Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų miega 1,3 mėn. vaikas

praktiskai nuo pirmo gimtadienio liko tik 1 pokaitis. keliasi apie 8:30, nakti miega gerai,miegoti iskeliauja 21h,o pokaitis buna apie 14h ir miega iki valandos,ant pirstu galiu suskaiciuoti kada yra miegojusi ilgiau nei valanda.
Atsakyti
Mano dukrytė tai būdama 1,3mėn.jau miegojo tik vieną pokaituką
Atsakyti
1,2m dukryte miega 2 kartus. Bndziau mikdyt tik 1, bet be sansu doh.gif
Atsakyti
mano sunelis 1.2 m. miega viena karta per diena apie 12.30-13.00 val kazkur 2-3 val., ryte atsibunda apie 8val, o vakare eina miegucio apie 21 val., bet keliasi keleta kartu per nakti pagerti mamos pienos, nes dar pati maitynu.
Atsakyti
As tai neskaiciuoju kiek kartu miega, o daugmaz "primetu" bendra paros miego laika. Aisku, norisi ir man, kad ilgiau miegotu biggrin.gif, bet.... mes miegam 1 k per pietus ~12 val. 1-1,3 val. laiko. Miegoti guldau 21 val. Nakti miega neramiai. Keliasi 8-9 val. ryto.
Atsakyti
maniske nuo 1.3 menp radejo miegoti viena karta.ir tai trumputi.
Atsakyti
Dukrytė 1m.3mėn. miegojo du kartus dienos metu. Keldavosi apie 8val. ryto, pietų miegot guldydavau apie 13val., išmegodavo 1,5-2 val. Pavakarių miegelis budavo apie18-19val., pamiegodavo dukryte 45min. - 1,5val. Kartą gimtadienyje dukrelė užmigo apie 20val. ir pasnaudė apie valandą, tai iš vienos jaunos moteriškės išgirdau tooooookį priekaištą - neva, ką aš čia išsigalvoju, nuo metukų vaikas PRIVALO miegoti tik kartą dienoj. Aš tik atsakiau, kad mano vaikas ne robotas, nori tai ir leidžiu miegoti, o viduj kažkaip pagailo jos vaikų, kad jų mama tokia kategoriškai geležinė.
Atsakyti
Mano mažiukas 1m.2 mėn. miega du kartus dieną...naktelės sunkios pas mus... smile.gif
Atsakyti
Mano dukruze kazkur nuo 1 metu miega viena karta per diena mazdaug po 2 valandas. Buna ir daugiau, ir maziau. Leidziu jai miegoti, kiek norisi - zadinu tik jei labai reikia.
Atsakyti
Sūnelis 1m3mėn miega tik kartą pietų miegelio ax.gif
Atsakyti
Mano mažė nuo 1.2 mėn pradėjo miegoti tik vieną kartą (išmiega apie 2 val).

Atsakyti
anksciau nei metuku pradejo miegoti tik viena karta. ir db taip pat. miega tik karta ir ismiega nuo dvieju iki keturiu val.
Atsakyti