QUOTE(sprinza @ 2010 02 10, 12:28)
Ką patartumėt pakoreguot tokiame mišiny:
šlamučio hidrl.+erškėt.al.+glicer.+vit.E+A+palergon.ea. Kiekiai iš akies, hidrolato daugiausiai. Kiek toks miš. gali stovėti? Jei į tokį miš. dar įdėčiau taukmedžio sviesto, ar konsistencija sutirštėtų?
Tesingai ragana parašė, kad reikia surišiklio.
QUOTE(Brasa @ 2010 02 11, 09:52)
O kurie aliejai labiausiai tiktų maišyti su medetkų fitoliu, kad sumažint kapiliarus?
Tamanai, arnikos fit, dar erškėtrožės gerai.
QUOTE(giedrulia77 @ 2010 02 11, 11:03)
Turiu klausimeli. Ka patartumet naudot kaip baze darantis maitinancia/drekinancia kauke ir pridedant ivairiausiu milteliu. Na pvz. kaip darom valomasias molio kaukes, tai uz pagrinda imam moli ir ji visaip kaip pagerinam iv. miltukais, o darant kitokias kaukes - alieju koki nors, bet aliejuj miltukai netirpsta.....
Man paprasčiausias variantas imti kaip pagrindą pasidarytą kremą. Į jį primaišau visokių pagerinimu, storu sluoksniu ant veido palaikau, tada nuvalau
QUOTE(Zavioji @ 2010 02 11, 11:25)
Ačiū, merginos už atsakymus

Tai tada dar paklausiu
Pas mane burnoj, ant žando vidineje pusėje yra kažkokia kaip žaizdelė, kaip pūlinys - pati nežinau, kas ten per darinys, bet jis tai atsiranda, tai išnyksta jau daug metų. Norėčiau kokiu eter. aliejum jį patepti, kad dezinfekuoti. Kiek žinau, gryną EA galima tepti arbatmedžio, bet jis man tooooks šlykštus

Gal dar yra koks aliejus, kuris tiktų tokiai problemėlei ir kurį dar gryną galima tepti ?
Galima bandyti levandų, ramunėlių ea. Bet gryni malonūs nebus. Gal užtektų skalauti stipriais žolių nuovirais

Galima į jį dar ea įlašniti ir suvilgius vatą palaikyti pridejus.