pradesiu ieskoti endokrinologa, kaz kaip mano mintis apie miesto ligonine. Pvz. jegu pol-koje yra savo endokrinologas (dabar ziurejo) tai seimos daktare gali ir ne duoti siuntima pas kita (kuris ne priklauso), a ne taip....
[quote=~MILENA~,2010 01 26, 18:26]
[quote=daivulka78,2010 01 26, 19:10]
Aciukas
jums.
Siandien : atejo man eiti i kabineta daryti echo (buvou paskutine), perskaiciau kad darys vedeja (galvoju
), paklause del mokamu kraujo rezultatus, as buvau ir pamirsus
gerai kad turejau rankinuke
. Viska padare, pasake kad ateiciau po pietu,as jau sakau kad ne turiu talonelio, tai sako prisesk dabar tada pasakysiu....ir pasake
. Kad viskas gerai kraujas
, skydliaukes dirba gerai, bet yra mazas mazgelis. Vaistus ne pripase
, tik kad ateiti 1 karta per metus echo daryti.
A svoris gali augti ar kristi? ar ne priklauso nuo mazgelio?
Gal dar pas kita daktara nueiti kad paziuretum
.
einu vaistus nuo galvos isgersiu, jau plysta
[/quote]
O svoris gali augti, gali kristi, gali visai nekisti. Čia jau labai individualu. Matau nerimauji
Aišku, kad gali nueiti pas kitą gydytoją, pačiai bus ramiau. Ir mums papasakosi ką sakė
Svarbiausia susiimti, nes baisiai skamba vien tik mintis apie vėžį. Mes skirtingos, tiesiog unikalios, todėl mus skirtingai veikia skydliaukės išsidirbinėjimai. O gal tau tereikia tik išsimiegoti: rytas protingesnis už vakarą. Gal ryte viskas kitaip atrodys
Žinau kaip jautiesi. O kad visai nurimtum, pasakysiu ką man sakė, mane operavęs gydytojas: jei jau sirgti vėžiu, tai tik skydliaukės, nes jis niekur neplinta, nepersimeta į kitus organus, užtenka jį tik išoperuoti. Nežinau ar tai tiesa, bet kažkada mane tai nuramino, tuo labiau, kad prieš operaciją buvo radę vėžinių ląstelių, bet po operacijos paaiškėjo, kad nei velnio jo ten nėra
Tik išgąsdino labai
O ir vėžį skydliaukės nustato per tam tikrą procedūrą: iš skydliaukės su adata išima skysčio ir jį tiria.
[quote=daivulka78,2010 01 26, 19:10]
Aciukas

Siandien : atejo man eiti i kabineta daryti echo (buvou paskutine), perskaiciau kad darys vedeja (galvoju

A svoris gali augti ar kristi? ar ne priklauso nuo mazgelio?
Gal dar pas kita daktara nueiti kad paziuretum

einu vaistus nuo galvos isgersiu, jau plysta

[/quote]
O svoris gali augti, gali kristi, gali visai nekisti. Čia jau labai individualu. Matau nerimauji

QUOTE(daivulka78 @ 2010 01 26, 17:17)
Čia Kaune
Man tai nepatiko ši klinika
Ėjau ten kelis kartus, bet labiau pasitikiu savo poliklinikos gydytoja. O tyrimai visi tokie mokami, nors Kauno klinikose tai tikrai nereikėjo mokėti. Bent jau prieš du tris metus. Tik reikėdavo turėti savo, nu blin pamiršau kaip vadinasi, nu tą kolbutę kur kraują ima ir adatą. Dabar dariausi kitus tyrimus, tai ir reik mokėti. Dar spalį dariausi kalio tyrimus, ba jis dingsta nežinia kur, tai nereikėjo mokėti. Ryt vėl darysiuos, tai jau reik mokėti šešis litus. Nedaug, bet... Litas po lito, kai tyrimukų daug, tai ir susidaro suma 
Papildyta:
Pritariu
Labai jau sexsi

Papildyta:

Em.ne,Vilniuj čia.Aš ten tik tyrimus pasidaryt einu,pas gydytoją į Santariškes.Aš tai kažko chlorke aptekus,kalcio mažai,kalio norma,natrio daugokai...
RUTA tai gal tu vartoji daug druskos?

