Įkraunama...
Įkraunama...

AromaNatural-priemonės kosmetikos gamybai

Kas labiausiai tiktų odai su tais jaunatviškais ar kaip čia pavadint(tikiuosi supratote)spuogeliais?Gal molio kaukę padaryti, tik su kokiu moliu? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 05 vasario 2010 - 18:42
QUOTE(Katherina @ 2010 02 04, 23:48)
Isbandziau siandien dumbliu hidolata - poveikis tikrai puikus, nes mano oda sia ziema tikrai pasausejus ir tenka daznai ir kremus/ aliejus teptis, bet po sio tikrai apsiejau be ju, bet kvapas  doh.gif (as labai jautri kvapams, todel kai kuriuos sunkiai pakeliu, kaip kad pvz., pelargoniju)
Taip pat pasiemiau eibe kitu dalyku, tai ziuresim kas cia bus  lotuliukas.gif

Taip, tas pats wink.gif Aplamai, labai geras daiktas man jis būdavo raumenims masažuoti po varžybų, dabar skausmams tokiems radikulitiniams gydyti...
Tiek, kad nuo to radikulito norėčiau kaip nors "su visu" išsigydyti... Nes neįmanoma normaliai gyventi, kai negali pajudėti, pakvėpuoti į mėnesį bent 2-3 kartus...  verysad.gif doh.gif

zinau, kad lakshmi turi kazkoki spec tam reikalui tepala/krema.Elyte ji labai gyre -tai galima butu jo sudeti paziureti ir ka nors panasaus susimeistrauti, nes EA juk turi ilgalaiki, o kartu ir gydomaji poveiki.

QUOTE(Brasa @ 2010 02 05, 08:40)
O kaip tą styraxą naudoti gerklei (beje, jis man labai skaniai kvepia  bigsmile.gif ) - įlašinti į vandenį ir skalauti?

Benzoino konsistencija yra tokia lipni, tai nezinau ar vandenyje jis pasiskirstytu, todel as visada imu kokio aliejaus (sviestmedzio, kokosu, dygminu) i delna ir lasinu benzoina, o tada juo tepu kakla, krutine.
Atsakyti
Placebo, tikrai nereikia išiminėti induko, kai pili aliejus. Natūralu, kad vaškas gerit stingsta, dėl to visą laiką ir turi būti jis karštai laikomas.

Giedrulia, paprastai milteliai aleijuje netirpsta.Reikia skystyje juos maišyti arba kreme.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 06 vasario 2010 - 17:58
QUOTE(Ugvilė @ 2010 02 05, 16:43)
o as niekaip negaunu ryziu miltu, cia jie prie miltu ir kruopu buna? gal nemoku ieskot  doh.gif

Aš pirkau iš ,,Tikro Maisto''. Gal tada Kaune kokiam Via Naturalyje būtų, reikia klaust g.gif
Atsakyti
Monika, kazkada minejai, kad molio pasidarai keliems kartams, as pagalvojau, kad tikrai patogu. Ir pameginau pasidaryti 2 kartams (savaitei), dejau melyniu milteliu, mineralinio, molio, laselis aliejaus EA tirpinimui ir 1 l. pelargoniju EA. Pirma karta, kai naudojau viskas gerai, atsidarau po poros dienu ta induka (nebuvo nei savaite praejusi), o jau ten viskas praruge, ir toks nusiburbuliaves buvo tas mano molis blink.gif
Gal tu kokio vitamino E ar kito konservanto dedi, kad tau neprarugsta? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hibisco: 06 vasario 2010 - 20:48
QUOTE(Hibisco @ 2010 02 06, 20:47)
Monika, kazkada minejai, kad molio pasidarai keliems kartams, as pagalvojau, kad tikrai patogu. Ir pameginau pasidaryti 2 kartams (savaitei), dejau melyniu milteliu, mineralinio, molio, laselis aliejaus EA tirpinimui ir 1 l. pelargoniju EA. Pirma karta, kai naudojau viskas gerai, atsidarau po poros dienu ta induka (nebuvo nei savaite praejusi), o jau ten viskas praruge, ir toks nusiburbuliaves buvo tas mano molis  blink.gif
Gal tu kokio vitamino E ar kito konservanto dedi, kad tau neprarugsta?  4u.gif

as tai turbut net visam menesiui darau, esu ir paprastai moli su vandeniu/hidrolatu darius bei aliejum ir EA, vit E. Taip pat esu dariusi ir su visokiais milteliais - dazniausiai vit E dedu, bet net jei ir pamirstu -tai tikrai ne karto nera suruge niekas, nors visa laika buna vonioje. Sakau, gal mineralinis cia kazka suveikia - pati jo niekada nesu bandziusi. Tik patarimas -ilgam laikui darant nedekite dumbliu, nes kvapas doh.gif, nepermusa nei rozes, nei ylang
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2010 02 05, 18:43)
matai, tu išsitepei ir išsiplovei, o aš išsiploviau ir išsitepiau smile.gif Kad švelnūs tai nesiginčiju, ir dar vienas pliusas nesielektrina plaukai.

matyt neatidziai perskaiciau, po plovimo ir as bandziusi esu, tai irgi suriebino ir suplojo plaukus.

QUOTE(pepkė @ 2010 02 06, 20:22)
Aš pirkau iš ,,Tikro Maisto''. Gal tada Kaune kokiam Via Naturalyje būtų, reikia klaust g.gif

reiks nuvaziuot i ji, vis ruosiuosi ir neprisiruosiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(envyy @ 2010 02 02, 09:40)
sveikutes!
Seip bendrai norejau paklausti kas kiek reiketu/galima butu darytis molio kaukes?kazkaip norisi vos ne kas antra diena:)Nors bijau ,kad nusisausinsiu oda.
Ir dar ,kas yra juros silkas?Vis matau kartais apie ji raso .Kur jo gauti?

Aš molio kaukes darausi 1-2 kartus per savaitę. Dar įdedu dumblių, aliejukų, glicerino. Naudoju raudoną su baltu, nesausina smile.gif
Atsakyti
Hibisco, aš irgi mineral. įtarčiau.

QUOTE(Placebo. @ 2010 02 07, 14:11)
beje, parašiau jums į el.paštą blush2.gif

Ar atsakiau? tiesą sakant, aš nelb gaudausi, kas yra kas blush2.gif
Atsakyti
Monica, norejau paklaust ar citrinzole fototoksiska? Ir kiek reikia glicerino i 50 ml hidrolato ax.gif
Atsakyti
Monica, buvai minejusi, kokios proporcijos taviskiame vaniles fitolyje yra vaniles lazdeliu ir aliejaus. Gal gali priminti? 4u.gif
Atsakyti
Niu, papajinas sutaisytas, ziuresiu, kiek laiko dabar plaukiuksciai neaugs smile.gif papasakosiu po menesio atsiliepimus:) Monika, o su tuo geliu labai gerai gavosi smile.gif
Atsakyti