savaitele pageriau po 75/100, dabar emiau tik 100, bet kazkaip keistai jauciuosi, sirdis tabaluoja, permusineja
QUOTE(lucero @ 2010 03 06, 08:25)
Labukas Selva, ba tikrai tu nepastoji del TSH esu tikra
reiks manau koki pusmeti pagerti tiroksina, kadangi tau ne tiroiditas, tau nereiks gert visad , gal metus, pastosi tikrai kai tiroksino deka nukris tsh iki normos
Sekmes 
Puse metu?..
O pagal ka sprendziama, visa gyvenima, ar laikinai reikes vartoti vaistus? Koks tada biesas cia pas mane- kaip vadinasi ir del ko cia atsirado?
na tau yra skydliaukes hipotiroze, dar butu gerai atlikti ATPO tyrima ir butina vartoti tiroksina kad nukristu tsh, pagal viska jis krist turetu jau po 6 sav bet kartais prireikia daugiau laiko kad pilnai atsireguliuoti tsh, bet tiroksina galima gerti ir pastojus
QUOTE(lucero @ 2010 03 06, 09:25)
Labukas Selva, ba tikrai tu nepastoji del TSH esu tikra
reiks manau koki pusmeti pagerti tiroksina, kadangi tau ne tiroiditas, tau nereiks gert visad , gal metus, pastosi tikrai kai tiroksino deka nukris tsh iki normos
Sekmes 
Sekmes, Selva
Betuk, o ar lengvai pastojai? Jei ne paslaptis, kiek laiko vaikucius planavot?
Kai paskaiciau apie ligos simptomus, tai atrandu juos savyje. Bet mieguistuma ir energijos trukuma nurasydavau tinguliui
O sausa oda, silpnus plaukus bei nagus- kosmetinems prolemoms ir t.t. Del savijautos tikrai niekada nebuciau kreipusis i gydytojus, bet va kvieciames gandrus ir nepavyksta, sitai ir nuvede mus pasidaryti tyrimus. Aisku, dar laukiam vyro rezultatu, gal ne vien pas mane problema. Nors seimos daktare taip nuteike, kad butent tas TSH bus tas trukdis..
Kai paskaiciau apie ligos simptomus, tai atrandu juos savyje. Bet mieguistuma ir energijos trukuma nurasydavau tinguliui
QUOTE(Selva @ 2010 03 07, 01:15)
Betuk, o ar lengvai pastojai? Jei ne paslaptis, kiek laiko vaikucius planavot?
O sausa oda, silpnus plaukus bei nagus- kosmetinems prolemoms ir t.t. Del savijautos tikrai niekada nebuciau kreipusis i gydytojus, bet va kvieciames gandrus ir nepavyksta, sitai ir nuvede mus pasidaryti tyrimus. Aisku, dar laukiam vyro rezultatu, gal ne vien pas mane problema. Nors seimos daktare taip nuteike, kad butent tas TSH bus tas trukdis..
