Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsinis treniruoklis

sveikos merginos kažkada buvau pas jus užsukusi patarimo ką pirkti ar elipsini ar bėgimo takeli tai va nusipirkau elipsini
http://www.atletas.l...i-treniruokliai

bet kaip nepasisekė, tik jau priprantu prie didesnio kruvio ir jis man sugenda doh.gif , tai dabar išsivežė antra karta jo taisyti, gerai kad dar patys išsiveža ir atveža, nervas tai nerelus, o pavasariui atėjus norisi nors kelis kg numesti

o jums merginos ar svoris krenta
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2010 03 22, 12:20)
Sveikos  4u.gif

merginos, as pastebejau toki dalyka, kad pasportavus, esu pabalusi  blink.gif nors kiek pamenu save anksciau, tai visad budavo israudimas. o dabar pabalimas  g.gif
ir MB kazkaip pasportaves irgi isbala. tai susimastem, gal mums abiems kazkas negerai? nors savijauta superine.

visus skirtingai veikia. manau geriau buti pabalus nei kaip as... po pirmu 30min- rausvas obuoliukas, po dar 30min- pomidoras, po 1,5val- vos ne melyna kaip slyva pasidarau blink.gif del to ir kompleksuoju eiti i sporto kluba....
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2010 03 22, 17:18)
sveikos merginos
gerai kad dar patys išsiveža ir atveža, nervas tai nerelus,  o pavasariui atėjus norisi nors  kelis kg numesti

taivat gerai kad bent issiveza ir atvezza sutaisyta.

3 sav pasportovus 2kg numeciau, bet poto vaikutis susirgo, ir aptingau per ta laika doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 03 22, 17:07)
visus skirtingai veikia. manau geriau buti pabalus nei kaip as... po pirmu 30min- rausvas obuoliukas, po dar 30min- pomidoras, po 1,5val- vos ne melyna kaip slyva pasidarau blink.gif del to ir kompleksuoju eiti i sporto kluba....

po 1,5 val minimo jauciu as negyva nugriuciau lotuliukas.gif
na as kaip pradedancioji sendie vos 18 min atlaikiau doh.gif

per kiek laiko jus pradejot mint po 1 val.?
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2010 03 22, 16:18)

krenta, bet as ne tik sportuoju bet ir ziuriu ka valgau mirksiukas.gif

QUOTE(mazhulinka @ 2010 03 22, 17:07)

aga as ir vysnine bunu ir ilgai tas raudonis nepraeina paskui

QUOTE(cvetocik @ 2010 03 22, 17:37)

as per 2 men valandos neisminu, bet ir nemeginu, man uztenka 40 minuciu+pratimai ivairioms raumenu grupems, tai visa treniruote virs valandos susidaro
Atsakyti
Sveikos,

labai elipsiniu pradėjau domėtis, galvoju, kuo jis pranašesnis už dviratį? ar tikrai dirba ir pilvo presas, šonai? g.gif

Ir dar pastebėjau beskaitant temą, kad visos perkat naujus brangius treniruoklius, o ar esat, kuri įsigijusi nenaują ir netokį brangų? kaip veikia?

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2010 03 22, 20:58)
Sveikos,

Ir dar pastebėjau beskaitant temą, kad visos perkat naujus brangius treniruoklius, o ar esat, kuri įsigijusi nenaują ir netokį brangų? kaip veikia?
4u.gif

As pirkau padeveta, nu ka zinau viskas veikia ir gerai veikia. nes ant naujo negaliu sau tiek leisti. smile.gif man uztenka ir tokio. smile.gif
Atsakyti
cray.gif negaliu sportuot, nes nugaras pradeda skaudet, reik pertrauka daryt verysad.gif
Atsakyti
Labukas, mamytes..
gal galiu paprasyti prabalsuoti uz tokia miela mergyte
http://www_pradinuka.../pic2/index.php
su drambliuku pilku ir palme bei gele!
Aciui
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2010 03 22, 14:20)
Sveikos  4u.gif

merginos, as pastebejau toki dalyka, kad pasportavus, esu pabalusi  blink.gif nors kiek pamenu save anksciau, tai visad budavo israudimas. o dabar pabalimas  g.gif
ir MB kazkaip pasportaves irgi isbala. tai susimastem, gal mums abiems kazkas negerai? nors savijauta superine.

