QUOTE(skruzdeda @ 2010 10 29, 19:23)
o pas tave ATPO geras?
merginos noriu paklausti, ar nereguliarios menesines cia del skydliaukes, ar reik keliaut pas ginekologus? Nu jau is viso nuprotesiu, buvo kas trys savaites, kas man irgi neiprasta, o dabar po dvieju savaiciu ir vel yra. Nu jos nei gausios nei skaudzios nei ilgos, ale kas dvi savaites, tai jau is viso nesamone.
Kad ir nemalonu, bet gal geriau pasirodyk ginekologams

Atsarga gėdos nedaro. Negali visko ir skydliaukei suversti

Gal kartais kita problema yra, ir būtinai pasisakykit, kad turit bėdų su skydliauke

Nes kažkada ginekologė rašė vaistus, tai aš tik leptelėjau, kad turiu dar ir tokią ligą, tai ji išmetė receptą ir pakeitė vaistus, nes ten jie buvo kažkokie harmoniniai ir kaip sakė: tada jums su harmonais netiks

Ir mano gydytoja net harmoninio tepaliuko nuo alergijos nerašė: atseit ir taip ten tie harmonai svyruoja, tai kam dar

Suprask kaip nori
Iš viso mano gydytoja, tą prasme šeimos, labai atsižvelgia į tai. Nors dabar jokių bėdų, bet ji visada atidžiai parenka vaistus atsižvelgdama į visas ligas. Sakykim, dabar turiu bėdų su kasa, tai net neleido kalio gerti, nes jis dar pakankamai normoj, kad tik kasai mažesnė apkrova. Ir vitaminų neleido gerti: jei bus blogiau teks gulti į ligoninę, tai ten suleis

O jei praeis truputi, kasa pailsės- tada liepė po mėnesio nusipirkti. Vertinu už tai savo gydytoją