anushka,keli ketler verso(skaiciu nepamenu) modeliai stovi ermitaze,antrame aukste.Ten galima juos isbandyti.Pries savaite bandziau.Tikrai neblogi variantai
Sveikos sveikuoles
Gavau siandien savo dirza, eisiu veliau isbandyti
tikekimes lasiniai prades varveti

Gavau siandien savo dirza, eisiu veliau isbandyti

QUOTE(annushka @ 2010 02 22, 11:45)
Mergaites, as vis dar paieskose...
Gal galite issakyti savo nuomone del :
Ketler Verso 309 : 2 metu garantija
Techniniai duomenys:
Magnetinė stabdymo sistema (varikliu valdomi magnetai).
Smagratis 14 kg
Rankinis apkrovimo lygio valdymas 1-15 pakopų.
Sensorinis rankų pulso matuoklis, pulso matavimas ausies segtuko pagalba.
Galimas pedalų minimas pirmyn ir atgal.
Ergonomiškos rankenos viršutinės kūno dalies treniravimui, stacionari rankena su rankų sensoriniu pulso matuokliu.
Neslidūs, reguliuojamos padėties pedalai.
Priekyje transportavimo ratukai, gale aukščio reguliatoriai
Maksimalus naudotojo svoris 130 kg
Matmenys: ilgis 132 cm, plotis 42 cm, aukštis 170 cm.
Aciu
Sveriu nemazai
, ugis 174
Gal galite issakyti savo nuomone del :
Ketler Verso 309 : 2 metu garantija
Techniniai duomenys:
Magnetinė stabdymo sistema (varikliu valdomi magnetai).
Smagratis 14 kg
Rankinis apkrovimo lygio valdymas 1-15 pakopų.
Sensorinis rankų pulso matuoklis, pulso matavimas ausies segtuko pagalba.
Galimas pedalų minimas pirmyn ir atgal.
Ergonomiškos rankenos viršutinės kūno dalies treniravimui, stacionari rankena su rankų sensoriniu pulso matuokliu.
Neslidūs, reguliuojamos padėties pedalai.
Priekyje transportavimo ratukai, gale aukščio reguliatoriai
Maksimalus naudotojo svoris 130 kg
Matmenys: ilgis 132 cm, plotis 42 cm, aukštis 170 cm.

Aciu

Sveriu nemazai

as pirkau verso 309, tai 109 naujesnis modelis - jis turi programu. tai normaliai, tik mano buvo su broku tai teko kviesti garantini, tai labai patiko kad patys issiveze, atveze be jokiu oziu (pirkau per www.shoop24.lt). dabar jau gerai veikai pries tai kazkas girgzdejo bugne. pasidomek kaip bu su garantiniu aptanavimu, nes jei reikia paciam vesti tai negerai, nes ji sunkus, i lengvaja masina netelpa neisardytas, o igaliotas atstovas kettler - ju panevezy.
laba diena.
Galiu perleisti ejomo takeli penimiem galvijam.
Pakelia iki 800 kg.
Galiu perleisti ejomo takeli penimiem galvijam.
Pakelia iki 800 kg.
QUOTE(blondinas Nr.232 @ 2010 02 22, 20:11)
a jau 232 kartą užgimei

Sveikutes
Turiu ir as elipsini treniruokli.Laaaaaabai jau man jo reikejo.Sportavau gal pirma menesi su juo,na o dabar stovi nebenaudojamas apie puse metu
Kazkaip reikia pasisemti is jusu stiprybes ir ryzto,ir vel pradet kankintis
Turiu ir as elipsini treniruokli.Laaaaaabai jau man jo reikejo.Sportavau gal pirma menesi su juo,na o dabar stovi nebenaudojamas apie puse metu

QUOTE(Linuute @ 2010 02 22, 18:49)
jei ruosiesi kankintis, turbut nelabai ilgai sugebesi ir vel sportuoti, gal reiketu keisti poziuri i sporta? Jei elipsiukas nepatinka del kazkokiu priezasciu, reiketu rasti kita buda paprakaituoti, kuris teiktu malonuma...
man taip pat nelabai patinka monotoniski pratimai kaip begimas, elipsiniai, svoriai ir t.t. daug mieliau zaisciau tenisa, skvosa ar siaip kokiuose grupiniuose uzsiemimuose dalyvauciau, bet kadangi negaliu, renkuosi kas prieinama, bet ne su nusiteikimu, kad man bus baisi katorga sportuoti...
Biruta, jis mazejancia tvarka eina, tad nepasiduos virs 200kartu, paskui gal i prota ateis, kad bobikes ja peikdamas nesusirasi

Man draugas padovanojo elipsini, nes jau norejau, pati sakiau taupysiu pirksiu. Bet gavaiu is jo. Sportuot sportuoju..o va kai dabar apsirgau, baisus kosulys, sinusitas, nesportavau iskart pamates, kad nesportuoju pagrasino parduot.
Tai sitokie zodziai suteikia stimulo lipt ant jo ir mint mint
Tai sitokie zodziai suteikia stimulo lipt ant jo ir mint mint

sveikos merginos norėjau jūsų patarimų. noriu pirkti treniruoklį, buvau nusprendusi pirkti bėgimo takelį, bet daug kur siūlo elipsinį treniruokli . tai dabar pradėjau mėtytis niekaip nenusprendžiu ką pirkti, man treniruoklis reikalingas svorio mažinimui, kažin kuris būtu naudingesnis g.gif
laukiu jūsų nuomonių ir patarimų,
QUOTE(jurgitux1978 @ 2010 02 23, 19:29)
sveikos merginos norėjau jūsų patarimų. noriu pirkti treniruoklį, buvau nusprendusi pirkti bėgimo takelį, bet daug kur siūlo elipsinį treniruokli . tai dabar pradėjau mėtytis niekaip nenusprendžiu ką pirkti, man treniruoklis reikalingas svorio mažinimui, kažin kuris būtu naudingesnis g.gif
Mano manymu elipsinis treniruoklis geriau, treniruoja daugiau raumenu, slaunis, sedmenis, liemeni rankas, krutines raumenis. Ir mint galima tai iprieki tai atgal.
As taip ir minu, ne taip atsibosta.
Svoriui metant svarbu intensyvumas, o su elipsiniu taip ir gaunas.
Va, kaip reklama

QUOTE(jurgitux1978 @ 2010 02 23, 18:29)
Rinkciausi elipsiuka,nes palyginus su begimo takeliu bus maziau apkraunami jusu sanariai
QUOTE(jurgitux1978 @ 2010 02 23, 18:29)
Svoriui mazinti tinka abu, o del pasirinkimo sakyciau nusipirk vienkartini abonenta i sporto kluba ir pasportuok puse valandos su vienu, puse valandos su kitu ir tada spresk, kuris labiau patinka, kuris tiketina, kad ne taip greitai atsibos. Be to pabegioti galima is lauke ir gerokai efektyviau nei ant takelio