Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnų kaimynės ir...

Apklausa: Is kurio Zirmunu galo esam? (122 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
mes irgi esam rusakalbiai ir turim ta pacia dilema. Siaip i darzeli lietuviska zygiuosim. o del mokyklos ziuresiu pagal situacija. Is vienos puses, kai pati ja baigiau, tai padeti vaikui butu lengviau, nei gilintis i visai kitus kurinius ir t.t. is kitos puses rusu mokyklu vis mazeja ir mazeja, jei reikes vezioti per puse miesto, tai tikrai vaikui bus vargas. bet mums dar yra nemazai laiko iki mokyklos, tai dar bus laiko pagalvoti.
Atsakyti
QUOTE(murka2008 @ 2011 03 12, 15:25)
mes irgi esam rusakalbiai ir turim ta pacia dilema. Siaip i darzeli lietuviska zygiuosim. o del mokyklos ziuresiu pagal situacija. Is vienos puses, kai pati ja baigiau, tai padeti vaikui butu lengviau, nei gilintis i visai kitus kurinius ir t.t. is kitos puses rusu mokyklu vis mazeja ir mazeja, jei reikes vezioti per puse miesto, tai tikrai vaikui bus vargas. bet mums dar yra nemazai laiko iki mokyklos, tai dar bus laiko pagalvoti.

Pas mus darzeli buvo veina mergyte rusiuke, tai musu vaikai tuoj visi rusiskai pradejo kalbeti, o ji kuo geriausia lietuviskai. Man taip keistai atrode, kai kalba su ja is pradziu lietuviskai , o ji atsakineja rusiskai, tada pradejo po truputi, po truputi ir dabar super, nepasakytum, kad ne lietuve thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 03 12, 20:27)
Pas mus darzeli buvo veina mergyte rusiuke, tai musu vaikai tuoj visi rusiskai pradejo kalbeti, o ji kuo geriausia lietuviskai. Man taip keistai atrode, kai kalba su ja is pradziu lietuviskai , o ji atsakineja rusiskai, tada pradejo po truputi, po truputi ir dabar super, nepasakytum, kad ne lietuve  thumbup.gif

Na, pas mus yra kitas variantas - yra rusakalbė mergaitė, kur šeimoje kalba tik rusiškai; ji jau antrus metus lanko darželį, bet lietuviškai kaip ir nelabai kalba, aišku, auklėtojos irgi su ja dažnai rusiškai pavaro...
Atsakyti
Mes lankem lietuviska darzeli 3metus,nenorejo kalbet rusiskai,kai persikelem i zirmunus ir pradejom lankyt rusu grupe,per metus ismoko rusiskai ir dabar nesneka lietuviskai,kas per vaikas doh.gif
Atsakyti
Maniske tai misriai sneka. Bet mokinu abieju zodziu ir pagrindinius zodzius zino dviem kalbom. Be to ziuri teletabius ar dora, ismoksta lietuvisku zodziu, o kai ziuri rusiska animacija, aisku ismoksta rusisku. as tikiuos su laiku atisejos viskas, nors daug kas sako vienam is tevu sneket lietuviskai, kitam rusiskai, bet as nepersilauzau niekaip su vaiku sneket lietuviskai, nors pati su lietuviu kalba problemu kaip ir neturiu. pati esu baigusi rusiska mokykla, bet studijavau universitete lietuviu kalba, tai problemu nesukele, kaip ir daugeliui kitakalbiu, turbut.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murka2008: 12 kovo 2011 - 22:28
Aš ne į temą - gal kam reikia Aptamil HA 1 mišinio? Pas mus likęs vienas pakelis dar nuo gimimo, padovanočiau. Galioja iki 2011.07.14
Kažkuri rašėt, kad IKI bus per du aukštus - nagi tikrai, pati mačiau šiandien, kaip kėlė su kranu tą vadinamą eskalatorių smile.gif Įdomu, ko padaugės, kad taip plečiasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skibru: 14 kovo 2011 - 23:02
Sveikos mamytes,

ar priimsit i savo buri??? Mes gyvenam netoli IKI. Turiu dukrele vebeik 3,5 metu ir sunuka 1,2 m. Greit atsils, busim daznai lauke, butu smagu susitikti thumbup.gif thumbup.gif

