QUOTE(popuri @ 2010 11 06, 18:39)
Sveika
as laukiausi ir geriau tiroksina. Ir dabar geriu
Kiekvienam kudikiui padaro tyrimus is paduko dar pirmosiom dienom ligoninej (del hipotirozes ir dar kazkurios ligos). jei tyrimai buna blogi - is karto siunciamas laiskas pasitikrinti dar karta. Mes atsargos delei daremes papildomus tyrimus, tai vienakart buvo nukrypimas lengvas nuo normos, o paskui jau tyrimai buvo geri.
Nezinau odel tau liepia laukt 6 sav

Siaip kiek domejausi, tai jei iki 3 men randama beda(jei tokia yra), tai viska galima sutvarkyti girdant vaistukus(na jie jau kaip ir mums nuolatiniai, bet svarbu mazylis butu sveikas).
mano gydytoja sake, kad vaikas gali paveldet hipo.50/50.
Po gimdymo doze teko didint. Matyt nemiego naktys ir stresai savo daro
Laikykis, viskas bus ok
QUOTE(Betukas @ 2010 11 06, 19:24)
Ir aš patapau

lengvai

Visą nėštumą gėriau tiroksiną, o mažoji gimė dručkė

Tai gal ta tiroksino įtaka irgi labai individuali. Tyrimuką darė kaip rašė popuri, iš kulniuko, o kito mes kažkaip ir nebedarėm, nes buvo sakę, kad jei kas bus negerai, pareis laiškas po tyrimo. Tą iš kulniuko daro visiems naujagimiams

Tai gal ir jums darė? Tik jei ką dar norėsit, tada po 6 savaičių?
Aš po gimdymo dozės nekeičiau ir tth apie metus buvo normoj

Kol paskui vėl nesublūdijo
Sveikinu su mažutės gimimu

Laikykitės, ramių naktelių, aukit sveikos
aciu uz atsakyma, jusu komentaru ir laukiau

lyg dar viena mamyte buvo,kuri laukesi neseniai, bet pradingo
eisiu kita sav darytis savo kraujo tyrimu, ziuresiu,kokie reikalai, tai prie to pacio ir mazytei liepsiu patikrint, tik jau taip nenori jos badyti

visa savaite buvo badoma, kai pasigavo infekcija po gimimo, o dabar vel teks kraujuka imt, na bet del jos geroves, nes kol neisitikinau, tikrai neramiai gyvenu
zinau,kad dare ligoninej kazkokius tyrimus del medziagu apykaitos, kazkas pan...bet as ne LT, tai tiksliai nezinau
o kokiu tyrimu prasyti, tu paciu,kaip ir man? tsh, t3. t4?