Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsinis treniruoklis

QUOTE(zalia_22 @ 2010 04 15, 16:27)
Sveikos dar karta, o ka manote apie Kettler Vito Xs arba Verso 309
Kadangi jus jau minancios ir besitreniruojancios, tai zinot daugiau ir galit patarti.
Dabar nuolaida jiems, ar verta? kokie butu privalumai ir trukumai. Dekui

abu beveik vienodi. as rinkciausi pagal ugi. jei esat nediduke, Verso bus labai aukstas. maniskio aukstis 154cm jei nekrlystu, pacios ugis 168cm, bet rankenas laikyti ant virsaus uzsidejus rankas tikrai sunkoka, jauciu kaip dirba visi raumenys.
Atsakyti
QUOTE(zalia_22 @ 2010 04 15, 19:27)
Kadangi jus jau minancios ir besitreniruojancios, tai zinot daugiau ir galit patarti.

As visai neseniai rinkausi is situ dvieju variantu. Pasirinkau Vito XS, jis yra vokieciu gamybos, skambinau i Kettlerio atstovybe - ir man pasake, kad Vito XS yra patvaresnis. 309 yra kinietiskas.
Jau beveik pora savaiciu kiekviena diena saziningai minu, yra tikrai stabilus ir dirba be jokiu garsu.
Atsakyti
QUOTE(zalia_22 @ 2010 04 15, 19:27)

Aš tai turiu Verso 309... Tikrai juo nesiskundžiu...
Atsakyti
Aciu visoms atsakiusioms. Dabar jie cia su nuolaida, ar verta tokia kaina pirkti? nes nera jie is pigiuju, tacaiu ir neprofesionalus. kaip ten ju funkcijos, programos. sesuo turi dvirati is pigesniuju pirko, tai man galios neuztenka, per silpnas jis man, nors tik pradejau minti neseniai (2 men.). Dekui 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zalia_22 @ 2010 04 16, 17:59)
Aciu visoms atsakiusioms. Dabar jie cia su nuolaida, ar verta tokia kaina pirkti? nes nera jie is pigiuju, tacaiu ir neprofesionalus. kaip ten ju funkcijos, programos. sesuo turi dvirati is pigesniuju pirko, tai man galios neuztenka, per silpnas jis man, nors tik pradejau minti neseniai (2 men.). Dekui  4u.gif  smile.gif

Man kas nepatinka, kad ju abieju LCD ekranas tik su baterija. man patinka kai i elektra galima ikisti, bet cia toks labai mazutis minusiukas.
elipsiukas tikrai geriau nei dviratis, nes daug daugiau raumenu grupiu dirba. dviratuka minant tik kojos dirba, na, gal dar pilvo presas truputi, jei stengiesi graziai, tiesiai sedeti.
as niekada dviracio nepirkciau. jei sanariai ir istverme leistu, gal begimo takeliu elipsiuka keisciau, bet kadangi kelio trauma turiu, man jis netinkamas variantas. as asmeniskai visom keturiom uz elipsiuka.
del programu skaiciaus irgi nereiketu duoti pirmenybes treniruokliui, nes jau esu minejus, nenaudoju treniruoklyje uzprogramuotu, megstu laisve, pati savo lygius susistatau...
Atsakyti
QUOTE(cvetocik @ 2010 04 08, 10:42)
as sportuoju tarp 16-18 val., ir minu kiekviena diena, man asmeniskai mmm netrukdo, nejauciu jokio skirtumo

su 2 lygiu jau pasidare per lengva, tai puse laiko su 3 minu, reiks dar didint smile.gif

pas mane jos gausios buna, tai nuo sporto isvis kaip is krano 4u.gif
Atsakyti
ar dingo sportuojancios, ar nerasot, nes per sporta nera kada parasyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Deresa @ 2010 04 20, 08:45)
ar dingo sportuojancios, ar nerasot, nes per sporta nera kada parasyt  biggrin.gif

as tai uzsuku apsiziurau, kad vis tuscia, ir iseinu ax.gif
Atsakyti
na va, galiu pasigirti derinant elipsę ir mitybą per savaitę nukrito 2kg thumbup.gif o jei ir nuodėmiauju(šią savaitę ypač) vis tiek keli cemai nukrenta biggrin.gif
o beje, kiek kartų per savaitę minat? aš 5, minčiau turbūt ir be pertraukų, bet ar ne per daug? g.gif
Atsakyti
Sveikos,noriu patarimo koki treniruokli pirkti ar pigesni http://pigu.lt/sport...t_cs5?id=510251
ar brangesni http://pigu.lt/sport...t_el9?id=510053
kokie ju trukumai privalumai,visai nesigaudau,ugis 1,67m.
buciau dekinga jei pagelbetumete.
Atsakyti
gal labai temos neužteršiu blush2.gif bet tenka kraustytis ir parduoti savo Christopeit Sport EL7 treniruokli , gal ka sudomins smile.gif
pilna info čia
Atsakyti
QUOTE(neferite @ 2010 04 20, 15:10)
Sveikos,noriu patarimo koki treniruokli pirkti ar pigesni http://pigu.lt/sport...t_cs5?id=510251
ar brangesni http://pigu.lt/sport...t_el9?id=510053
kokie ju trukumai privalumai,visai nesigaudau,ugis 1,67m.
buciau dekinga jei pagelbetumete.

O as galvoju tarp Kettler ir Christopeit

Kuris is ju geresnis. Antrasis turi programa skirta procentiniam riebalų kiekiui organizme nustatyti. net nzn, kuri pasirinkti?
Atsakyti