ziuriu cia dauguma kovojam su nerimais, tiesiog matyt skydliauke issaukia padidinta jautruma
Sveikute busimojinuotaka , gaila, kad tau taip blogai... o juk atrodo tokia svente arteja
laikykis, gersi tiroksina ir viskas su laiku susitvarkys
ziuriu cia dauguma kovojam su nerimais, tiesiog matyt skydliauke issaukia padidinta jautruma
QUOTE(lucero @ 2010 10 20, 22:40)
Sveikute busimojinuotaka , gaila, kad tau taip blogai... o juk atrodo tokia svente arteja
laikykis, gersi tiroksina ir viskas su laiku susitvarkys
pradejau gydytis ir del to kad tokia svente arteja ziauriai greitai.
Nuo nerimo turbut visokiu vaistu yra raminamu
bet labiausiai padetu psichologas ar psichoterapija, reikia daug dirbti su savimi
gera knyga yra - nustok rupintis ir pradek gyventi arba jusu pasamones galia
QUOTE(lucero @ 2010 10 20, 22:57)
Nuo nerimo turbut visokiu vaistu yra raminamu
bet labiausiai padetu psichologas ar psichoterapija, reikia daug dirbti su savimi
gera knyga yra - nustok rupintis ir pradek gyventi arba jusu pasamones galia 
skaitau knyga- kaip suvaldyti nerima ir pradeti gyventi, bet man ji nepadeda, as kartais nuo nerimmo net dustu, mane tas labai nervina, man tiesiog geda buna. Viena kart darbe labai susinervavau ir pradejau dust, visas pulkas zmoniu subego, o as nuo gedos dar labiau susinervavau. tai net greitaja isveze. Labai bijau gert hormonus kad svoris nepradetu augt pries vestuves
QUOTE(busimojinuotaka @ 2010 10 20, 22:04)
skaitau knyga- kaip suvaldyti nerima ir pradeti gyventi, bet man ji nepadeda, as kartais nuo nerimmo net dustu, mane tas labai nervina, man tiesiog geda buna. Viena kart darbe labai susinervavau ir pradejau dust, visas pulkas zmoniu subego, o as nuo gedos dar labiau susinervavau. tai net greitaja isveze. Labai bijau gert hormonus kad svoris nepradetu augt pries vestuves 
busimojinuotaka, tavo atveju tikrai reiketu labiau galvoti apie gera savijauta ir gyvenimo kokybe, o ne svori, nors zinau, kad tai irgi svarbu
QUOTE(Jubabuba @ 2010 10 21, 12:26)
busimojinuotaka, tavo atveju tikrai reiketu labiau galvoti apie gera savijauta ir gyvenimo kokybe, o ne svori, nors zinau, kad tai irgi svarbu
jeigu jau kazkiek skaitei apie tiroidita, tai turetum zinoti, kad atitaikius tinkama tiroksino doze, svoris gali netgi kristi, o negydant tiroidito, leteja medziagu apykaita ir svoris ima augti. Taigi del to nebijok gerti tiroksino. Drasiau... ir bus ramiau 
kaip smagu kad radau sita "kambareli"
QUOTE(busimojinuotaka @ 2010 10 21, 11:32)
kaip smagu kad radau sita "kambareli"
manes seima nesupranta kas man daroosi, ir kas ta skydliauke, jiem kazkokia anomalija atrodo ta skydliauke
tai nors cia pasiguodziau 
guoskis, nes zinok, kai issiaiskini, kad ne tau vienai kazkokie antgamtiski dalykai darosi, tai nebe tokie antgamtiski jie atrodo
O jum nebuna taip kad stipriai susijaudinus ar susinervinus ima pulsuoti kakle grynai ten kur skydliauke ?
tiesiog ima degti ir pulsuot
Lucero, man nebuna.
QUOTE(lucero @ 2010 10 21, 13:20)
O jum nebuna taip kad stipriai susijaudinus ar susinervinus ima pulsuoti kakle grynai ten kur skydliauke ?
man nebuna... tik pastebejau, kad nemegstu kokiais golfais ar salikais 'uzspausti' kaklo
QUOTE(lucero @ 2010 10 21, 12:20)
Būdavo
Todėl kantrybės, merginos
QUOTE(Jubabuba @ 2010 10 19, 10:23)
Taip, gerai pagalvojus, stresa turbut daugelis atrastume kaip savo tiroidito priezasti. Skruzdeda, visokie nerimo ir net panikos priepuoliai kai kurioms tikrai buna sergant tiroiditu, ir pradejus gydytis viskas susitvarko. As tai pries diagnozuojant tiroidita buvau visiska zliumbekle - apsizliumbdavau ant peties kiekvienam, kas paklausdavo, kaip gyvenu
Tau anksciau turbut kazkaip ne iki galo sutvarke skydliaukes problemas, ir paskui del vienu ar kitu priezasciu tas sniego kamuolys isivaziuoja visu grazumu. Tai tikrai nieko nelauk, eit pas gydytoja, nekankink nei saves, nei kitu, nei savo gyvenimo. Sekmes ir stiprybes 
jetau kaip aciu uz informacija.
Isvada, kad man reikia gerti joda ir dazniau vaikscioti prie juros. Ar jau manot per velu? Nu bet gal geriau veliau negu niekada? Ar jus geriate papildus su jodu? Juros dumbliu tabletes ar kazka? Kokiais kiekiais? Ar valgote juros kopustus? Jeigu valgote, tai is kur gaunate? Palangoj supermarketuose lyg ir nera, nors gal ne ten ieskau.