Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų miega 1,3 mėn. vaikas

maniskis jau mzdg nuo metuku miega tik viena karta per diena. kazkaip netycia pas mus susiformavo va toks rezimas - miegot 22-23val, keliasi - 8.30, o pietu einam mzdg 12-13val. ir ismiega minimum 2val, o kartais 3 ar 4.
ir kai ateina miego metas tai nebuna jokiu problemu ar rekimu, pats zino kada jam miegucio ir t.t 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
musiskis tik 1,1 m. bet miega dukart per diena, lygiai taip pat vyresnelis miegojo tokio amziaus 4u.gif
Atsakyti
Nuo 9 men. miegojo tik viena karta po valanda, ar pusantros. Nemiegaliai pas mane vaikai. Kiek paauge miega ilgiau dabar pietu, bet keliasi anksciau ir veliau nakciai uzmiega ax.gif
Atsakyti
mano 1.5m maziuke miega dar du kartus,bet manau kad kiekvienam vaikui tai individualu
Atsakyti
Iki 7 men amziaus miegodavo du kartus po 30-60min, nuo 7-8 men amziaus miega viena pietu miega 2-3h. Jeigu neesam namie, o kazkur gamtoje tai tada isvis numiega viena karta vezime apie 30min ir viskas ax.gif Du pietu miegai tokiam vaikui yra per daug, nebent jis pats to nori...
Atsakyti
Maniskei jau 1.5m,miega 1k per diena,apie 2val. Nakciai eina miegoti 21val,keliasi 8-9val. Na,nemanau,kad miegoti vaikui 2k per diena yra blogai,jei jis nu,miega trumpai,na o jei diena ismiega daug,ir paskiau naktim nemeiga,tada aisku nera gerai,reiktu keisti miego iprocius.
Atsakyti
QUOTE(EIDA @ 2010 01 25, 19:21)
Sveikos mamytės, kiek jūsų vaikutis 1,3 mėn. miega miegelio pietų? Mano mažius visai nebenori miegoti dviejų kartų.Ryte mes keliamės nuo 7,30-8,30, miegoti tik nueina apie 13 val. išmiega kokias 2-3 val ir viskas g.gif galvoju , kad dar mažas yra, guldau dar apie 18 val. bet retai pavyksta užmigdyti doh.gif o nakčiai gulam apie 20.30-21.00 kaip jūsų tokio amžiaus vaikai miega g.gif gal man reikėtų susirūpinti g.gif

labai panašus maniškio režimas (1 m.3 mėn.). Tik pietų miegas trumpesnis - 1-2 val. Ir taip miega nuo 11 mėn.
Atsakyti
Nuo 11 mėn. miega vieną miegelį. Dabar yra pusantrų metų ir jau kokius keturis mėnesius keliasi apie 9.00-9.30, pietų miega nuo 13-14 val iki 16-17 (maždaug tris valandas), o va vakare vargas vargelis. Be vidurnakčio niekaip neužmigdom.
Atsakyti
Vyresnėlė gan ilgai dukart per dieną miegodavo, o sesutei atsiradus buvo labai sunku suderinti jų miegą ir beveik neįmanoma užmigdyti vyresniąją nemiegant sesutei... Tai greit perėjom prie abiejų miegojimo vienu metu, tik mažoji (1 m. 3 mėn.) miega 3 ir daugiau val, o vyresnioji 1,5-2 val. Tik labai jau ilgai užtrunka ją užmigdyt...
Atsakyti
Maniškei 1,7metukų, nuo metukų miega vienąkart 2val., bet naktį miega labai neramiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marlene @ 2012 07 04, 00:17)
Nuo 11 mėn. miega vieną miegelį. Dabar yra pusantrų metų ir jau kokius keturis mėnesius keliasi apie 9.00-9.30, pietų miega nuo 13-14 val iki 16-17 (maždaug tris valandas), o va vakare vargas vargelis. Be vidurnakčio niekaip neužmigdom.

Lygiai tas pats ir su mano mergycka smile.gif bet ir nesiskundziu, pati peleda esu.
Atsakyti
QUOTE(WaiwaDv @ 2012 07 09, 17:50)
Lygiai tas pats ir su mano mergycka  smile.gif bet ir nesiskundziu, pati peleda esu.

Per velai atsikelia, sakyciau.. g.gif Paskui diena taip ir nusitempia jum i vakara, nes po pietu miego irgi jau geras popietis. Bandykit kelti apie 8.00 ryte, pietu miegelis 12.30-13.00 iki kokiu 15.00 ir tada vakare apie 20.30 - 21.00 jau migdyt.
Viena diena pavyks, kita ne. Pavargsit kiek, bet paskui bus gerai. Dabar vasara, bet ka darysit, kai rudeni temti anksti prades ? doh.gif bus ilgas ilgas ir tamsus dienos/vakaro gabalas. O atsikelus anksciau dar ir i lauka iki pietu galima iseit. O vakare dar valandziuke ir sau...
Atsakyti