O del darzelio tai ir mums problematiska, persikelem i Zirmunus pries 1,5 metu.. Uzrasiau vaikus i ''Vaivorykste'', labai noreciau kad ten pradetu lankyti nes girdejau daug geru atisliepimu, bet kaip suprantu, be sansu ten papulti... g.gif g.gif Gal kas is jusu vaikuciu lanko ''Vavorykste''?

P.S. Skibru, o misinuka mielai priglausim jei kam kitam nereikia labiau. Mes koses dar su misinuku valgom, ir nakti buna kad papraso sunelis.. O kad 1 numeris nesvarbu doh.gif svarbu ne karves pienas, nes turim tokia dziaugsma kaip ''alergija'' doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 03 21, 23:22)
Sveikos mamytes,

ar priimsit i savo buri??? Mes gyvenam netoli IKI. Turiu dukrele vebeik 3,5 metu ir sunuka 1,2 m. Greit atsils, busim daznai lauke, butu smagu susitikti  thumbup.gif  thumbup.gif

kaip gi kaip gi nepriimsim smile.gif
galejai ir anksciau jau atsirast smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eirea: 21 kovo 2011 - 23:36
QUOTE(Eirea @ 2011 03 22, 00:35)
kaip gi kaip gi nepriimsim smile.gif
galejai ir anksciau jau atsirast smile.gif

Aciu, aciu... 4u.gif na bandysiu dazniau uzsukti smile.gif O jus meetus darot??? Visai butu faina susipazint su kaimynem. Itariu kad daug su kuom jau esam pazistami is matymo, ir gal net bendravom kokioj zaidimu aikstelej ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skibru @ 2011 03 15, 00:01)
Aš ne į temą - gal kam reikia Aptamil HA 1 mišinio? Pas mus likęs vienas pakelis dar nuo gimimo, padovanočiau. Galioja iki 2011.07.14
Kažkuri rašėt, kad IKI bus per du aukštus - nagi tikrai, pati mačiau šiandien, kaip kėlė su kranu tą vadinamą eskalatorių smile.gif Įdomu, ko padaugės, kad taip plečiasi?

O vau, del IkI cia tai geras.. Mes kazkada atlekiam pries gimtadieni "ant greicio" torto pirkt, tai gerai, kad neisimurinau i duris, nes buvo uzdarytos. Kur einate apsipirkineti? Mane tai jau vargina tas laukimas, kol atsidarys..
Beja, sveikos 4u.gif blush2.gif
LaimingaMamyte, o is kokios vietos Jus? Ne is tu, kur naujos statybos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naura14: 24 kovo 2011 - 14:13
QUOTE(naura14 @ 2011 03 24, 15:12)
O vau, del IkI cia tai geras.. Mes kazkada atlekiam pries gimtadieni "ant greicio" torto pirkt, tai gerai, kad neisimurinau i duris, nes buvo uzdarytos. Kur einate apsipirkineti? Mane tai jau vargina tas laukimas, kol atsidarys..
Beja, sveikos  4u.gif  blush2.gif
LaimingaMamyte, o is kokios vietos Jus? Ne is  tu, kur naujos statybos?

Is tu smile.gif)) Musu rajono g. 32B smile.gif musu namie labai daug mamyciu su vaikais, bet vis kazkaip prasilenkiam, skubam ir neisieina susipazinti doh.gif doh.gif Pagalvojau gal mano namo kaimynes cia irgi bendrauja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMamyte: 24 kovo 2011 - 15:19
QUOTE(naura14 @ 2011 03 24, 14:12)

Jei kokiais reikalai kur vaziuojam, tai pakeliu i parde uzsukam. Tai nelabai ir pasigedau, spintelese atsargu yra... smile.gif
Atsakyti