Ech, nepatogu ir sakyti, bet is pirmo karto
Bet pas mane kitokia situacija truputi buvo. As jau tuo metu geriau tiroksina, nes buvau jau po skydliaukes operacijos (pasalinta desine puse man), bet tth nebuvo tvarkoj
Ai, reiktu pasakyti, kad as prie pastojant dar geriau ne tik tiroksina , bet buvau gal metus isgerusi thybono , cia toks irhi hormoninis vaistas, kuri skyre enokr. Kazanavicius...Siaip man ji skyre tada, kai pasiskundziau su kiausidiu bedom...Sake, kad jis padeda lengviau pastototi
Labas visoms
Nu pagaliau prisiruošiau pas endokrinologą. Tai va tokios naujienos-tiroksinas man nekompensuojamas, kompensuoja tiems kam diagnozė ne tiroiditas, o hipotizorė arba sakė, kad tiems, kam atlikta operacija. Pirmą kartą gydytoja (ėjau vėl pas kitą) pasakė, kad neverta mėtyti pinigų ATPO ir TTH tyrimams, o du kart darytis per metus LT4. ATPO tyrimas parodo tik uždegimo paūmėjimą arba sumažėjimą, kadangi jis nepagydomas, o įtakoja tą paūmėjimą visi stresai, depresijos, kitos ligos,bei tiroksino dozė nuo jo nepriklauso,tai vien žinojimui pinigų neverta mesti, tas aišku netinka planuojančioms lėliuką. Na čia ne mano išmintis, o tai ką sakė gydytoja. Na o mano mazgelis miega, tai džiaugiuosi, kad nedidėja ir nebus dar visokių problemų
Bandykim gyvent be stresų
Nu pagaliau prisiruošiau pas endokrinologą. Tai va tokios naujienos-tiroksinas man nekompensuojamas, kompensuoja tiems kam diagnozė ne tiroiditas, o hipotizorė arba sakė, kad tiems, kam atlikta operacija. Pirmą kartą gydytoja (ėjau vėl pas kitą) pasakė, kad neverta mėtyti pinigų ATPO ir TTH tyrimams, o du kart darytis per metus LT4. ATPO tyrimas parodo tik uždegimo paūmėjimą arba sumažėjimą, kadangi jis nepagydomas, o įtakoja tą paūmėjimą visi stresai, depresijos, kitos ligos,bei tiroksino dozė nuo jo nepriklauso,tai vien žinojimui pinigų neverta mesti, tas aišku netinka planuojančioms lėliuką. Na čia ne mano išmintis, o tai ką sakė gydytoja. Na o mano mazgelis miega, tai džiaugiuosi, kad nedidėja ir nebus dar visokių problemų
Nu va taip ir zinojau kad man ta uzdegima toki baisu tiroidito 1000 sukele stresas tada patirtas
ir dabar buna pasidaro labai bloga kai uzsistresinu...na o as daug stresuoju:oh
Sveikos mergaitės
Dėja, tenka ir man dėl tos ligos ieškotis info
Šiandien pasiėmiau kraujo tyrimo atsakymus: TTH normos ribose, antiTPO 222
jau bijau visą gyvenimą ant vaistų gyvent
Gal kas susidūrėt su homeopatais endokrinologais?
Dėja, tenka ir man dėl tos ligos ieškotis info
Šiandien pasiėmiau kraujo tyrimo atsakymus: TTH normos ribose, antiTPO 222
Labukai 
Isiraunu i Seimos ir moters sveikata, ieskau ieskau musu temeles, o jos nera
Galvoju, niu negi visos tai eme ir pasveiko???
Paskui, blondei daejo paziuret ligu potemej
Kaip gi laikotes, mielosios? A tai atejau "pasigirt", kad po gimdymo persokau nuo hipo i hiper. Mano TTH DABAR 0.007 (NORMA 0.55-4.78)
Galvodavau, ko gi cia man taip nuolat karsta
Papildyta:
Niu nebent cia tik neseniai pasikeite, nes man kaip tik del tiroidito kompensuoja, bet musu bp gydytoja nezinojo to. Primygtinai pasiulius pasidometi, kazkokioj ten savo knygutej rado, kad vis tik kompensuojama
Isiraunu i Seimos ir moters sveikata, ieskau ieskau musu temeles, o jos nera
Kaip gi laikotes, mielosios? A tai atejau "pasigirt", kad po gimdymo persokau nuo hipo i hiper. Mano TTH DABAR 0.007 (NORMA 0.55-4.78)
Galvodavau, ko gi cia man taip nuolat karsta
Papildyta:
QUOTE(Ingel @ 2010 03 10, 10:42)
Labas visoms
Bandykim gyvent be stresų 
Niu nebent cia tik neseniai pasikeite, nes man kaip tik del tiroidito kompensuoja, bet musu bp gydytoja nezinojo to. Primygtinai pasiulius pasidometi, kazkokioj ten savo knygutej rado, kad vis tik kompensuojama
Niu bet rimtai, gal cia visos pasveiko???
Dar tokios ramybes nera buve