Įkraunama...
Įkraunama...

AromaNatural-priemonės kosmetikos gamybai

Monica, o lūpų balzamą gaminant irgi dubenėlį dėt geriau į karštą vandenį, o ne verdantį? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 11 vasario 2010 - 13:59
o tas ersketrozes galima tepti pavasari, vasara, kai saule labai aktyvi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 02 11, 14:31)
o kaip tu maisai ersketroziu alieju su aloe ?? ir koks poveikis ? nes as tai pakaitom tai erskt al tai geli, o va abieju nebandziau g.gif 
Monicos erketroziu aliejus - vienas geriausiu alieju, kuri kada naudojau thumbup.gif

cia as issiburiau toki misini nes ant vieno aloe gelio makiazas negraziai dengiasi ir mano oda kai visai riebaliuko negauna tai pati kaip isprotejusi juos gamina - vakare blizga stipriai, o vienas aliejus nedrekina kaip man norisi ir man nelabai susigeria, tai darausi toki misinuka mazais kiekiais (nes jokio konservanto nera) tiesiog sumaisau ir tepu ant dregno veido, kartais buteliuke susiplaku, kartais delne sumaisau, pries tai turejau kameliju alieju taip pat maisiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 02 11, 14:53)
O kokia tavo oda? Greitai susigeria?  smile.gif

mano oda visokia kokia tik ji nori buti doh.gif skruostai nusauseje, kapiliarai pavirsiujui, T linija riebi ir jai amzinai kas nepatinka tai arba ismeto spuogais arba raudonom demem doh.gif

aliejus susigerai gana gerai, bet as jo labai daug ir netepu. Po to ant virsaus dar uztepu aloe vera, tada oda neblizga.

QUOTE(Odora @ 2010 02 11, 15:32)
cia as issiburiau toki misini nes ant vieno aloe gelio makiazas negraziai dengiasi ir mano oda kai visai riebaliuko negauna tai pati kaip isprotejusi juos gamina - vakare blizga stipriai, o vienas aliejus nedrekina kaip man norisi ir man nelabai susigeria, tai darausi toki misinuka mazais kiekiais (nes jokio konservanto nera) tiesiog sumaisau ir tepu ant dregno veido, kartais buteliuke susiplaku, kartais delne sumaisau, pries tai turejau kameliju alieju taip pat maisiau smile.gif

reikes ir man taip susimaisyti, tik nedaug, nes be konservantu geriau nelaikyt.
O gerai issimaiso, kokia mase mazdaug gaunasi? maisai 50%X50% ?
Atsakyti
QUOTE(Zavioji @ 2010 02 10, 21:48)
Merginos, o jūs tą fitolį (medetkų) gryną, t.y. niekuo neskiestą tepat ant odos ??

absoliuciai visus aliejus ir fitolius galima tepti grynus, be jokios baimes ax.gif Tas "rekomenduojama" tikrai nereiskia, kad BUTINA skiesti schmoll.gif

QUOTE(nep @ 2010 02 11, 13:59)
o tas ersketrozes galima tepti pavasari, vasara, kai saule labai aktyvi?  g.gif

drasiai
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2010 02 11, 12:49)
O kaip jus taip tiksliai procentus paskaiciuojate? Kad zinot, kad dedate i misini 18 proc. kazko (vasko)  g.gif

skaiciuoju matematiskai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 02 11, 16:47)
aliejus susigerai gana gerai, bet as jo labai daug ir netepu. Po to ant virsaus dar uztepu aloe vera, tada oda neblizga.

tepi aloe gelį?
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 02 11, 20:05)
tepi aloe gelį?

aha aloe geli ciel d'azur, jo yra nimfali, gal ir monica turi tik nemaciau shope. Ciel d'azur labai didele pakuote, o isnaudot reikia per 2 men, tai dabar as ji visur tepu, ir ant veido ir ant koju ir galvos oda tepu
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 02 11, 19:29)
aha aloe geli ciel d'azur, jo yra nimfali, gal ir monica turi tik nemaciau shope. Ciel d'azur labai didele pakuote, o isnaudot reikia per 2 men, tai dabar as ji visur tepu, ir ant veido ir ant koju ir galvos oda tepu

Aš iš Monicos turiu aloe sultis, tai sumaišius su ksantanu gal panašus gelis gautųsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 02 11, 21:39)
Aš iš Monicos turiu aloe sultis, tai sumaišius su ksantanu gal panašus gelis gautųsi smile.gif

aš turiu aloe sultis sutirštintas su ksantanu. Puikus gelis smile.gif
Atsakyti
Monica, ar kavos EA galima deti i krema del kvapo?
Atsakyti
O tai be vaško galima dar kuo nors sutirštinti hidrolato ir aliejaus skystymėlį,
bent iki pienelio konsistencijos, pvz. įdėjus taukmedžio sviesto?
Atsakyti