Įkraunama...
Įkraunama...

AromaNatural-priemonės kosmetikos gamybai

Na ką tik pati išbandžiau AN molį veido prausimui, tai skirtumas lyginant su Nimfali akivaizdus, labai švariai nusiplovė, netgi truputėlį pasausino odą, o ir trinant tarp rankų nesivėlė į tokius riebius gumuliukus. Žodžiu priėjau išvados jog AN žaliasis molis daugiau tinkamas gražinimos procedūroms, o Nimfali gėrimui, kadangi pastarojo kvapas švelnesnis ir gal netgi truputėlį tekstūra smulkesnė, praktiškai kaip dulkelės smile.gif
Taigi tas veido pasiriebalavimas nebuvo išgalvotas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 02 02, 12:57)
AN žaliasis molis daugiau tinkamas gražinimos procedūroms, o Nimfali gėrimui, kadangi pastarojo kvapas švelnesnis ir gal netgi truputėlį tekstūra smulkesnė, praktiškai kaip dulkelės smile.gif

nemaniau, kad tau vaidenasi - bandžiau įsijausti į tavo kailį ir paspėlioti, kas ten galėjo nutikti biggrin.gif

na bet matai, kokie jie abu skirtingi g.gif Na, pasveiks Monica, gausiu rasulo ir išbandysiu būtent jį veido prausimui smile.gif ernesin, o tu rasulo nebandei??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 02 vasario 2010 - 13:11
Rasula veidui plauti tik su vandeniu darot? Ar dar ko psisilasinti reikia ? biggrin.gif
Ir dar - o yra kokie buteliukai pvz. pasidarai to molio prausimuisi, na ne menesiui, savaitei- issispaudi sau ax.gif - purskaliuku tai yra, jau zinau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 02 vasario 2010 - 13:37
QUOTE(wilike @ 2010 02 02, 13:23)
Vakar aš išsimolinau ir išsidumblinau  bigsmile.gif Pasidariau kaukę žalio molio, rasulo molio ir dumlių su kviečių gemalų aliejum, pelargonijos ir pačiūlių ea. Buvau žalia žalia  lotuliukas.gif  Tepiau nugarą, krutinę spuoguotas vietas ir veidą. Mmmmm nuostabu , nusiprausiau ir su ledukų iš petražolių isitryniau  thumbup.gif

jei dejai dumblius "spirulina" tai zinau kokia zalia buvai smile.gif as nusiprausinedama tokia kauke issidaziau net plaukus, teko is naujo galva plauti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Diva:) @ 2010 02 02, 14:36)
Rasula veidui plauti tik su vandeniu darot? Ar dar ko psisilasinti reikia ?  biggrin.gif 
Ir dar - o yra kokie buteliukai pvz. pasidarai to molio prausimuisi, na ne menesiui, savaitei- issispaudi sau ax.gif - purskaliuku tai yra, jau zinau biggrin.gif

as is pradziu sutaisydavau pagerinta: rasulas hidrolate, aliejukas, roziu miltukai, dar visokiu miltuku, eco prausiklio siek tiek ipildavau. Savaitei susitaisydavau, bet, kadangi jokiu konservantu nededavau, tai pateko karta vandens ir prarugo. Dabar tingiu, tai tik rasula su vandenuku ir tokia kosele prausiuosi. Puikiausiia visas pudras nuplauna, net prausikli ECO numeciau kazkur:)

Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2010 02 02, 13:57)
Na ką tik pati išbandžiau AN molį veido prausimui, tai skirtumas lyginant su Nimfali akivaizdus, labai švariai nusiplovė, netgi truputėlį pasausino odą, o ir trinant tarp rankų nesivėlė į tokius riebius gumuliukus. Žodžiu priėjau išvados jog AN žaliasis molis daugiau tinkamas gražinimos procedūroms, o Nimfali gėrimui, kadangi pastarojo kvapas švelnesnis ir gal netgi truputėlį tekstūra smulkesnė, praktiškai kaip dulkelės smile.gif

o nemeginai AN rasulo moliu prautis, dar maloniau, nei zaliu smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 02 vasario 2010 - 20:21
Jau atsikėliau šnd, ir aišku į paštą nupėdinau ir išsiųsti ir atsiimti siuntinių cool.gif taigi žiauriai smalsu buvo, kas per dumblių hidrolatas bigsmile.gif Nu žinokit nesmirda jokiais dumbliais (nors yra iš 6 rūšių dumblių), kvapa stoks "hidrolatiškas', jokio specif prieskonio negaliu išskirti ax.gif

Diva, sorry, ryškiai glicer. tavo odai per daug unsure.gif . Aš kaip sausai odai įlašinau, tavo matyt tokia nėra. Tai variantai: 1) skiedi su mineral/hidrolatu ir toliau naudoji su mažesne glic. koncentracija 2) dedi į kaukes (pvz molio), papidlomai nededant jokių aliejų3) esant galimybių man jį grą-ini (aš sau sunaudosiu), o tau duočiau be glic., įtariu, tau jo nereik.

