Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnų kaimynės ir...

Apklausa: Is kurio Zirmunu galo esam? (122 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(naura14 @ 2011 03 24, 15:12)
O vau, del IkI cia tai geras.. Mes kazkada atlekiam pries gimtadieni "ant greicio" torto pirkt, tai gerai, kad neisimurinau i duris, nes buvo uzdarytos. Kur einate apsipirkineti? Mane tai jau vargina tas laukimas, kol atsidarys..
Beja, sveikos  4u.gif  blush2.gif

O as visai nepasigedau IKI, niekada man si parduotuve nepatiko, visada i Hyper RIMI vaziuoju, pasirinkimas daug didesnis, eiles kasose mazesnes, aptarnavimas malonesnis... Bet vat pasto, optikos, kosmetikos parduotuves tai pasigestu, patogu buvo bigsmile.gif
Atsakyti
Šįryt, kol dažiausi, penkis kartus alpau nuo savo grožio.
Mes, moterys, stiprios - ir šiukšles išnešam, ir stogus nunešam, jei
reikia.
Moterys neturi viršsvorio, tai - papildomos vietos bučiniams... Norėjau
būti pačia geriausiai - nepavyko. Norėjau tapti pačia blogiausia -
nesugebėjau. Teks būti nepakartojamai!..
Aš iškart laikausi trijų dietų - nuo dviejų neprivalgau!
Jis valgo - aš gaminu; jis dėvi - aš skalbiu; jis mėto - aš tvarkau. Ir ką
aš be jo daryčiau?
Moterų liaudies žaidimas: pati sugalvojau, pati įsižeidžiau.
Aš - kaip šampanas: galiu būti svaiginanti, bet galiu ir į galvą duoti.
Jei jums kažkas skambina tada, kai jis girtas - vertinkite tai. jūs jam
labai brangi.
Pats geriausias seksas su tuo, su kuriuo ir be sekso gerai.
Moteris turi priklausyti tam vyrui, kuris jos problemas išsprendžia, bet
nesukuria naujų.
Iš principo moteris ir patylėt gali. Bet esmė ta, kad ji tokio principo
neturi.
Aš - kaip kabrioletas, tokia puiki, o stogo nėr!..
Mano vyras pradėjo kiekvieną dieną po barus, restoranus ir klubus
trankytis! Manęs ieško!
Prabudau, nusiprausiau, pasipuošiau, nusišypsojau ir išėjau pasaulį puošti!

Tikra kalė - ne ta, kuri garsiai šaukia apie savo kališkumą, bet ta, kuri
su miela šypsena ir tyliu balsu nuneša stogą ir sugadina gyvenimą.
Aš mėgstu apelsinų sultis, mano draugės - persikų. Tačiau kai susitinkame
mes geriame degtinę.
Visos degtinės skonis - vienodas, o nuotykiai - skirtingi!
Dieve, duok išminties suprasti vyrą. Duok meilės jam atleisti. Kantrybės
iškęsti jo charakterį. Tik jėgų neduok, o tai užmušiu jį....!

Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 03 24, 17:04)
O as visai nepasigedau IKI, niekada man si parduotuve nepatiko, visada i Hyper RIMI vaziuoju, pasirinkimas daug didesnis, eiles kasose mazesnes, aptarnavimas malonesnis... Bet vat pasto, optikos, kosmetikos parduotuves tai pasigestu, patogu buvo  bigsmile.gif

Ai, as kazkaip prie jos pripratusi, o ir pesciomis galima nueiti. Iki hyper reikia pavaziuoti, nes jei su mano pirkimais, tai sunkiai partemciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 03 24, 19:52)
Ai, as kazkaip prie jos pripratusi, o ir pesciomis galima nueiti. Iki hyper reikia pavaziuoti, nes jei su mano pirkimais, tai sunkiai partemciau  lotuliukas.gif

Naura14, o kodel pas jusu profiliyje parasyta kad Antakalnyje gyvenat??? ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 03 24, 19:52)
Ai, as kazkaip prie jos pripratusi, o ir pesciomis galima nueiti. Iki hyper reikia pavaziuoti, nes jei su mano pirkimais, tai sunkiai partemciau  lotuliukas.gif

Man ir IKI kasdieniam apsipirkimui daugiau, kai ko pritrūksti viduryje savaitės, vakare prasivaikštau, o taip grand pirkimai HYPER RIMI, važiuojam su auto.
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 03 24, 22:55)
Naura14, o kodel pas jusu profiliyje parasyta kad Antakalnyje gyvenat???  ax.gif  bigsmile.gif

Manau Naura14 rašo vietą, kur dirba mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif su kava

Kol mažius roplinėja ramiai, galiu čia įlįsti, tik kad čia tuščia pasirodo, kalbu pati su savimi smile.gif
Kaip jums atnaujintos IKI įspūdžiai?
Atsakyti
QUOTE(skibru @ 2011 04 12, 10:15)
Labas rytas  4u.gif su kava

Kol mažius roplinėja ramiai, galiu čia įlįsti, tik kad čia tuščia pasirodo, kalbu pati su savimi smile.gif
Kaip jums atnaujintos IKI įspūdžiai?

As kai aplamai esu nemegeja IKI, tai man jokio didelio ispudzio nepaliko.. Na vietos aisku daugiau. Bet kasu kiekis toks pat, eiles dideles .... Ir per daug pensininku tongue.gif doh.gif Na ir aisku kaip visada per atidarymo diena apgavo doh.gif paskelbe akcija kurios ne paskaiciavo. Tas mane labiausiai nervuoja ir labai daznai pasitaiko IKI schmoll.gif
Atsakyti
Man tai įspūdis toks - nauja suknelė, bet sena panelė ax.gif Aplinka jakesnė, malonesnė, bet visa kita - kaip buvę. Aišku, gal ir nereikėjo tikėtis kažkokių grand pasikeitimų. Tik va nesuprantu, negi jie rekonstrukcija ruošiasi pritraukti daugiau lankytojų? Abejoju.
Atsakyti
Man tai kazkaip dzin ta renovacija. Nei blogiau, nei geriau. Svarbu, kad salia namu yr parduotuve. smile.gif
Atsakyti
O mane rekonstrukcija sunervavo, nes dabar su dukra neimanoma apsipirkt, jai tik vazinetis pirmyt atagal tuo eskalatorium rupi, gali kad ir valanda ten vazinetis doh.gif tai man su ja be sansu nueiti kokiu smulkmiu nupirkt, tik su vyru, kad ji stipriai ant ranku laikydamas inestu, greit pagriebiam ko reik ir vel begom is ten, nes isterijos prasideda.
Atsakyti
Man siap po renovaciojos labiau patinka. Pati parduotuve didesne, ir pastas salia. thumbup.gif
Atsakyti
Atsikraustem prie Kareiviu sankryzos smile.gif esu nestuke.gif , laukiame mergytes liepą, ieskom draugu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eyore: 30 balandžio 2011 - 13:45