mes irgi esam rusakalbiai ir turim ta pacia dilema. Siaip i darzeli lietuviska zygiuosim. o del mokyklos ziuresiu pagal situacija. Is vienos puses, kai pati ja baigiau, tai padeti vaikui butu lengviau, nei gilintis i visai kitus kurinius ir t.t. is kitos puses rusu mokyklu vis mazeja ir mazeja, jei reikes vezioti per puse miesto, tai tikrai vaikui bus vargas. bet mums dar yra nemazai laiko iki mokyklos, tai dar bus laiko pagalvoti.
QUOTE(murka2008 @ 2011 03 12, 15:25)
mes irgi esam rusakalbiai ir turim ta pacia dilema. Siaip i darzeli lietuviska zygiuosim. o del mokyklos ziuresiu pagal situacija. Is vienos puses, kai pati ja baigiau, tai padeti vaikui butu lengviau, nei gilintis i visai kitus kurinius ir t.t. is kitos puses rusu mokyklu vis mazeja ir mazeja, jei reikes vezioti per puse miesto, tai tikrai vaikui bus vargas. bet mums dar yra nemazai laiko iki mokyklos, tai dar bus laiko pagalvoti.
Pas mus darzeli buvo veina mergyte rusiuke, tai musu vaikai tuoj visi rusiskai pradejo kalbeti, o ji kuo geriausia lietuviskai. Man taip keistai atrode, kai kalba su ja is pradziu lietuviskai , o ji atsakineja rusiskai, tada pradejo po truputi, po truputi ir dabar super, nepasakytum, kad ne lietuve

QUOTE(naura14 @ 2011 03 12, 20:27)
Pas mus darzeli buvo veina mergyte rusiuke, tai musu vaikai tuoj visi rusiskai pradejo kalbeti, o ji kuo geriausia lietuviskai. Man taip keistai atrode, kai kalba su ja is pradziu lietuviskai , o ji atsakineja rusiskai, tada pradejo po truputi, po truputi ir dabar super, nepasakytum, kad ne lietuve 

Na, pas mus yra kitas variantas - yra rusakalbė mergaitė, kur šeimoje kalba tik rusiškai; ji jau antrus metus lanko darželį, bet lietuviškai kaip ir nelabai kalba, aišku, auklėtojos irgi su ja dažnai rusiškai pavaro...
Mes lankem lietuviska darzeli 3metus,nenorejo kalbet rusiskai,kai persikelem i zirmunus ir pradejom lankyt rusu grupe,per metus ismoko rusiskai ir dabar nesneka lietuviskai,kas per vaikas

Maniske tai misriai sneka. Bet mokinu abieju zodziu ir pagrindinius zodzius zino dviem kalbom. Be to ziuri teletabius ar dora, ismoksta lietuvisku zodziu, o kai ziuri rusiska animacija, aisku ismoksta rusisku. as tikiuos su laiku atisejos viskas, nors daug kas sako vienam is tevu sneket lietuviskai, kitam rusiskai, bet as nepersilauzau niekaip su vaiku sneket lietuviskai, nors pati su lietuviu kalba problemu kaip ir neturiu. pati esu baigusi rusiska mokykla, bet studijavau universitete lietuviu kalba, tai problemu nesukele, kaip ir daugeliui kitakalbiu, turbut.
Aš ne į temą - gal kam reikia Aptamil HA 1 mišinio? Pas mus likęs vienas pakelis dar nuo gimimo, padovanočiau. Galioja iki 2011.07.14
Kažkuri rašėt, kad IKI bus per du aukštus - nagi tikrai, pati mačiau šiandien, kaip kėlė su kranu tą vadinamą eskalatorių
Įdomu, ko padaugės, kad taip plečiasi?
Kažkuri rašėt, kad IKI bus per du aukštus - nagi tikrai, pati mačiau šiandien, kaip kėlė su kranu tą vadinamą eskalatorių

Sveikos mamytes,
ar priimsit i savo buri??? Mes gyvenam netoli IKI. Turiu dukrele vebeik 3,5 metu ir sunuka 1,2 m. Greit atsils, busim daznai lauke, butu smagu susitikti
O del darzelio tai ir mums problematiska, persikelem i Zirmunus pries 1,5 metu.. Uzrasiau vaikus i ''Vaivorykste'', labai noreciau kad ten pradetu lankyti nes girdejau daug geru atisliepimu, bet kaip suprantu, be sansu ten papulti...
Gal kas is jusu vaikuciu lanko ''Vavorykste''?
P.S. Skibru, o misinuka mielai priglausim jei kam kitam nereikia labiau. Mes koses dar su misinuku valgom, ir nakti buna kad papraso sunelis.. O kad 1 numeris nesvarbu
svarbu ne karves pienas, nes turim tokia dziaugsma kaip ''alergija''
ar priimsit i savo buri??? Mes gyvenam netoli IKI. Turiu dukrele vebeik 3,5 metu ir sunuka 1,2 m. Greit atsils, busim daznai lauke, butu smagu susitikti

O del darzelio tai ir mums problematiska, persikelem i Zirmunus pries 1,5 metu.. Uzrasiau vaikus i ''Vaivorykste'', labai noreciau kad ten pradetu lankyti nes girdejau daug geru atisliepimu, bet kaip suprantu, be sansu ten papulti...

P.S. Skibru, o misinuka mielai priglausim jei kam kitam nereikia labiau. Mes koses dar su misinuku valgom, ir nakti buna kad papraso sunelis.. O kad 1 numeris nesvarbu

QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 03 21, 23:22)
Sveikos mamytes,

kaip gi kaip gi nepriimsim

galejai ir anksciau jau atsirast

QUOTE(Eirea @ 2011 03 22, 00:35)
Aciu, aciu...

QUOTE(skibru @ 2011 03 15, 00:01)
Aš ne į temą - gal kam reikia Aptamil HA 1 mišinio? Pas mus likęs vienas pakelis dar nuo gimimo, padovanočiau. Galioja iki 2011.07.14
Įdomu, ko padaugės, kad taip plečiasi?

O vau, del IkI cia tai geras.. Mes kazkada atlekiam pries gimtadieni "ant greicio" torto pirkt, tai gerai, kad neisimurinau i duris, nes buvo uzdarytos. Kur einate apsipirkineti? Mane tai jau vargina tas laukimas, kol atsidarys..
Beja, sveikos

LaimingaMamyte, o is kokios vietos Jus? Ne is tu, kur naujos statybos?
QUOTE(naura14 @ 2011 03 24, 15:12)
O vau, del IkI cia tai geras.. Mes kazkada atlekiam pries gimtadieni "ant greicio" torto pirkt, tai gerai, kad neisimurinau i duris, nes buvo uzdarytos. Kur einate apsipirkineti? Mane tai jau vargina tas laukimas, kol atsidarys..
Beja, sveikos
Beja, sveikos

Is tu

QUOTE(naura14 @ 2011 03 24, 14:12)
Jei kokiais reikalai kur vaziuojam, tai pakeliu i parde uzsukam. Tai nelabai ir pasigedau, spintelese atsargu yra...