Įkraunama...
Įkraunama...

GRŪDOS kelionių agentūra

QUOTE(susidomejus @ 2011 01 15, 19:38)
ai, gerai bus ir su kita agentura, jeigu perleis, svarbu pamatyt tai, ka nori smile.gif Ar patiko siaures Kroatijoj?

Musu neperleido kitai agenturai, o tiesiog iskart vadybininke pasake, kad i sia kelione grupe greiciausiai nesusirinks. Tai pacios ieskojome analogisko varianto.

Man patiko siaurineje Kroatijoje. Pietine grazesne, bet ir siaurineje smagu. Istrijos pusiasalis, salos, palyginus netoli Venecija, Slovenija.
Atsakyti
QUOTE(Dince2 @ 2011 01 15, 13:57)
Buciau labai dekinga jeigu kas pasidalintumet ispudziais is keliones ISPANIJA - ŠVEICARIJA - PRANCŪZIJOS RIVJERA su gruda  4u.gif galvoju apie sia kelione, bet labai mazai laiko yra skirta Pietu Prancuzijai t.y. Nicai, Monakui  verysad.gif o labai noriu butent ten  wub.gif

pernai vasara vaziavome i sia kelione su Gruda. ispudziu tiek, kad uztenka visiems metams smile.gif man, asmeniskai viskas buvo idealu:)
pietu prancuzijai buvo skirta neipatingai daug. i vakara atvykome tik i nica, vakarinis pasivaiksciojimais nica, poto laisvas laikas, gristi i viezbuti kada tik nori (labai tinkamoj vietoje gyvenom). ryte isvykom i kvepalu fabrika elze rajone, veliau monako izymus objektai ir laisvas laikas ir monte carlo kazino su japoniskais sodais smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Cinside @ 2011 01 14, 18:39)
Kada bus kainos vasarai Kroatijoje?  ax.gif

kiek girdejau, naujas katalogas pasirodis po 3 sav. laukiam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(astiti @ 2011 01 16, 11:01)
pernai vasara vaziavome i sia kelione su Gruda. ispudziu tiek, kad uztenka visiems metams smile.gif man, asmeniskai viskas buvo idealu:)

gal paskaiciavot kiek isleidote ekskursijoms ax.gif ar susidare grupe i andora ax.gif ar ziurejote flamenko sou ar riteriu turnyra ax.gif koki ispudi paliko plaukimas i Tosa ir Blanes miestelius ax.gif gal atsimenat kas buvo gidas ax.gif
Aciu labai uz info smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dince2 @ 2011 01 15, 13:57)
Buciau labai dekinga jeigu kas pasidalintumet ispudziais is keliones ISPANIJA - ŠVEICARIJA - PRANCŪZIJOS RIVJERA su gruda  4u.gif galvoju apie sia kelione, bet labai mazai laiko yra skirta Pietu Prancuzijai t.y. Nicai, Monakui  verysad.gif o labai noriu butent ten  wub.gif

Šitos kelionės aprašymu ir aš susidomėjau. Labai norėčiau liepos mėn vykt. Taip pat įdomu, kokios išlaidos be kelionės kainos (2319 Lt)
Atsakyti
QUOTE(Dince2 @ 2011 01 16, 16:02)
gal paskaiciavot kiek isleidote ekskursijoms  ax.gif ar susidare grupe i andora  ax.gif ar ziurejote flamenko sou ar riteriu turnyra  ax.gif koki ispudi paliko plaukimas i Tosa ir Blanes miestelius  ax.gif gal atsimenat kas buvo gidas  ax.gif
Aciu labai uz info  smile.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

gidas buvo Tadas. labai patenkinta, kad daugiau tokiu gidu butu thumbup.gif
bijau suklaidinti, bet man rodos per 2 asmenis ekskursijos mums kainavo 300 eur.
tik pamenu, kad tikrai buvo maziau nei nurodyta ekskursijos programoje.
i andora beveik visi vaziavo. andora mano nuomone didelis prekybos centras smile.gif jei ko labai reikia gali apsipirkti ir zymiai pigiau, nei kitur thumbup.gif beto andoroje buvo trumpa ekskursija po parlamenta ir laisvas laikas gal 4 valandas thumbup.gif
i flamenko vaziavo ir beveik visi, labai patiko smile.gif ir riteriu turnyra niekas net nesiule net vaziuoti smile.gif
i Tosa tikrai verta plaukti. labai ispudingas krantas, miestelis, pilis thumbup.gif
i Blanes neplaukem, o nuveze vairuotojai su autiku. ir kompensacija buvo vyno rusys, su vyno, ispanisko kumpio degustavimu ir pirkimu thumbup.gif
jei labai domintu galeciau visas ekskursijas surasyti kur veza 4u.gif

beje del islaidu, manau pagal kiekvieno poreikius. 4u.gif
Atsakyti
Gal atsirastų norinčių su Grūda į kelionę Italija- Kapris gegužės mėn ?Į AŽ
Atsakyti
Italija - Kapris kiek ziurejau optimaliausias variantas is visu agenturu, ir programa idomi, ir be 9 pusryciu cia net 7 vakarienes iskaiciuotos. Planuociau vaziuoti su Gruda, tik laukiu, gal dar kokiu isankstiniu nuolaidu pasiulys.

O Ispanija - Pietu Prancuzija taip pat labai suintrigavo, tik cia truputi brangesne kelione smile.gif
Atsakyti
Gera ta kelionė, neprašausit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2011 01 17, 19:02)
Italija - Kapris kiek ziurejau optimaliausias variantas is visu agenturu, ir programa idomi, ir be 9 pusryciu cia net 7 vakarienes iskaiciuotos. Planuociau vaziuoti su Gruda, tik laukiu, gal dar kokiu isankstiniu nuolaidu pasiulys.

O Ispanija - Pietu Prancuzija taip pat labai suintrigavo, tik cia truputi brangesne kelione smile.gif

Italija-Kapris mes jau buvom pries 2 metus smile.gif superine kelione thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2011 01 17, 18:02)

Bet brangi ta Italija-Kapris, ypac Velykiniu laikotarpiu, ta B kaina. Nes butent tada norim keliaut.
Bet programa gera, Novaturo atitikmuo man nepatiko, net Pizos, net San Marino neitaruke... Gaila ar ka?

O kiek tos isankstines nuolaidos pas Gruda, 10 proc ar daugiau?
Atsakyti
[quote=Atlantida,2011 01 17, 21:50]
Bet brangi ta Italija-Kapris, ypac Velykiniu laikotarpiu, ta B kaina. Nes butent tada norim keliaut.
Bet programa gera, Novaturo atitikmuo man nepatiko, net Pizos, net San Marino neitaruke... Gaila ar ka?

Aš irgi galvoju, kad nepigu. Iš tikrųjų už tas vakarienes čia ir moki smile.gif Tik pliusas tas, kad jau susimoki iš anksto ir nereikia rūpintis, kuo ir kur skrandį užkišt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2011 01 17, 22:50)

O kiek tos isankstines nuolaidos pas Gruda, 10 proc ar daugiau?

bus 15 % sausio gale - kiek aš žiūrėjau tai čia pats geriausias Italija Kapris variantas : kaina mažesnė nei Novaturo ir vakarienės 7 . Praktiškai niekuo nereikia rūpintis
Atsakyti