Įkraunama...
Įkraunama...

AromaNatural-priemonės kosmetikos gamybai

QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 02 19, 09:51)
Kiek laikote ant veido rasulo kaukę? Ir kaip lengvai ją nuvalote? Vakar užsidėjau, palaikiau 15 min, nuploviau ir pastebėjau, kad veidas truputį paraudonavo, bet jokių nemalonių pojūčių nebuvo. Ar tai reiškia, kad daugiau man nenaudoti rasulo?  4u.gif

As vakar irgi pasidariau kauke is rasulo ir citr.verbenu hidrolato, tai man nuo pat uzsidejimo pradejo lyg grauze, lyg perstejo, nors drekinau ir tikrai neleidau sudziut, bet nusiplovus veidas buvo paraudes, siandien ryte viskas ok smile.gif

QUOTE(Satura @ 2010 02 19, 12:28)
ir aš, nebent alantoino pudros dedu ant jo, kad greičiau sugytų smile.gif

O tu grynus miltukus tepi ohmy.gif Pas mane aprasyme parasyta kad naudoti tik iki 2%, tai as gryna bijau tept blush2.gif

Ir dar gal kuri ismintingesne zino kas tiktu issipletusioms poroms, KN Nerolio eliksyras pasibaige ir dabar dairausi ko nors pigesnio arba pakaitalo.

Man uzpakalis spirga kaip noreciau papaino, tik beda kad niekur nerandu pirkti doh.gif
Monica laikykis, bus man atostogos atleksiu prasluot tavo parduotuveles mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2010 02 19, 19:51)
O tu grynus miltukus tepi  ohmy.gif  Pas mane aprasyme parasyta kad naudoti tik iki 2%, tai as gryna bijau tept blush2.gif

Man uzpakalis spirga kaip noreciau papaino, tik beda kad niekur nerandu pirkti doh.gif

tepu drąsiai ir labai patenkinta biggrin.gif Tiksliau, tepiau. Dabar daugiau į kremą kokį įberiu, kai gaminu smile.gif

tai imk papajų enzimus cool.gif Esu didelė mėgėja spirgėt, jei pamatau ką geriau, stipriau, bet enzimai mane tenkina 150 proc., todėl net ir papino neėmiau, kai AN buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,
jungiuosi i jusu bureli...ka tik uzsisakiau lazdyno riesutu aliejuka ir rozmarinu fidrolata bei zaliaji moli...esu naujauke tokiu naturaliu prieminiu naudojime,todel nepykit,kai uzversiu klausimais blush2.gif Aliejuka naudosiu vietoj kremo ant svarios,jau hidrolatu sudretintos odeles,karta i sav.pasidarysiu zalio molio kauke veidui (moli maisysiu tik su siltu vandeniu)...Pataisykit,jei kur darau klaidas,naudodama sias priemones...ir dar klausimukas - kuo svariai nuprausti veida pries purskiant hidrolata ,o paskui tepant alieju? Aciu uz kantrybe visoms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 19, 19:55)
tepu drąsiai ir labai patenkinta biggrin.gif Tiksliau, tepiau. Dabar daugiau į kremą kokį įberiu, kai gaminu smile.gif

tai imk papajų enzimus  cool.gif Esu didelė mėgėja spirgėt, jei pamatau ką geriau, stipriau, bet enzimai mane tenkina 150 proc., todėl net ir papino neėmiau, kai AN buvo  mirksiukas.gif

Tada bandysiu ir as grynu pasipudruot nail.gif

O man reiktu rast UK arba laukt atostogu ir lekt pas Monica uztai ir blogai man: nerandu UK, o pas Monica negaliu dabar nusipirkt verysad.gif

Man kartais taip pikta mad.gif nes daug ko nerandu UK, o pas Monica tiek visokiu geriu pilna rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2010 02 19, 20:14)
Tada bandysiu ir as grynu pasipudruot  nail.gif

