QUOTE(cvetocik @ 2010 03 22, 15:37)
po 1,5 val minimo jauciu as negyva nugriuciau
na as kaip pradedancioji sendie vos 18 min atlaikiau
per kiek laiko jus pradejot mint po 1 val.?
as po kokios savaites pradejau taip... is pradziu naudojau programa, kuri eidavo vis sunkyn iki 6lygio ir paskui zemyn. dabar intensyviau. pradzioj kiek atsimenu vos ant 9mph puksejau, bet po tris keturis kartus per diena uzlipdavau po 10- 15min, tada jau pusvalandukui... ir taip didinau... jei matau, kad sunku, po pusvalandzio nulipu, padarau preso pratimus (8min abs) ir vel lipu save kvailindama, kad visiskai dar nemyniau elipsiuko...
varydavau ir po 2val, bet tada padams amen... nutirpsta juodai..

nebesikankinu sitaip...
QUOTE(qqte @ 2010 03 22, 16:17)
krenta, bet as ne tik sportuoju bet ir ziuriu ka valgau
aga as ir vysnine bunu ir ilgai tas raudonis nepraeina paskui
as per 2 men valandos neisminu, bet ir nemeginu, man uztenka 40 minuciu+pratimai ivairioms raumenu grupems, tai visa treniruote virs valandos susidaro
be ziurejimo ka valgai tikrai ilgai reiketu rezultatu laukti, nes atrodo prakaituoji, savim didziuojies lyg koki zygdarbi padarius, bet realybeje, vos pora riekeliu duonos isdegini per pusvalandi, tad reikia pradeti ziureti kasnius... man intensyvios treniruotes malsina apetita, trumpi pazaidimai tik sukelia zveriska alki, tad jei matau, jog nera nuotaikos, geriau nelipu, nes zinau, kad gres apsiryjimas...
as i save ziureti po sporto negaliu... taip pat raudonis lieka bent porai valandu. atsimenu aerobika laknydavau, visa raudonskruoste paskui per miesta eidavau
QUOTE(Saga @ 2010 03 23, 07:25)
as tai sveikai ciut ciut paraudus bunu po mynimo, nusimaudzius jau balta visa..... na as baltaode, dabar daug kometaru sulaukiu, gal sergu ir pan, ko isblyskus vitaminu kokiu reik...... galvoju gal kokia pudra kasdien pradeti naudoti, o tai ir vyras jau sako jau tokia is veido isejus visa balta......
as irgi "porcelianine", oda labai sviesi. raudonumas atsiranda nuo per dideles kraujo cirkuliacijos, taigi, tai nera blogai, atvirksciai, bet as tikrai mieliau balta buciau po sporto...
pudra tikrai nepades, negi pirksi tona, kurio noretum buti, ne kokia is tikruju esi?

man padeda savaiminio idegio losjonai, is TBS neblogas su kakava, bet kaip as nekenciu juo terliotis

bet atsiperka, tikrai daug sveikiau atrodau jei pasistengiu...