as tai sveikai ciut ciut paraudus bunu po mynimo, nusimaudzius jau balta visa..... na as baltaode, dabar daug kometaru sulaukiu, gal sergu ir pan, ko isblyskus vitaminu kokiu reik...... galvoju gal kokia pudra kasdien pradeti naudoti, o tai ir vyras jau sako jau tokia is veido isejus visa balta......
Atsakyti
QUOTE(cvetocik @ 2010 03 22, 15:37)

as po kokios savaites pradejau taip... is pradziu naudojau programa, kuri eidavo vis sunkyn iki 6lygio ir paskui zemyn. dabar intensyviau. pradzioj kiek atsimenu vos ant 9mph puksejau, bet po tris keturis kartus per diena uzlipdavau po 10- 15min, tada jau pusvalandukui... ir taip didinau... jei matau, kad sunku, po pusvalandzio nulipu, padarau preso pratimus (8min abs) ir vel lipu save kvailindama, kad visiskai dar nemyniau elipsiuko...
varydavau ir po 2val, bet tada padams amen... nutirpsta juodai.. doh.gif nebesikankinu sitaip...

QUOTE(qqte @ 2010 03 22, 16:17)
krenta, bet as ne tik sportuoju bet ir ziuriu ka valgau  mirksiukas.gif
aga as ir vysnine bunu ir ilgai tas raudonis nepraeina paskui
as per 2 men valandos neisminu, bet ir nemeginu, man uztenka 40 minuciu+pratimai ivairioms raumenu grupems, tai visa treniruote virs valandos susidaro

be ziurejimo ka valgai tikrai ilgai reiketu rezultatu laukti, nes atrodo prakaituoji, savim didziuojies lyg koki zygdarbi padarius, bet realybeje, vos pora riekeliu duonos isdegini per pusvalandi, tad reikia pradeti ziureti kasnius... man intensyvios treniruotes malsina apetita, trumpi pazaidimai tik sukelia zveriska alki, tad jei matau, jog nera nuotaikos, geriau nelipu, nes zinau, kad gres apsiryjimas...
as i save ziureti po sporto negaliu... taip pat raudonis lieka bent porai valandu. atsimenu aerobika laknydavau, visa raudonskruoste paskui per miesta eidavau doh.gif

QUOTE(Saga @ 2010 03 23, 07:25)
as tai sveikai ciut ciut paraudus bunu po mynimo, nusimaudzius jau balta visa..... na as baltaode, dabar daug kometaru sulaukiu, gal sergu ir pan, ko isblyskus vitaminu kokiu reik...... galvoju gal kokia pudra kasdien pradeti naudoti, o tai ir vyras jau sako jau tokia is veido isejus visa balta......

as irgi "porcelianine", oda labai sviesi. raudonumas atsiranda nuo per dideles kraujo cirkuliacijos, taigi, tai nera blogai, atvirksciai, bet as tikrai mieliau balta buciau po sporto... ax.gif
pudra tikrai nepades, negi pirksi tona, kurio noretum buti, ne kokia is tikruju esi? biggrin.gif man padeda savaiminio idegio losjonai, is TBS neblogas su kakava, bet kaip as nekenciu juo terliotis doh.gif bet atsiperka, tikrai daug sveikiau atrodau jei pasistengiu...
Atsakyti
si ryte 22minutes ismyniau, pirmas 10 min sunku, po to isivaziuoju smile.gif man tai po vaziavimo apetitas dingsta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cvetocik: 23 kovo 2010 - 10:10