Ernesin, aš buvau tikra kad žalias molis montmor. yra visur vienodas. manyčiau, kad iš tos pat Pranc. vietos turėtų būti išgaunamas.O gal net "lotai" gali būti skirtingi g.gif

Ugvile, o anskčiau esi bandžiusi aliejų veidui naudoti? gal bandyk jo mažiau tepti g.gif Neatmetu varianto, kad tau išvis veidui aliejai gali netikti... Man tai nelb tikėtina, kad hidr. ar molis gali taip veikti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 02 vasario 2010 - 15:04
QUOTE(Monica @ 2010 02 02, 16:01)
Diva, sorry, ryškiai glicer. tavo odai per daug unsure.gif . Aš kaip sausai odai įlašinau, tavo matyt tokia nėra. Tai variantai: 1) skiedi su mineral/hidrolatu ir toliau naudoji su mažesne glic. koncentracija 2) dedi į kaukes (pvz molio), papidlomai nededant jokių aliejų3) esant galimybių man jį grą-ini (aš sau sunaudosiu), o tau duočiau be glic., įtariu, tau jo nereik.

Gali buti, kad per daug. Nieko tokio - supurksiu ant kuno jei jau labai negalesiu ant veido- kita karta koki kitoki pabandysiu be glicerino mirksiukas.gif 4u.gif
Ir i molio kaukes dar galesiu isipilti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 02 vasario 2010 - 15:17
QUOTE(Monica @ 2010 02 02, 15:01)
taigi žiauriai smalsu buvo, kas per dumblių hidrolatas bigsmile.gif Nu žinokit nesmirda jokiais dumbliais (nors yra iš 6 rūšių dumblių), kvapa stoks "hidrolatiškas', jokio specif prieskonio negaliu išskirti ax.gif

ir man rūpi biggrin.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 02 02, 15:16)
Gali buti, kad per daug. Nieko tokio - supurksiu ant kuno jei jau labai negalesiu ant veido- kita karta koki kitoki pabandysiu be glicerino mirksiukas.gif  4u.gif

taigi prasiskieskt su mineraliniu kokiu ir toliau naudok veidui rolleyes.gif Veidas tau bus dėkingas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 02, 16:19)
ir man rūpi biggrin.gif
taigi prasiskieskt su mineraliniu kokiu ir toliau naudok veidui  rolleyes.gif Veidas tau bus dėkingas  cool.gif

as nezinau kas tas jyr blush2.gif ,koks mineralinis? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 02 02, 16:35)
as nezinau kas tas jyr blush2.gif ,koks mineralinis?  doh.gif

Paprastas mineralinis vanduo, pvz. Rasa, negazuotas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 02 02, 16:38)
Paprastas mineralinis vanduo, pvz. Rasa, negazuotas  mirksiukas.gif

blink.gif taip ir pagalvojau, bet manau, nu nesamone- ko gero ne ta turima omenyje. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 02 02, 16:54)
blink.gif taip ir pagalvojau, bet manau, nu nesamone- ko gero ne ta turima omenyje. Aciu  4u.gif

Samone samone mirksiukas.gif Mineralini galima taip pat deti i kaukes molio, ar naudoti vietoj hidrolato smile.gif
Atsakyti
[quote=Nidulia,2010 02 02, 11:06]
negalima taip daznai molio kaukiu veido odai. Jei oda riebi, tai 1 arba 2 kartus i savaite ir tai, ziurint kokiu moliu darysi, juk ju yra ne vienas, nuo svelniausiu iki stipriu (zalias). Jei sausa odele, tai su svelniu moliu 1 karta i savaite, jei ne reciau. Kasdien gali uzdeti molio taskiukus ant spuogeliu, o ant viso veiduko schmoll.gif issisausinsi oda, iserzinsi, turesi daigiau bedos nei naudos

Labai aciu atsakyma!
Beje labai norejau pagirti AN kokosu alieju(ta,kuri dar spejau nugriebti lotuliukas.gif )Esu turesiu ne syki KN kokosu alieju,bet bent jau mano plaukams tokio smagaus efekto nebudavo.Sito kvapas toks lengvas lengvas ,o po kaukes plaukai labai zvilga ir sukuojasi lll gerai!Anas indiskas tik gal kvapa intensyvesni turejo,bet sito efektas man akivaizdus thumbup.gif
Atsakyti