O man reiktu rast UK arba laukt atostogu ir lekt pas Monica

tik nesitikėk, kad visą veidą nupudruosi, ir jis bus nukenksmintas biggrin.gif Nes miltukai balti, jie tokie ir lieka, čia ne permatoma pudra, todėl reikia labai vos vos ir tik ekstra ten, kur reikia 4u.gif

supratau tada drinks_cheers.gif
Atsakyti
na sugrizau smile.gif
ziurekit man dar klausimelis toks-ar aromanatural galima uzsisakyti misinukus? na tarkim noreciau alieju susimaisyti nuo celiulito, masazuotis vakuuminemis tauremis. zinau kiek ko reikia, bet tarkim jei reikia 5 lasu vieno, 5 lasu kito eterinio aliejaus-nelabai yra prasmes pirkti buteliukais.tai ar imanoma kazkaip mini mini kiekiais isigyti ar jau gatava misinuka? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 19, 20:17)
tik nesitikėk, kad visą veidą nupudruosi, ir jis bus nukenksmintas biggrin.gif Nes miltukai balti, jie tokie ir lieka, čia ne permatoma pudra, todėl reikia labai vos vos ir tik ekstra ten, kur reikia  4u.gif

Ech kad jau neteks nusikenksmint alantoinu kaip planavau, tai eisiu pasportuot ir Sreko kauke uzsidet lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrulia77 @ 2010 02 19, 20:21)
O is ko sprendi, kad su skiepais?

Homeopatas sake, nes jau buvom issigyde, po kurio laiko paskiepijo, atsirado kelios demes, dar karta paskiepijo- visas baisumas islindo. Jo praktikoj sake daznai taip buna, kad tai su skiepais susije. As pasitikiu ir dar ruosiuosi iki antro leliuko ta tema daugiau pasidometi ax.gif

Priminkit prasau, ant kokiu plauku deti aliejines kaukes? visada tepdavau ant sausu plauku pries plovima, bet dabar pagalvojau, gal sudrekint reikia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evatam: 19 vasario 2010 - 21:35
QUOTE(Evatam @ 2010 02 19, 21:31)
Priminkit prasau, ant kokiu plauku deti aliejines kaukes? visada tepdavau ant sausu plauku pries plovima, bet dabar pagalvojau, gal sudrekint reikia blush2.gif

Aš visada ant sausus tepu, nes kai bandžiau tepti sudrėkintus labai peša ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Evatam @ 2010 02 19, 21:31)

Aš taip pat tik ant sausų smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Evatam @ 2010 02 19, 17:39)
Gaminau krema is ramuneliu hidr.+sviestmedis+avokadu al.+medetku fitolis+emuls. vaskas+asvagandos milteliai (reiketu perkosti)+ramuneliu EA, dar glicerino ipyliau. Odele padrekina, bet niezulio nenueme.
Bandysiu kremuka daryt su morku fitoliu ax.gif
Tamanai su sviestmedziu tuos spuogelius nueme ir lyg maziau kasosi.

Nieko sau..geras g.gif
O man Laimė iš "Kvapų namų" sakė nuo AD kenčiančiam sūneliui nenaudot tamanų..paklausė koks amžius, kokios bėdos ir net nepardavė schmoll.gif , sakė per 'stiprus' vaikui g.gif

Man pasakė pasidaryti kremuką iš: sviestmedžio aliejaus, agurklių aliejaus, šaltalankio aliejaus.

Pačios ramunėlės (pvz. vonelės, nuovirai) siaubingai džiovina odą, o hidrolato kitoks poveikis? g.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2010 02 19, 22:13)
Nieko sau..geras g.gif
O man Laimė iš "Kvapų namų" sakė nuo AD kenčiančiam sūneliui nenaudot tamanų..paklausė koks amžius, kokios bėdos ir net nepardavė schmoll.gif , sakė per 'stiprus' vaikui g.gif

Man pasakė pasidaryti kremuką iš: sviestmedžio aliejaus, agurklių aliejaus, šaltalankio aliejaus.

Pačios ramunėlės (pvz. vonelės, nuovirai) siaubingai džiovina odą, o hidrolato kitoks poveikis? g.gif

Pradzioj pabandziau ant nedidelio plotelio ta misinuka, o paskui tepiau problemines vietas. Kartais tiesiog nebezinai ka daryt ir bandai viska ax.gif

Agurkliu aliejaus noreciau pabandyti. O va kokosas visai nepatiko odelei.

Su ramuneliu hidrolatu dariau krema, tai sausinimo nepastebejau, bet kita karta bandysiu koki kita hidr. su ramuneliu EA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evatam: 19 vasario 2010 - 22:25