kainos ir kokybes (isvaizda, modelis, medziaga) santykis nekoks. bais brangu..
Man tai ten gal tik paltai geros kokybes bet jau baisiai brangus siaip visa lietuviska produkcija yra labai brangi
kostiumeliu kokios kainos o ner i ka ziuret apsurdas kazkoks

Perku tik lelijos puspalčius...
Kadangi labau mėgstu klasikinius, tai man ten pats tas.. Tiesa, pasirinkimas mažokas.. 
Vienas didelis blogis, kad man tie puspalčiai nesusinešioja.... nu tempiau vieną 6-is metus.. kad jį kur bala, niekaip nesudrožiau..
Kabo spintoj.. išmest gaila, bet jau atsibodo..
Dėl kainų... na, manau kainos ir kokybės santykis tikrai neblogas.
Vyrui puspaltį pirkom taip pat prieš 6-erius metus... nešiotojas iš jo nekoks.. papastai drabužiai poros sezonų neatlaiko.. O šis - vis dar kaip naujas... Tik man jau tas pats vaizdas pabodo.. bet atrodo puspaltis, kaip naujas.
Dėl kostiumėlių ar megztinių nieko negaliu pasakyti, nes nepirkau niekada ten vien dėl "bobiškų fasonų"

Vienas didelis blogis, kad man tie puspalčiai nesusinešioja.... nu tempiau vieną 6-is metus.. kad jį kur bala, niekaip nesudrožiau..

Dėl kainų... na, manau kainos ir kokybės santykis tikrai neblogas.
Vyrui puspaltį pirkom taip pat prieš 6-erius metus... nešiotojas iš jo nekoks.. papastai drabužiai poros sezonų neatlaiko.. O šis - vis dar kaip naujas... Tik man jau tas pats vaizdas pabodo.. bet atrodo puspaltis, kaip naujas.
Dėl kostiumėlių ar megztinių nieko negaliu pasakyti, nes nepirkau niekada ten vien dėl "bobiškų fasonų"

Man ten modeliai nepatinka-boboski kazkokie
Vyriški kostiumai ten neblogi... Ir moteriški paltukai. Dar šalikai nieko

Vat o as esu labai nusivylusi lelija... Pirkau sviesu, kremines spalvos paltuka, mokejau apie 500... Ir galiu pasakyt TRAGEDIJA. Labai grazus, bet medziaga ir kokybe ziauri
Mama pirko juoda palta, situaciaj deje ta pati...
Su vyriskais paltais tas pats
Tai dabar dideliu lanku apeinu lelijos parduotuves

nemegstu Lelijos, nes kokybe neatitinka kainos

nu man ir daugiau vyresnio amziaus moterims daugelis drabuziu.Paltai tai neblogi,o kokybe nebloga,tik brangoka
fiaaaaaa, niekas man ten nepatinka
bobiski modeliai

Merginos, o ten yra gerų rudeninių paltų?

Truputi iš arčiau žinau "Lelijos" virtuvę, tai tikra tiesa-kaina neatitinka kokybės
Kitas dalykas kas mane baisiai stebina-jokių nuolaidų. Prieš pora metų pardavime stovėjo šortukai, patikėkit, iš mano pionieriškų laikų
Ir dar kaina visai nežema užlipdyta, kai manau tų šortų niekas už dyką neimtu. Megstukai tikrai tie patys iš Gariūnų
Imami tik praplėsti asortimentui, "Lelija" juk nemezga. Yra gerų vyriškų kostiumų, tačiau tuomet jų kaina būna kosminė, o kaip žinia nieko nėra amžino, susinešioja viskas
Išvada-apsirengti gali meterėlės dėvinčios didesnius dydžius ir vyrai, kuriems vienas kitas tūkstantėlis iš kišenės nėra didelis praradimas.

Ir dar kaina visai nežema užlipdyta, kai manau tų šortų niekas už dyką neimtu. Megstukai tikrai tie patys iš Gariūnų