QUOTE(~MILENA~ @ 2010 01 26, 19:43)
pradesiu ieskoti endokrinologa, kaz kaip mano mintis apie miesto ligonine. Pvz. jegu pol-koje yra savo endokrinologas (dabar ziurejo) tai seimos daktare gali ir ne duoti siuntima pas kita (kuris ne priklauso), a ne taip....
Klaipedoj rekomenduoju Levingeri, konsultuoja Nefridoj ir apskrities ligonines konsultaciniam salia "Balticum" Debrecene. Va straipsnis VE.
QUOTE(daivulka78 @ 2010 01 26, 19:51)
O kad visai nurimtum, pasakysiu ką man sakė, mane operavęs gydytojas: jei jau sirgti vėžiu, tai tik skydliaukės, nes jis niekur neplinta, nepersimeta į kitus organus, užtenka jį tik išoperuoti. Nežinau ar tai tiesa, bet kažkada mane tai nuramino, tuo labiau, kad prieš operaciją buvo radę vėžinių ląstelių, bet po operacijos paaiškėjo, kad nei velnio jo ten nėra

sveikos visos

mano mamai gydytoja taip pat sake: " jei jau lemta gyvenime sirgti veziu, tai gerai, kad tai butu skydliaukes.." bet geriau aisku ir jo neturet

man paveldima hipo.. nes mama tai turi, as turiu.. sesei tik 17 metu, bet pas ja TTH jau irgi kyla virs normos.. tik gydytoja tiroksino jai neskiria..
o as siaip ir nelaikau, kad tas skydliaukes hormonu negaminimas yra liga.. tiesiog tikrai nesijauciu, kad esu kazkokia ligone ir skiriuosi nuo visu kitu zmoniu.. man kas ryta isgert tiroksino, tai tas pats, kaip ryte issivalyt dantis.. nu negamina man skydliauke to hormono, tai negamina..isgeriu tiroksino tablete ir ramu.. kiti turi problemu su akim, tai nesioja akinius ir pan..

Linamog , as zadu eit pas levingeri su siuntimu gal zinai ar kainuos man nefridoj kraujo tyrimai ? nu miesto ligoninej man nekainuoja bet
o kur ta kita randas tai nesupratau
ar ten su siuntimu kraujo tyrimai kainuos?

QUOTE(lucero @ 2010 01 26, 19:44)
Kas įdomiausia,kad

Jo gal reiktu kokio diuretico dar pagerti
o as tai prakaituoju , naktim , buna pabundu slapia ypac per pms

QUOTE(lucero @ 2010 01 26, 20:54)
Linamog , as zadu eit pas levingeri su siuntimu gal zinai ar kainuos man nefridoj kraujo tyrimai ? nu miesto ligoninej man nekainuoja bet
o kur ta kita randas tai nesupratau
ar ten su siuntimu kraujo tyrimai kainuos?

Nezinau, seniai besityriau, bet pamenu, kad mokejau konsultaciniam. Nezinai, kur Debrecenas yra?

QUOTE(lucero @ 2010 01 26, 20:05)
Jo gal reiktu kokio diuretico dar pagerti
o as tai prakaituoju , naktim , buna pabundu slapia ypac per pms 

Užtenka man jau tų vaistų

QUOTE(linamog @ 2010 01 26, 20:47)
Klaipedoj rekomenduoju Levingeri, konsultuoja Nefridoj ir apskrities ligonines konsultaciniam salia "Balticum" Debrecene. Va straipsnis VE.
A jis ne dirba Raudono Kryze, prie zemaitijos?