Virtuvė labai panaši kaip mano. Kaip suprantu indaplovės nedėjot?
QUOTE(Mergelė @ 2011 12 22, 00:46)
Virtuvė labai panaši kaip mano. Kaip suprantu indaplovės nedėjot?
Nea. nedejom indaploves. kazkaip mums jos netruksta.
QUOTE(ra2ga @ 2011 12 22, 00:08)
Nea. nedejom indaploves. kazkaip mums jos netruksta.
Laabai grazi virtuve

O lankstai ir t.t. blum?
QUOTE(ra2ga @ 2011 12 22, 00:31)
ateinu pasirodyti
vakar sustate mums virtuve.

o kaip fainai

QUOTE(rrasulyte @ 2011 12 22, 10:51)
dare mums vaikinukas dirbantis pagal verslo liudijima. pries tai padare vaikams spintas, rasomaji stala, TV spintele, o tada "rizikavau" virtuve

QUOTE(rrr? @ 2011 12 22, 10:56)
taip, Blum'ai
QUOTE(rrr? @ 2011 12 20, 11:57)
Kodel?! mes besigaminantys virtuve ir planuojam tas lentyneles vynui. kokie jusu argumentai, kad nepadaryciau klaidos 

Nebutinai Jum tos lentyneles nepasiteisins. Cia musu... ar tai mano charakterio bruozai padejo neisigyventi vyno lentynai virtuvej

Musu draugai turi didele vyno lentyna,virtuves spinteles gale. Deda i ja ne tik vyna,bet ir sulciu pokelius,vaisvandenius,mineralinio butelius. Tai nusibezdzioniavau,baisiai man irgi tokiu lentynu reik,nes buteliai pastoviai metosi ant spinteliu,spintelese,pakuote mineralinio po stalu

QUOTE(vvilmaa @ 2011 12 22, 15:53)
Nebutinai Jum tos lentyneles nepasiteisins. Cia musu... ar tai mano charakterio bruozai padejo neisigyventi vyno lentynai virtuvej
Musu draugai turi didele vyno lentyna,virtuves spinteles gale. Deda i ja ne tik vyna,bet ir sulciu pokelius,vaisvandenius,mineralinio butelius. Tai nusibezdzioniavau,baisiai man irgi tokiu lentynu reik,nes buteliai pastoviai metosi ant spinteliu,spintelese,pakuote mineralinio po stalu
Na,pasidarem ir mes lentynele vynui. Ir naudojama pagal paskirti ji buvo ... na,gal kokius 3men
Neprigijo ji pas mus. Nusiperku vyno,pridedu i lentyna ir is karto knieti koki tai butelaiti atsidaryti ir paragauti. Isipilu taure,tai nedesi jau atidaryto butelio i lentyna... Stoja jis ant spinteles. Kita diena,sugalvoju daryti risota,atsidarau buteli balto vyno,tai nedesi gi jau atidaryto i lentynele,butelsi keliauja ant spinteles. Zodziu,tvarkos virtuvej daug neivede,vistiek visi buteliai stovi ant spinteles 

O as dabar pradejau svarstyti ar spintos gala paskirti vyno buteliams, ar sumaniai ikomponuoti sluota?

QUOTE(ra2ga @ 2011 12 22, 13:41)
dare mums vaikinukas dirbantis pagal verslo liudijima. pries tai padare vaikams spintas, rasomaji stala, TV spintele, o tada "rizikavau" virtuve
dar pas ji uzsisakem, pagamins stumdomas durys i virtuve, nes mums be duru kazkaip nelabai.
taip, Blum'ai

taip, Blum'ai
gal galima to vaikino kontaktus i az? dekui
Virtuvinis laaaaaaaaaabai grazus

QUOTE(Mader @ 2011 12 22, 16:49)
Ir as noreciau kontaktu

Ir aš prašyčiau kontaktų
Ot vyrukui reklama gera

QUOTE(ra2ga @ 2011 12 22, 13:41)
dar pas ji uzsisakem, pagamins stumdomas durys i virtuve, nes mums be duru kazkaip nelabai.
taip, Blum'ai

taip, Blum'ai
kartais ne kauniečiai