Įkraunama...
Įkraunama...

Patogi virtuvė

Virtuvė labai panaši kaip mano. Kaip suprantu indaplovės nedėjot?
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2011 12 22, 00:46)
Virtuvė labai panaši kaip mano. Kaip suprantu indaplovės nedėjot?

Nea. nedejom indaploves. kazkaip mums jos netruksta.
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2011 12 22, 00:08)
Nea. nedejom indaploves. kazkaip mums jos netruksta.

Laabai grazi virtuve 4u.gif isduokit paslapti, kur daret??? labai patiko!! ax.gif
Atsakyti
thumbup.gif labai grazi virtuve!
O lankstai ir t.t. blum?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rrr?: 22 gruodžio 2011 - 09:57
QUOTE(ra2ga @ 2011 12 22, 00:31)
ateinu pasirodyti smile.gif vakar sustate mums virtuve.

o kaip fainai 4u.gif smagu kai šviesu - liuks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rrasulyte @ 2011 12 22, 10:51)
Laabai grazi virtuve  4u.gif  isduokit paslapti, kur daret??? labai patiko!! ax.gif

dare mums vaikinukas dirbantis pagal verslo liudijima. pries tai padare vaikams spintas, rasomaji stala, TV spintele, o tada "rizikavau" virtuve smile.gif dar pas ji uzsisakem, pagamins stumdomas durys i virtuve, nes mums be duru kazkaip nelabai.

QUOTE(rrr? @ 2011 12 22, 10:56)
thumbup.gif labai grazi virtuve!
O lankstai ir t.t. blum?

taip, Blum'ai
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2011 12 20, 11:57)
Kodel?! mes besigaminantys virtuve ir planuojam tas lentyneles vynui. kokie jusu argumentai, kad nepadaryciau klaidos  g.gif

Nebutinai Jum tos lentyneles nepasiteisins. Cia musu... ar tai mano charakterio bruozai padejo neisigyventi vyno lentynai virtuvej smile.gif
Musu draugai turi didele vyno lentyna,virtuves spinteles gale. Deda i ja ne tik vyna,bet ir sulciu pokelius,vaisvandenius,mineralinio butelius. Tai nusibezdzioniavau,baisiai man irgi tokiu lentynu reik,nes buteliai pastoviai metosi ant spinteliu,spintelese,pakuote mineralinio po stalu smile.gif Na,pasidarem ir mes lentynele vynui. Ir naudojama pagal paskirti ji buvo ... na,gal kokius 3men smile.gif Neprigijo ji pas mus. Nusiperku vyno,pridedu i lentyna ir is karto knieti koki tai butelaiti atsidaryti ir paragauti. Isipilu taure,tai nedesi jau atidaryto butelio i lentyna... Stoja jis ant spinteles. Kita diena,sugalvoju daryti risota,atsidarau buteli balto vyno,tai nedesi gi jau atidaryto i lentynele,butelsi keliauja ant spinteles. Zodziu,tvarkos virtuvej daug neivede,vistiek visi buteliai stovi ant spinteles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vvilmaa @ 2011 12 22, 15:53)
Nebutinai Jum tos lentyneles nepasiteisins. Cia musu... ar tai mano charakterio bruozai padejo neisigyventi vyno lentynai virtuvej smile.gif
Musu draugai turi didele vyno lentyna,virtuves spinteles gale. Deda i ja ne tik vyna,bet ir sulciu pokelius,vaisvandenius,mineralinio butelius. Tai nusibezdzioniavau,baisiai man irgi tokiu lentynu reik,nes buteliai pastoviai metosi ant spinteliu,spintelese,pakuote mineralinio po stalu smile.gif Na,pasidarem ir mes lentynele vynui. Ir naudojama pagal paskirti ji buvo ... na,gal kokius 3men smile.gif Neprigijo ji pas mus. Nusiperku vyno,pridedu i lentyna ir is karto knieti koki tai butelaiti atsidaryti ir paragauti. Isipilu taure,tai nedesi jau atidaryto butelio i lentyna... Stoja jis ant spinteles. Kita diena,sugalvoju daryti risota,atsidarau buteli balto vyno,tai nedesi gi jau atidaryto i lentynele,butelsi keliauja ant spinteles. Zodziu,tvarkos virtuvej daug neivede,vistiek visi buteliai stovi ant spinteles biggrin.gif

biggrin.gif
O as dabar pradejau svarstyti ar spintos gala paskirti vyno buteliams, ar sumaniai ikomponuoti sluota? g.gif Nors, kaip jau kazkuri mamyte minejo, man priimtiniau maza sluotyte su semtuveliu po kriaukle.
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2011 12 22, 13:41)
dare mums vaikinukas dirbantis pagal verslo liudijima. pries tai padare vaikams spintas, rasomaji stala, TV spintele, o tada "rizikavau" virtuve smile.gif dar pas ji uzsisakem, pagamins stumdomas durys i virtuve, nes mums be duru kazkaip nelabai.
taip, Blum'ai

gal galima to vaikino kontaktus i az? dekui

Virtuvinis laaaaaaaaaabai grazus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2011 12 22, 16:49)
gal galima to vaikino kontaktus i az? dekui

Virtuvinis laaaaaaaaaabai grazus wink.gif

Ir as noreciau kontaktu blush2.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Ir aš prašyčiau kontaktų smile.gif Ot vyrukui reklama gera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2011 12 22, 13:41)
taip, Blum'ai

kartais ne kauniečiai bigsmile.gif ievutakas.lt?
Atsakyti