Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų miega 1,3 mėn. vaikas

Mums 1.1men.miegame 2 kartus 11 valandą su puse ir 15 panašiai.
Atsakyti
Mums 1m. ir 2 mėn., o nuo vienerių metukų miegam vieną kartą 2-3 val., einam miegoti apie 22 val., o keliamės apie 9 val. smile.gif
Atsakyti
jau buvo virs vieneriu metuku,kai pradejom vietoj 2 kartu migdyti tik viena karta pokaituko, pagerejo nakti miegas akivaizdziai thumbup.gif
Atsakyti
suneliui 1m1men ir seniai miegam tik karta dienoje smile.gif gal nuo kokiu 10,5men g.gif ryte atsikelia8,30val kartais 9,30val, pietuku einam 14val, ismiega iki 15,5 ar 16,5val, ir tada 21val vel miegot 4u.gif net nesusimasciau kad mazai 4u.gif kiekvienas juk skirtingai, pagal savo poreikius 4u.gif
Atsakyti
Mano duktytei 1 metai ir 2 menesiai, miegame viena karta per diena jau nuo 9 menesiu.
Ryte ji keliasi 8:30, pietu miega nuo 12:00 pora, o kartais ir 3 valandas, vakare eina miegoti apie 9:30.
Ir daugiau jos niekaip neuzmigdysi schmoll.gif Na nebent masinoje vaziuojant autostrada rolleyes.gif
Turbut jai tiek uztenka wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linuskiukas: 22 vasario 2011 - 22:46
mano dukrytei 1.4men, dienoj miega viena karta ~2val, vakare eina miegot 9val,,o kyla apie 8-9. o jei vezime nusmigs anksciau laiko pries pietus,pamiegos kokia 30min -1val,tai pietu jau jos nebeuzmidysiu doh.gif
Atsakyti
Maniskis nuo kokiu 10men. miega viena karta dienoj 2-3 val ir nors pavargsta ir gal jam lengviau butu miegoti du kartus, bet jis pats jau neuzmiega (jei uzminga netycia 11 ryto, tai jau apie 16 buna toooks piktas... bet uzmigti jam jau neiseina paciam kazkodel, o supamas ar kazkaip kitaip liuliuojamas nesiduoda), tai taip ir kankinames verysad.gif
Atsakyti
mes nuo1m2 mėn miegam 1 kart per dieną 1,5-2 val. bet naktinis miegas sudaro 10-11 val.
Atsakyti
QUOTE(Angele69 @ 2011 02 15, 18:42)
Mums 1.1men.miegame 2 kartus 11 valandą su puse ir 15 panašiai.

Jau perėjome prie vieno karto ir miegame 2-3val.
Atsakyti
QUOTE(EIDA @ 2010 01 25, 19:21)
Sveikos mamytės, kiek jūsų vaikutis 1,3 mėn. miega miegelio pietų? Mano mažius visai nebenori miegoti dviejų kartų.Ryte mes keliamės nuo 7,30-8,30, miegoti tik nueina apie 13 val. išmiega kokias 2-3 val ir viskas g.gif galvoju , kad dar mažas yra, guldau dar apie 18 val. bet retai pavyksta užmigdyti doh.gif o nakčiai gulam apie 20.30-21.00 kaip jūsų tokio amžiaus vaikai miega g.gif gal man reikėtų susirūpinti g.gif

NORIU TOKIO VAIKO. NOOOOOORIU cry.gif Mūsų vaikinui irgi 1m ir 3 mėn. Miegoti eina 2-3 val nakties doh.gif , keliasi per naktį šimtą sykių, o galutinai 8.30-10.30 val ryto. Tada neprognozuojama kada eis miegoti pietų miegelio. Miega tik kartą, kartais 30 min, kartais pusantros val. Va tep va pas mus verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(bumsik @ 2011 02 28, 22:48)
NORIU TOKIO VAIKO. NOOOOOORIU  cry.gif  Mūsų vaikinui irgi 1m ir 3 mėn. Miegoti eina 2-3 val nakties  doh.gif , keliasi per naktį šimtą sykių, o galutinai 8.30-10.30 val ryto. Tada neprognozuojama kada eis miegoti pietų miegelio. Miega tik kartą, kartais 30 min, kartais pusantros val. Va tep va pas mus  verysad.gif .

o gal jus sumaiset diena su naktim? g.gif nenorit pabandyti isivesti grieztesni miego rezima? mano nuomone, tai nera sveika nei jums, nei jusu sunui ax.gif o nakti keliasi gerti ar siaip - dantukai dygsta, skauda pilvuka, silta, salta, nenori savo lovytei miegot?
Atsakyti
o mes miegam gerai be jokiu kelimusi nakti, nebent skauda dantukai ir jei persalimo ligos, tuomet keliasi daznai , bet as mergina pasiguldau su savimi ir miega iki ryto, na asiku jei pabunda tai dar pazaidzia, bet buta retai tokie dalykai biggrin.gif
Atsakyti