Maniskiui tuoj 1,2 men, miega 2 kartus. Viena karta 2-2,5 val,antra karta 1-1,5h

1m ir 2 mėn. ryte keliasi 6:30-7val
Dieną miega du kartus po 1 - 2 val
Vakare užmiega apie 22val
Dieną miega du kartus po 1 - 2 val
Vakare užmiega apie 22val
1m. 3mėn. ryte keliamės 6-7val., dieną miegame du miegelius, labai retais atvejais tik vieną. Miegam po pusantros ar dvi valandas. Nakčiai einam miegoti apie 22val.
Manau nuo vaiko priklauso.Buvo internete kazkur plaukiojo lentele,kiek ir kokio amziaus vaikams miego turi pakakti. Jeigu nakti ilgiau miega (ryte velai keliasi arba anskti gulasi vakare) tai gali ir nenoreti antra karta pietuku.
Mano berniukui 1m ir greitai bus 3 men ir miega 2 kartus,bet buna kada ir 1 jeigu pervargsta per daug ispudziu ar panasiai.Siaip stengiuosi kad eitu 2 kartus ir paiilsetu. Is ryto atsibunda 8-9 poto eina gultis 11-12 pusantros val arba dvi val ismiega ir vakare 4-5 valandai laiko leidziu. Ir 9-11 eina vakare miegoti - ziurint kaip jam subludija
Mano berniukui 1m ir greitai bus 3 men ir miega 2 kartus,bet buna kada ir 1 jeigu pervargsta per daug ispudziu ar panasiai.Siaip stengiuosi kad eitu 2 kartus ir paiilsetu. Is ryto atsibunda 8-9 poto eina gultis 11-12 pusantros val arba dvi val ismiega ir vakare 4-5 valandai laiko leidziu. Ir 9-11 eina vakare miegoti - ziurint kaip jam subludija

maniskiui 1m 3 men
keliasi 8h miegot einam 10.30 apie valanda- pusantros
po pietu apie 16h valanda (tiek teleidziu miegot)
vakare 22h
keliasi 8h miegot einam 10.30 apie valanda- pusantros
po pietu apie 16h valanda (tiek teleidziu miegot)
vakare 22h
maniškis buvo aktyvus
jeigu su mama, tai pora valandėlių pietų miegas trukdavo, o jei vienas tai vos vos valandėlę
)

Iki pirmojo gimtadienio buvo 3 miegeliai, bet trumpi, netrukdavo ilgiau nei valandą, o metukų atsisakė vieno miegelio, nuo pusantrų metų beliko vienas.
Vaikui 1,4 m. Keliasi apie 10 h, miegoti 13-14 h. Užmiega 1,5 iki 3 h. Būna įvairiai, bet 1,5 valandos ryškiai per mažai, atsikėlęs zyzia.
Miegoti 21-21.30 h, bet dažniausiai jau prieš 21 h zyzia
QUOTE(Vitulka @ 2015 01 24, 16:27)
Vaikui 1,4 m. Keliasi apie 10 h, miegoti 13-14 h. Užmiega 1,5 iki 3 h. Būna įvairiai, bet 1,5 valandos ryškiai per mažai, atsikėlęs zyzia.
Baltai pavydžiu

mano irgi 1,4 m. bet vis dar po 2 miegus miega po 1,5-2 val. kiekviena, tiesa sakant, man atvirksciai butu patogiau, kad viena ilgesni miegotu
bet gyvenam ir taikomes taip, kaip jam patogu 
Ankara, tave, matau sveikint galima

Ankara, tave, matau sveikint galima

Manasis 1m 4mėn maždaug nuo metukų pradėjo miegoti tik po vieną kartą. Miega maždaug 2val., kartais netgi 3val.