Įkraunama...
Įkraunama...

AromaNatural-priemonės kosmetikos gamybai

Monica, kada papaino turesite? Nespejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 02 19, 14:28)
Kokį turi, kokio nori poveikio smile.gif Man tai vat ir nuo dumblių daug mažiau molio kaukė džiūna smile.gif dar įlašinu glicerino.

Ačiū. O kaip dažnai galima darytis tokias kaukes?
Atsakyti
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 02 19, 15:09)
Ačiū. O kaip dažnai galima darytis tokias kaukes?

Per savaitę 2-3 kartus. Jei oda sausa, tai užtenka karto.
Atsakyti
QUOTE(uoga26 @ 2010 02 19, 15:08)
Monica, kada papaino turesite? Nespejau smile.gif

siūlau vietoj jo pirkti papajų enzimus. papainas bus l. negreit. Enzimai irgi gerai veikia po depilacijos. Satura pvz naudoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 19 vasario 2010 - 15:25
QUOTE(Placebo. @ 2010 02 19, 16:39)
kaip ir rašiau, dariau pagal receptą, kur nurodytas prie solubolo aprašymo. Mano atveju - 50ml citrininių verbenų hidrolato, arbatinis šaukštelis alūno miltelių, 20 lašų ea + arbat.šaukštelis solubolo. Vėliau dar solubolo truputį įlašinau.

o kas nors dar naudojot solubolį? įdomu kaip sekėsi? 4u.gif
ir koks vaizdas dezodoranto, daryto su glicerinu? unsure.gif

Na man kuo puikiausiai soliboly EA istirpo ir visas tirpalas labai puikiai 4u.gif , gal solibolio per mazai EA kiekiui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 02 19, 16:15)
siūlau vietoj jo pirkti papajų enzimus. papainas bus l. negreit. Enzimai irgi gerai veikia po depilacijos. Satura pvz naudoja smile.gif

dekui, skaiciau Jusu psl apie ji. Ar uztenka to kiekio 5 gr. ar reiktu daugiau? Kaip manote, jeigu ji ideciau i losiona, ar poveikis irgi butu tas pats? 4u.gif

ir gal dar galite imesti nuoroda ir receptuka nuo celiulito? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uoga26: 19 vasario 2010 - 15:32
Monika, sakykit, jusu web saite AN perskaiciau, kad nakvisu aliejus "Nakvišų aliejų patartina vartoti patyrus sąnarių traumas (raiščių, sausgyslių patempimai), taip pat sergant reumatoidiniu artritu, osteoporoze."
mama kencia inuo artrito ar reumatinio artrito, tai noreciau isigyti. kaip tik siuo metu yra. kaip ji reiktu vartoti ?
dar skaiciau ir gal cinamonu ea gerai tam,

ir dar noreciau paklausti del ersketuogiu: skaicia cia forume, ir AN puslapyje, kad galima naudoti gryna ir misiniuose. Gal pradziai labiau domintu misiniuose. Kol kas esu naujoke visai sioje srity, nei vieno neturiu nerafinuoto al., todel reiktu isigyti .. o ir i nednaturalius kremus nesinoretu deti to aliejuko 4u.gif
labai aciu iz anksto.

ir dar del to benzoino: labai laukiu sito daikto, ir jei ji galima tepti gryna ant sutrukinejusiu vietu, tai paimciau truputuka ir su tom "priemaisom" smile.gif
Atsakyti
Monica, ok.gif aciuks.gif
dabar labai virtuvej inirtingai dirbu,prisedusi rimciau patyrinesiu jusu patarimus ir bus verdiktas.laaaaabai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spalvota @ 2010 02 19, 14:01)
ka galetumete pasiulyti itrukusius lupu kampus gydyti? bandziau tepti gryna vit.E, bet nepadeda:(
Taip pat mano mazyliui yra atopinis dermatitas ir niekaip nepavyksyta man tu issausejimu panaikinti: tepiau ir sviestmedziu ir kokosu aliejum ir ju misiniu ir dar foraha aliejaus pyliau, gal kazka ne taip darau? gal galit ka patarti? monica,gal ka zino,nes pati vaikus augina:)

Del lupu kampuciu, tai gal labiau is vidaus reiketu problema tvarkyti.

