Įkraunama...
Įkraunama...

AromaNatural-priemonės kosmetikos gamybai

QUOTE(Satura @ 2010 02 01, 21:05)
leisk paklausti, kiek tu glicerino į hidrolatą pylei? Negalėjai padauginti? Gal tiesiog neįprastas jausmas, kad oda jokio kremo nebereikalauja?  g.gif

Ar atrodau labai kvaila? g.gif biggrin.gif Jei jau pati pilciausi, tai issiklausineciau simta kartu nuo A iki Z kiek, kaip, kodel,kur?biggrin.gif - man Monika ipyle jo- kiek nezinau,gavau jau hidrolata sumaisyta su juo ax.gif

QUOTE(Ugvilė @ 2010 02 01, 21:58)
man zinok irgi kazkaip keistai, tik dabar ziuresiu kas netiko ar levandu hidrolatas ar molis ar arganas, nes inkstiru padaugejo ir riebaluotis oda labiau pradejo. Turejau frankincenso hidrolata irgi netiko, sakau gal hidrolatai man netinka, gali taip buti?  g.gif Nes moli uzsimaisiau su hidrolatu ir vandeniu  ax.gif

Vat galbut labiausiai tiktu taip pasakyti- riebaluoja oda...
Vakar eksperimenta dariau biggrin.gif - pasitepiau argano aliejumi paakius ir savo senoliu NeoBio naktiniu kremu pasitepiau veida- viskas puikiai..Susigere, ir arganas visai neriebalino ir atsikeliau su svelnuciuku veidu...Ko nepasakyciau po hidrolato.Tai negi netinka? unsure.gif Gali zinoma buti, o kodel ne? Bet kad man netikru kazkas, toks jau retas atvejis...
Na, dar bandysiu papurksti ji, bet vat po vakar kremo , kazkaip mastau, kad nelabai jau noriu jo...
Gaila zinoma, kad taip- taip smagu man purkstis,toks malonus reikaliukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 02 02, 10:32)
Ar atrodau labai kvaila?  g.gif  biggrin.gif  Jei jau pati pilciausi, tai issiklausineciau simta kartu nuo A iki Z kiek, kaip, kodel,kur?biggrin.gif - man Monika ipyle jo- kiek nezinau,gavau jau hidrolata sumaisyta su juo  ax.gif 

nea, tikrai neatrodai biggrin.gif Jei Monica įpylė, tai tiek, kiek reikia wink.gif Na jeigu neprisipratinsi, tai galėsi super duper ledukų odai pasidaryti g.gif
Atsakyti
Okei supratau.Kiekviena kart man cia kaip loterija: itiksiu i tema ar ne,o nukrypsta i kita tema visos kartais.Nieko tokio, info rasiu pati.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 02, 11:45)
nea, tikrai neatrodai biggrin.gif Jei Monica įpylė, tai tiek, kiek reikia wink.gif Na jeigu neprisipratinsi, tai galėsi super duper ledukų odai pasidaryti  g.gif

Nenoriu leduku, saaalta blush2.gif biggrin.gif
Jei jau tikrai niekaip niekaip, tai kunui sunaudosiu, nes kai pasipurskiau dekolte- jokiu blogybiu nepastebejau bigsmile.gif - prabangiai škia rupinsimes kunu nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 02 vasario 2010 - 10:54
QUOTE(envyy @ 2010 02 02, 10:40)
sveikutes!
Seip bendrai norejau paklausti kas kiek reiketu/galima butu darytis molio kaukes?kazkaip norisi vos ne kas antra diena:)Nors bijau ,kad nusisausinsiu oda.
Ir dar ,kas yra juros silkas?Vis matau kartais apie ji raso .Kur jo gauti?

negalima taip daznai molio kaukiu veido odai. Jei oda riebi, tai 1 arba 2 kartus i savaite ir tai, ziurint kokiu moliu darysi, juk ju yra ne vienas, nuo svelniausiu iki stipriu (zalias). Jei sausa odele, tai su svelniu moliu 1 karta i savaite, jei ne reciau. Kasdien gali uzdeti molio taskiukus ant spuogeliu, o ant viso veiduko schmoll.gif issisausinsi oda, iserzinsi, turesi daigiau bedos nei naudos

Papildyta:
QUOTE(Diva:) @ 2010 02 02, 11:53)
Nenoriu leduku, saaalta blush2.gif  biggrin.gif 
Jei jau tikrai niekaip niekaip, tai kunui sunaudosiu, nes kai pasipurskiau dekolte- jokiu blogybiu nepastebejau  bigsmile.gif - prabangiai škia rupinsimes kunu  nail.gif

tinginuke smile.gif jei neturi problemu su kapiliarais, pabraukyk po visu proceduru, veiduka leduku, pamatysi koks dieviskas po to jausmas, tavo odele veido bus dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 02, 12:06)
tinginuke smile.gif jei neturi problemu su kapiliarais, pabraukyk po visu proceduru, veiduka leduku, pamatysi koks dieviskas po to jausmas, tavo odele  veido bus dekinga smile.gif

Ne, as netingiu, o ir formeliu ledukams turiu nuostabiai graziu- visokiu vaisiu, uogu... man pats prisilietimas su ledu salta labai... As saltmire tokia blush2.gif ,man is duso koja iskist ranksluosti pasiekti daug jegu reikia, nes buna saaalta labai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(envyy @ 2010 02 02, 11:51)
Okei supratau.Kiekviena kart man cia kaip loterija: itiksiu i tema ar ne,o nukrypsta i kita tema visos kartais.Nieko tokio, info rasiu pati.

