn, man jis labai sunkiai geresi.
Atsakyti