Mano dukryte taip pat turi AD. Ant nugarytes ir rankyciu raudonos siurkscios demes ir dar smulkus spuogeliai. Gaminau krema is ramuneliu hidr.+sviestmedis+avokadu al.+medetku fitolis+emuls. vaskas+asvagandos milteliai (reiketu perkosti)+ramuneliu EA, dar glicerino ipyliau. Odele padrekina, bet niezulio nenueme.
Bandysiu kremuka daryt su morku fitoliu ax.gif
Tamanai su sviestmedziu tuos spuogelius nueme ir lyg maziau kasosi.
Bet mes gydyma derinam su homeopatiniais zirniukais, tai situacija po truputi gereja. Ir planuoju nebeskiepyti dukrytes, nes musu AD susijes su skiepais.
Atsakyti
QUOTE(uoga26 @ 2010 02 19, 15:31)
dekui, skaiciau Jusu psl apie ji. Ar uztenka to kiekio 5 gr. ar reiktu daugiau? Kaip manote, jeigu ji ideciau i losiona, ar poveikis irgi butu tas pats?  4u.gif
ir gal dar galite imesti nuoroda ir receptuka nuo celiulito?  blush2.gif

5g. užteks 250 ml kremo po depilacijos, jei dėti 2 proc. Manyčiau, kad tai yra pakankamas kiekis. Bandykit į losjoną dėti, turėtų veikti. Pradžiai-į mažą kiekį, geriau bent kas mėnesį šviežiai pasidaryti, tada efektyviau būna.
nuo celiulito čia

QUOTE(bituteba @ 2010 02 19, 15:49)
mama kencia inuo artrito ar reumatinio artrito, tai noreciau isigyti. kaip tik siuo metu yra. kaip ji reiktu vartoti ?
dar skaiciau ir gal cinamonu ea gerai tam,

ir dar noreciau paklausti del ersketuogiu: skaicia cia forume, ir AN puslapyje, kad galima naudoti gryna ir misiniuose. Gal pradziai labiau domintu misiniuose. Kol kas esu naujoke visai sioje srity, nei vieno neturiu nerafinuoto al., todel reiktu isigyti .. o ir i nednaturalius kremus nesinoretu deti to aliejuko  4u.gif
labai aciu iz anksto.

ir dar del to benzoino: labai laukiu sito daikto, ir jei ji galima tepti gryna ant sutrukinejusiu vietu, tai paimciau truputuka ir su tom "priemaisom" smile.gif

šiaip skirtingi ea siūlomi nuo artrito ir reumatizmo.
Nuo artrito:
arbatm ea - 2 l; eukalipto ea - 3 l; rozmarino ea - 3 l;levandos ea - 2 l; piprmėtės ea - 5 l, bazinis al 15 ml. Išmasažavus mišiniu uždėti šiltą kompresą.
Šaltinis: «Исцеляющие масла», О.К. Либусь, Е.П. Иванова
šildantis, nuskausminantis mišinys:
benzoino- 1 ; pipiro -2 l; imbiero - 1 l; mairūno -2 l. Šį mišinį siūloma pridėti į vonias, bet manau ir aliejų mišinį galima daryti su 10-15 ml aleijaus
Dar:
rozmarino ea - 10 l;levandos ea - 10 l;; ramunėlės- 5 l; marūno - 5 l į 100 ml bazinio al.
Šaltinis: В. Стикс, У. Вайгершторфер "В царстве запахов: эфирные масла и их действие"
Apie nakvišas skaičiau, kad reiktų daryti masažinį mišinį, dedant 10 proc. nakvišų al.

Jei norite bandyti veidą tepti aliejais , tai pradžiai kaip tik siūlyčiau bandyti gryną erškėtr. aliejų. Jis retai kam netinka, gal tik toms, kurios apskritai al. negali naudoti.
Turėsiu ir gero benzoino, jei neskubu, siūlau palaukti.

QUOTE(Evatam @ 2010 02 19, 17:39)
Del lupu kampuciu, tai gal labiau is vidaus reiketu problema tvarkyti.

Mano dukryte taip pat turi AD. Ant nugarytes ir rankyciu raudonos siurkscios demes ir dar smulkus spuogeliai. Gaminau krema is

jei neklystu, tai rodo vitam A trūkumą. Rektų pagerti.

Dėl AD, tai Dadygirl vaikas turi šią bėdą, ir sviestmedis l. gelbėjo. Mano sūnsu irgi turėjo, bet visai nesmarkų, be neižulio. Svarbu odelę drėkinti. Jei žinomos priežastys-jų vengti.
Gaila, kad kremukas nelb padėjo cool.gif . Ramunėlių ea tikrai geras dalykas nuo niežulio
Atsakyti
Labai aciu, Monica, jau susikroviau krepseli smile.gif

tik kas cia sitas: L'Aromatherapie exactement" du P. Franchomme et Dr D. Penoel ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uoga26: 19 vasario 2010 - 19:26
QUOTE(Monica @ 2010 02 19, 19:07)
Gaila, kad kremukas nelb padėjo cool.gif . Ramunėlių ea tikrai geras dalykas nuo niežulio

Na, manau, kopleksiskai iveiksim mes ta AD Ypac po tamanu pasijaute pagerejimas ax.gif Juk drekinti odele vistiek reikia, be to ne visus turimus ir planuojamus tureti gerius isbandem smile.gif
Atsakyti