QUOTE(Selva @ 2010 03 07, 01:15)
Betuk, o ar lengvai pastojai? Jei ne paslaptis, kiek laiko vaikucius planavot?
Kai paskaiciau apie ligos simptomus, tai atrandu juos savyje. Bet mieguistuma ir energijos trukuma nurasydavau tinguliui

O sausa oda, silpnus plaukus bei nagus- kosmetinems prolemoms ir t.t. Del savijautos tikrai niekada nebuciau kreipusis i gydytojus, bet va kvieciames gandrus ir nepavyksta, sitai ir nuvede mus pasidaryti tyrimus. Aisku, dar laukiam vyro rezultatu, gal ne vien pas mane problema. Nors seimos daktare taip nuteike, kad butent tas TSH bus tas trukdis..
Ech, nepatogu ir sakyti, bet is pirmo karto

Gavosi planuotas netyciukas, t.y. negalvojau, kad taip greit pavyks...Buvau irgi prisikaiciusi ir praktiskai nusiteikusi negreitam rezultaui..., bet va, isejo kitaip ir dabar laksto jau geru 2 metuku padraica
Bet pas mane kitokia situacija truputi buvo. As jau tuo metu geriau tiroksina, nes buvau jau po skydliaukes operacijos (pasalinta desine puse man), bet tth nebuvo tvarkoj

Buvo irgi virs 6... Nestumo metu tik truputi padidinau doze, aisku endokrinologui rekomendavus... Tai vat, nezinau nei ka psakyti. Mano atveju tth nenorma pastojumui nesutrukde taip iseina. Kitam organizmui gal ir kitaip. Pasirodyk kokiam geram endokrinologui ir viskas bus gerai
Ai, reiktu pasakyti, kad as prie pastojant dar geriau ne tik tiroksina , bet buvau gal metus isgerusi thybono , cia toks irhi hormoninis vaistas, kuri skyre enokr. Kazanavicius...Siaip man ji skyre tada, kai pasiskundziau su kiausidiu bedom...Sake, kad jis padeda lengviau pastototi

Bet vel, siuo klausimu yra iv. nuomoniu...Nezinau, gal man tik sutapimas, o gal ir tai pagelbejo...