Tikrai nieko nėra baisaus paklausti. Tiesiog aroma natural tokio šilko nėra (bent jau mano žiniomis), taigi vargu ar kas šioje temoje atsakys. Pasiteirauki Natūralios kosmetikos gamintojų temoje gal kas žinos. smile.gif 4u.gif
p.s. Rutuk mano minėtoje temoje gali paklaust, ji naudoja

Dėl molio dėk į kaukę dar kokio aliejuko, kad nenusausinti ir laikant kaukę neleisk jam nudžiūti, vis apsipuršk vandenuku. Aš su savo jautroka mišria oda molį paprastai dedu kelis kart savaitėje. Tarkim vieną kartą dedu žalią, kitą- baltą. Man žaliasisi molis, kad ir yra laikomas stipresniu labai tinka ir patinka, jaučiu geresnį jo poveikį, žodžiu man labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pepkė: 02 vasario 2010 - 11:30
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 02, 00:04)
ismeginau ir as siandien prausimasi su zaliuoju moliu, na liuks  thumbup.gif jokio riebalo, odele supper:)
O gali palyginti prausimąsi su moliu ir rasulu, tekstūra skiriasi? mirksiukas.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 02 02, 10:32)
Tai negi netinka? unsure.gif Gali zinoma buti, o kodel ne? Bet kad man netikru kazkas, toks jau retas atvejis...

Neatmesk šios tikimybės, skaičiau pasisakymus, kad lavandų hidrolatas yra netikęs keletui merginų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 02 02, 12:09)
Ne, as netingiu, o ir formeliu ledukams turiu nuostabiai graziu- visokiu vaisiu, uogu... man pats prisilietimas su ledu salta labai... As saltmire tokia blush2.gif ,man is duso koja iskist ranksluosti pasiekti daug jegu reikia, nes buna saaalta labai biggrin.gif

tada kiek kitaip megink pratintis. po prausimo ir kaukiu visu, uzbaigdama procedura, perliek delnais veiduka saltuteliu vandeneliu , na nors du pliupsnius ir is karto nusausink graziai ranksluostuku, pamatysi kaip gera bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 02, 12:47)
tada kiek kitaip megink pratintis. po prausimo ir kaukiu visu, uzbaigdama procedura, perliek delnais veiduka saltuteliu vandeneliu , na nors du pliupsnius ir is karto nusausink graziai ranksluostuku, pamatysi kaip gera bus smile.gif

doh.gif zinau kad reikia taip, ale negaliu niekaip prisiverst... As susiraukciau taip, kad man daugiau zalos nei naudos butu biggrin.gif. Reikes vasara pabandyti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 02 vasario 2010 - 11:51
QUOTE(Diva:) @ 2010 02 02, 12:50)
doh.gif zinau kad reikia taip, ale negaliu niekaip prisiverst... As susiraukciau taip, kad man daugiau zalos nei naudos butu biggrin.gif. Reikes vasara pabandyti rolleyes.gif

tai nors delniukus po saltu vandeniu pakisusi, prispausk prie veido, baigusi proceduras, pradziai pakaks ir tiek, uzversi poras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 02, 12:06)
negalima taip daznai molio kaukiu veido odai. Jei oda riebi, tai 1 arba 2 kartus i savaite ir tai, ziurint kokiu moliu darysi, juk ju yra ne vienas, nuo svelniausiu iki stipriu (zalias). Jei sausa odele, tai su svelniu moliu 1 karta i savaite, jei ne reciau. Kasdien gali uzdeti molio taskiukus ant spuogeliu, o ant viso veiduko  schmoll.gif issisausinsi oda, iserzinsi, turesi daigiau bedos nei naudos

tinginuke smile.gif jei neturi problemu su kapiliarais, pabraukyk po visu proceduru, veiduka leduku, pamatysi koks dieviskas po to jausmas, tavo odele  veido bus dekinga smile.gif

Vakar aš išsimolinau ir išsidumblinau bigsmile.gif Pasidariau kaukę žalio molio, rasulo molio ir dumlių su kviečių gemalų aliejum, pelargonijos ir pačiūlių ea. Buvau žalia žalia lotuliukas.gif Tepiau nugarą, krutinę spuoguotas vietas ir veidą. Mmmmm nuostabu , nusiprausiau ir su ledukų iš petražolių isitryniau thumbup.gif
Atsakyti