Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Kornelija Mačiulienė

QUOTE(Annia @ 2011 06 06, 22:49)
bet ji negalėjo numatyt mano galimbių  smile.gif  bepigu kalbėt jei nebuvai tokioj situacijoj

manau, dėl to ji ir yra profesionalė, kad daug ką numato ir išmano savo darbą
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2011 06 06, 22:52)
manau, dėl to ji ir yra profesionalė, kad daug ką numato ir išmano savo darbą




irnesakyk.gif kai nenori tai ir neišgirsi, tavo reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Annia @ 2011 06 07, 07:34)
irnesakyk.gif  kai nenori  tai ir neišgirsi, tavo reikalas  mirksiukas.gif


Tai kad jus pati neaiskiai rasot. Sake, kad susitvarkysit ir susitvarket. Prie ko cia tas 'galejau ir nesusitvarkyt'. Tai daug kas galejo buti. Svarbu kaip buvo is tikro.

As irgi noreciau gimdyti vel pas sia gydytoja. Jauciausi rami, gydytoja, kaip profesionale visiskai pasitikejau ir viskas vyko sklandziai.
Atsakyti
QUOTE(Annia @ 2011 06 07, 08:34)
irnesakyk.gif  kai nenori  tai ir neišgirsi, tavo reikalas  mirksiukas.gif

Pas kitą gydytoją galėjo būt absoliučiai ta pati situacija, ir spėju daug blogesnė schmoll.gif
taip kad..
Atsakyti
Manyciau, jog tai labai puiki profesionale. Man ir vyrui ji labai patiko. Nestumo metu laiko atzvilgiu gal itin daug demesio ir nerode, bet juk ne to mes norim. Norim, kad viskas butu gerai ir gydytojas greitai ir profesionaliai reaguotu gimdymo metu ir izvelgtu visas galimas rizikas ir ju isvengtu. Su vyru likom tikrai patenkinti, gimdymo metu ji buvo nepakeiciama, kasdien ateidavo apziureti mane visas dienas kai gulejau vip palatoje ir negailejo nei patarimu, nei demesio. Likom isties patenkinti, kita karta irgi gimdyciau pas ja.
Atsakyti
Tikrai sauni gydytoja, gerai atliko cp, praejo pora men, o randelis jau vos matomas ir juntamas. Palata mokama gavom, demesio taip pat uztektinai;)
Atsakyti
Noreciau ir as prasytis gimdyti pas sia gydytoja. Gal galite kas nors i AZ parasyti kokia suma atsidekojote? 4u.gif
Atsakyti
mane irgi domintu atsidekojimo sumeles i AZ smile.gif
Atsakyti
Gimdžiau ir aš pas ją, bet antro pas ją tikrai negimdysiu schmoll.gif
Atsakyti
Pirma vaikeli gimdziau pas Maciuliene. Prieziura nuo 5 sav irgi buvo pas ja. Taip, ji visada skuba, pastoviai turi mazai laiko, nera labai svelni ir t.t., bet per gimdyma ji mum labai patiko. Gimdymas buvo komplikuotas, gruodzio 30 d. Tai ir gruodzio 31 ir sausio 1 d. buvo atejus aplankyt. Gavom vip palata. Antra vaikeli vel gimdysiu pas ja. Nuo 6 sav vel priziuri.
Atsakyti
Aš taip pat gimdžiau pas Gerbiama K.Mačiuliene. Superinė moteris, kad daugiau tokių gydytojų būtų!!!! Rūpestinga, maloni. Tikrai skubanti ax.gif Kaip vijurkas smile.gif Antra vaikuti tikrai pas ją gimdysiu:)
Man buvo atliekamas cezario pjūvis. Tai labai gerai viska atliko, tiesiog Dievo rankos. Viskas taip sklandžiai praėjo. DIDELIS JAI AČIŪŪŪŪŪ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! thumbup.gif
Atsakyti
Mano irgi geri atsiliepimai apie Mačiujienę gimdžiau du vaikus ir labai noriu gimdyti trečiąjį pas ją, tik nežinau ar ji dar priėminėja, nes tokia užimta, mano pažystamai lyg buvo rekomendavusi kolegą.
Išties Mačiulienė atrodo skubanti, tačiau jos toks charakteris nevynioti žodžių į vatą, pasakyti viską greitai be užuolankų. Tavo bėda jei nespėjai išgirsti ir ji nubėgo kitų reikalų tvarkyti. Dėl pasikėlimo irgi negaliu pritarti, ji ištiesų yra tvirto charakterio moteris, pati išlaikanti save, vadovaujanti įstaigai, tad turi žinoti tiek savo vertę tiek, sugebėti išlaikyti tinkamą atstumą, tuo pačiu ir tinkamai atlikti savo pareigas. Manau, kad tai sugebėtų tik neeilinė moteris.
Mano pirmasis gimdymas buvo komplikuotas, visą gimdymą leido skatinamuosius, nes natūraliai nevyko sąrėmiai, kaklelis neatsidarinėjo (pernešiojimas buvo apie 1 sav.), tačiau vargais negalais Mačiulienės dėka išgimdžiau natūraliai, net neplyšau, tik keli pabrozdinimai. Po kelių dienų Mačulienė pastebėjo, kad gimda nesivalo taip kaip turi valytis, tad papildomai ji pati atliko gimdos išvalymą. Žodžiu esu super patenkinta už atidumą, greitą orientaciją situacijoje, profesionalumą.
O antrasis lelius sėdėjo užpakaliu, tad darė planinį cezarį, viskas praėjo sklandžiai.
Aš galiu drąsiai rekomenduoti K.Mačiulienę ypač jei norite profesionalios priežiūros gimdymo metu.
Atsakyti