QUOTE(Aduka @ 2010 03 22, 19:58)
Sveikos,
labai elipsiniu pradėjau domėtis, galvoju, kuo jis pranašesnis už dviratį? ar tikrai dirba ir pilvo presas, šonai?
Ir dar pastebėjau beskaitant temą, kad visos perkat naujus brangius treniruoklius, o ar esat, kuri įsigijusi nenaują ir netokį brangų? kaip veikia?
Labas,
Aš nusipirkau pagal skelbimą prieš porą mėnesių

Kaip naujas, manau, visiškai niekuo nesiskiria nuo parduotuvinio - tik kaina

nes matėsi, kad daugiau pakaba buvo tuose namuose, o ne pagal paskirtį naudojamas
Rinkausi elipsinį, nes už dviratuką tikrai pranašesnis - sportuojama intensyviau, aš asmeniškai jaučiu, kad dirba šonai, o va pilvo preso ne. Manau, kad pilvo presas labiau jaustųsi bėgant bėgimo takeliu, nustačius įkalnės režimą
Šiaip esu patenkinta treniruokliu, kol kas ryžtas neišblėsęs, paprastai nusistatau numinti ne tam tikrą laiką, bet kilometražą. Bent man taip lengviau

Mindama pasileidžiu filmą, ir šiaip sau leidžiu filmus žiūrėti tik minant ant elipsinio, tai jei įdomesnis pasitaiko, labai net prievartauti savęs nereikia, nes norisi pažiūrėti. TV irgi leidžiu jungti su sąlyga, kad minsiu

jei tingisi, tai ir jokių tė vė ar filmų
O norint mesti svorį tikrai reikia mitybą žiūrėti, išvis, jei vien sportuosi, bet kimši po senovei, tai nauda bus nebent ta, kad fiziškai sustiprėsi, bet svoris tikrai nekris.
Papildyta:
QUOTE(vitalija.vilke @ 2010 03 25, 20:48)
Jūs šaunuolės, o aš tinginė, pamyniau dvi savaites, bet sąžiningai kas dieną, o dabar jau antras mėnuo neprisiruošiu užlipti, vis sugalvoju kokių darbelių.

Tik pastebėjau, kad po jo man nugarą skaudą, gal ne visiems jis tinka?
Šiaip tikrai reikia žinoti savo silpnąsias vietas, nes tik pagal tai galima spręsti, tinka sporto rūšis ar ne. Man tarkime, dėl sveikatos negalima bėgioti, o va dviratis ar elipsinis puikiai tinka.