Įkraunama...
Įkraunama...

GRŪDOS kelionių agentūra

QUOTE(Atlantida @ 2011 01 17, 22:50)
O kiek tos isankstines nuolaidos pas Gruda, 10 proc ar daugiau?

kiek atsimenu iki kovo 15d. 15 procentu, o iki balandzio 15d. 10 proc. 4u.gif
Atsakyti
Su tom vakarienem kaip kam - mes pvz. vaziavom su Gruda i Kroatija, tai specialiai neemem vakarieniu, kad nebutumem priristi prie laiko. Kol kiti skubedavo i viesbuti valgyt, mes sau smagiai dar pliaze pasivartydavom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2011 01 18, 21:44)
Su tom vakarienem kaip kam - mes pvz. vaziavom su Gruda i Kroatija, tai specialiai neemem vakarieniu, kad nebutumem priristi prie laiko. Kol kiti skubedavo i viesbuti valgyt, mes sau smagiai dar pliaze pasivartydavom smile.gif

Kroatija - poilsinė , o Italija Kapris pažintinė , todėl kai parveža į po ekskursijų viešbutį jau būna vėlu .
Atsakyti
Musu buvo pazintine-poilsine.
Atsakyti
Idomu pernai surinko nors viena grupe i Juodkalnija?

O ka idomu labiau verta aplankyt - San Marino plius Asyziu, ar Siena? (Mastau, gal vis gi rinktis Novaturo Italijos-Kaprio salos varianta...)
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2011 01 24, 10:48)
O ka idomu labiau verta aplankyt - San Marino plius Asyziu, ar Siena? (Mastau, gal vis gi rinktis Novaturo Italijos-Kaprio salos varianta...)

San Marino seniau buvo ir Novaturo variante g.gif San Marino verta aplankyti jeigu nori nusipirkti kvepalu ar odos gaminiu, nes ten pigiau smile.gif as nusipipirkau pinigine, kuria nesioju jau trecius metus wub.gif ir kvepalu smile.gif o apie Siena nieko negaliu pasakyti, nes ten nebuvau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dince2 @ 2011 01 24, 11:39)
San Marino seniau buvo ir Novaturo variante  g.gif San Marino verta aplankyti jeigu nori nusipirkti kvepalu ar odos gaminiu, nes ten pigiau  smile.gif as nusipipirkau pinigine, kuria nesioju jau trecius metus  wub.gif ir kvepalu  smile.gif o apie Siena nieko negaliu pasakyti, nes ten nebuvau  smile.gif

nu daiktai man nesvarbu, man grozio gaila nepamatyti... Ar ten grazu?
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2011 01 24, 13:44)
nu daiktai man nesvarbu, man grozio gaila nepamatyti... Ar ten grazu?

manau, kad ten visur grazu wub.gif
Atsakyti
Jau prasidejo isankstine nuolaida vasaros kelionems thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2011 01 28, 21:09)
Jau prasidejo isankstine nuolaida vasaros kelionems thumbup.gif

Nuostabu. Kaip tik Bavarija yra!!! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KEPTA BULVE: 28 sausio 2011 - 22:02
Bet datu kiek paskelbe kiekvienai kelionei... Juk vis vien sitiek daug grupiu nesurinks...

Ar teisingai supratau, kad seimos kelionems (per pavasario atostogas) nuolaidu nebus?
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2011 01 29, 09:52)
Bet datu kiek paskelbe kiekvienai kelionei... Juk vis vien sitiek daug grupiu nesurinks...

Ar teisingai supratau, kad seimos kelionems (per pavasario atostogas) nuolaidu nebus?

Kodel taip supratote?
Atsakyti