Ačiū, merginos, bandysiu ieskoti

Man tai nesipjauna

QUOTE(Bjauruska @ 2010 02 01, 11:24)
nu du vienodi kaip gali nesipjaut...

QUOTE(juratata @ 2010 01 30, 21:04)
tai kiek iskaitau (labai smulkiai surasyta) man tiktu tik patina itrinimui
o su aliejiniais dazais net galiu nebandyt? o kaip akiu seseliai?

QUOTE(biriusa @ 2010 01 30, 23:20)
Na siulau paciai paskaityti praeitos temos paskutinius kbent kelis puslapius ir sios pacioje pradzioje kaip tik apie DALA daug kas rase apie savo aptirti su situ dvikomponenciu zinosi bent jau ko laukti jei itrinsi aliejiniais arba uzdazysi akriliniu laku
Niekas tikrai antra karta per toki trumpa laika nenores kartoti info
nepatingek, surask laiko paskaitymui

QUOTE(Auksine' @ 2010 01 31, 00:04)
jeigu naudoji dalos dvikomponenti, tai tu turi naudoti tik patina + emulsija Decomanios patinos pertekliui valyti..seseliai ir akriliniai dazai prastas pasirinkimas.
taigi... atsakau pati i savo klausima... paskaitinejau tema ir tiesa pasakius neradau (niu nebent prazioplinau) kad kas butu parases apie itrinima aliejiniais dazais (gal niekas is tikruju ir nebande)... na o as isbandziau ir gavosi

cia idrodymas

taigi reziume dala dvikomponencio sendintojo itrukimus galima itrinti aliejiniais dazais

gal kas labiau patyrusi ir galetu man paaiskinti, ar tinka sottile sendintojui uzlakuoti toks lakas -
vandens pagrindu, chemine sudetis: akrilines dervos, poliuretanines dervos, nanokomponentai. Nusipirkau paskubomis ermitaze, bet po to suabejojai ar tai sintetinis lakas
aciu
vandens pagrindu, chemine sudetis: akrilines dervos, poliuretanines dervos, nanokomponentai. Nusipirkau paskubomis ermitaze, bet po to suabejojai ar tai sintetinis lakas

aciu
QUOTE(ringute @ 2010 02 01, 12:36)
gal kas labiau patyrusi ir galetu man paaiskinti, ar tinka sottile sendintojui uzlakuoti toks lakas -
aciu

aciu
manau pati pabandyk ant juodrascio ir bus aisq...

QUOTE(juratata @ 2010 02 01, 13:42)
o tai iskart turetu nusilupti?
o kas jei tik po keliu dienu ar po savaites ims luptis ar kas kita darytis?
QUOTE(ringute @ 2010 02 01, 12:57)
Jei lakas netinka...iš karto užpurškusi pamatysi...visas paviršius susivels..ir pavirs į tokį keistą pavidalą, susivels viskas..

Mano manymu šis lakas, kurį tu nusipirkai..su Sottile netiks...nes jis, kaip rašei - vandens pagrindu..o vandens pagrindo priemonių tiesiai ant sottiles tepti, purkšti negalima..

Na bet ant juodraštuko kokio gali pabandyti..gal šis lakas bus išimtis..

QUOTE(ringute @ 2010 02 01, 12:57)
oi as ne profe negaliu pasakyt, atsake Salne, mat pati tik ka isbandziau aliejiniais dazais itrinti dala itrukimus ir laukiu dbr.. siaip pa kolkas viskas gerai, bet idomu ir ar neislys po kiek laiko kas
kas zino tiksliai patarkit koki tiksliai laka nusipirkti dbr ant dala dvikom. sendintojo.. nesinori metyt pinigu. ir dar reikia kad tas pats tiktu spauzdintus paveikslelius nupurkst
ar sitas tiktu
Vargstu su DALA ir niekaip mes abi nesusidraugaujam . gavosi kazkas be risio . turbut dabar per stora antra sluoksni uztepiau gavosi gumbuotas remelis

QUOTE(karosimi @ 2010 02 01, 14:16)
Vargstu su DALA ir niekaip mes abi nesusidraugaujam . gavosi kazkas be risio . turbut dabar per stora antra sluoksni uztepiau gavosi gumbuotas remelis

niu man viskas ciki gaunas... auksciau idejau foto kas isejo ant juodrasio... tikiuos taip pat gausis ir ant padeklo...