Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 39

Ačiū, merginos, bandysiu ieskoti smile.gif
Atsakyti
Dėkui lb brangiosios... thumbup.gif 4u.gif

Aš čia truputi ne į temą, bet kaip pjaunasi tie Bjauruska ir Versus* avatarai... doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Man tai nesipjauna tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2010 02 01, 11:24)
Man tai nesipjauna tongue.gif

nu du vienodi kaip gali nesipjaut... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2010 01 30, 21:04)
tai kiek iskaitau (labai smulkiai surasyta) man tiktu tik patina itrinimui  g.gif  o su aliejiniais dazais net galiu nebandyt? o kaip akiu seseliai?

QUOTE(biriusa @ 2010 01 30, 23:20)
Na siulau paciai paskaityti praeitos temos paskutinius kbent kelis puslapius ir sios pacioje pradzioje kaip tik apie DALA daug kas rase apie savo aptirti su situ dvikomponenciu zinosi bent jau ko laukti jei itrinsi aliejiniais arba uzdazysi akriliniu laku  mirksiukas.gif  Niekas tikrai antra karta per toki trumpa laika nenores kartoti info  ax.gif  nepatingek, surask laiko paskaitymui  rolleyes.gif

QUOTE(Auksine' @ 2010 01 31, 00:04)
jeigu naudoji dalos dvikomponenti, tai tu turi naudoti tik patina + emulsija Decomanios patinos pertekliui valyti..seseliai ir akriliniai dazai prastas pasirinkimas.

taigi... atsakau pati i savo klausima... paskaitinejau tema ir tiesa pasakius neradau (niu nebent prazioplinau) kad kas butu parases apie itrinima aliejiniais dazais (gal niekas is tikruju ir nebande)... na o as isbandziau ir gavosi thumbup.gif (niu nebent po kurio laiko gali islysti kokie negerumai g.gif )
cia idrodymas
user posted image

taigi reziume dala dvikomponencio sendintojo itrukimus galima itrinti aliejiniais dazais smile.gif ir nuvalymui nereikia jokiu spec priemoniu... tiesiog su popieriniu ranksluosciu itryniau ir paskui su svariu nuvaliau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratata: 01 vasario 2010 - 12:29
gal kas labiau patyrusi ir galetu man paaiskinti, ar tinka sottile sendintojui uzlakuoti toks lakas -
vandens pagrindu, chemine sudetis: akrilines dervos, poliuretanines dervos, nanokomponentai. Nusipirkau paskubomis ermitaze, bet po to suabejojai ar tai sintetinis lakas g.gif

aciu
Atsakyti
QUOTE(ringute @ 2010 02 01, 12:36)
gal kas labiau patyrusi ir galetu man paaiskinti, ar tinka sottile sendintojui uzlakuoti toks lakas -
vandens pagrindu, chemine sudetis: akrilines dervos, poliuretanines dervos, nanokomponentai. Nusipirkau paskubomis ermitaze, bet po to suabejojai ar tai sintetinis lakas  g.gif

aciu

manau pati pabandyk ant juodrascio ir bus aisq... smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2010 02 01, 13:42)
manau pati pabandyk ant juodrascio ir bus aisq...  smile.gif  4u.gif

o tai iskart turetu nusilupti?
o kas jei tik po keliu dienu ar po savaites ims luptis ar kas kita darytis?
Atsakyti
QUOTE(ringute @ 2010 02 01, 12:57)

Jei lakas netinka...iš karto užpurškusi pamatysi...visas paviršius susivels..ir pavirs į tokį keistą pavidalą, susivels viskas.. doh.gif
Mano manymu šis lakas, kurį tu nusipirkai..su Sottile netiks...nes jis, kaip rašei - vandens pagrindu..o vandens pagrindo priemonių tiesiai ant sottiles tepti, purkšti negalima.. 4u.gif
Na bet ant juodraštuko kokio gali pabandyti..gal šis lakas bus išimtis.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Salne: 01 vasario 2010 - 13:42
QUOTE(ringute @ 2010 02 01, 12:57)

oi as ne profe negaliu pasakyt, atsake Salne, mat pati tik ka isbandziau aliejiniais dazais itrinti dala itrukimus ir laukiu dbr.. siaip pa kolkas viskas gerai, bet idomu ir ar neislys po kiek laiko kas

kas zino tiksliai patarkit koki tiksliai laka nusipirkti dbr ant dala dvikom. sendintojo.. nesinori metyt pinigu. ir dar reikia kad tas pats tiktu spauzdintus paveikslelius nupurkst
ar sitas tiktu
Atsakyti
Vargstu su DALA ir niekaip mes abi nesusidraugaujam . gavosi kazkas be risio . turbut dabar per stora antra sluoksni uztepiau gavosi gumbuotas remelis verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2010 02 01, 14:16)
Vargstu su DALA ir niekaip mes abi nesusidraugaujam . gavosi kazkas be risio . turbut dabar per stora antra sluoksni uztepiau gavosi gumbuotas remelis verysad.gif  verysad.gif

niu man viskas ciki gaunas... auksciau idejau foto kas isejo ant juodrasio... tikiuos taip pat gausis ir ant padeklo...
Atsakyti