Įkraunama...
Įkraunama...

Šokoladas ir šokoladiniai saldainiai

QUOTE(colicoli @ 2011 05 12, 13:44)
Na, sios savaites "Ji" zurnale kaip tik yra receptas sokoladiniems saldainiams, tikrai nesudetingas, pati ketinu ismeginti 4u.gif

Galit pasidalinti receptu, nes ne visi turi zurnala 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2011 05 17, 06:31)
Galit pasidalinti receptu, nes ne visi turi zurnala  4u.gif

Ir as noreciau recepto bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kas zinot kaip pagaminti is 90% juodojo sokolado pieniska, arba bent jau ne toki kartu? Nes dabar kiek bandau iseina triufeliai o ne sokoladas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuke @ 2011 06 06, 15:32)
Gal kas zinot kaip pagaminti is 90% juodojo sokolado pieniska, arba bent jau ne toki kartu? Nes dabar kiek bandau iseina triufeliai o ne sokoladas blush2.gif

O kaip darai? Nes siaip manau, kad reiketu deti pieno, cukraus ir sviesto, kad sukietetu.
Atsakyti
Bandziau su kondensuotu pienu ir sviestu, bei su cukrum ir sviestu, man vistiek minkstoki gaunasi...
Atsakyti
QUOTE(vajuke @ 2011 09 02, 09:57)
Bandziau su kondensuotu pienu ir sviestu, bei su cukrum ir sviestu, man vistiek minkstoki gaunasi...

Jeigu nesukietėja, pabandyk daugiau sviesto įdėti. Be to, kondensuotas pienas nekietėja, tad kietėjimui jis tik trukdo... mirksiukas.gif O kaip skonis gaunasi?

Dar norėjau paklaust: Gal kas darėt mėtinį šokoladą ar kažką šokoladinio su mėtomis (arba atvirkščiai), labai norisi pabandyt ax.gif
Atsakyti
o stai mano pirmasis ''blynas'' pagal pirmam puslapyje esanti recepta ax.gif
user posted image
Atsakyti
gaila, kad nera receptuko is to zurnalo, kur minite sad.gif.As taip pat pastaruoju metu susidomejau sia ideja. Turiu formele ledukams silikonine, panaudosiu saldainiams, manau, kad tai taip pat daroma, kaip lydyta sokolada gaminant, tik reikia sustingdyti, galbut formele sviestu istepti pries darant dar.
O maciau formeles apie 28 lt kainavo Vilniaus Akropolyje prie Elektromarket, taip pat Oze, priesais Prisma ir netgi Panoramos ,,Rimi" smile.gif.
Atsakyti
Kaune yra tokia parduotuvyte http://www.arevitosi...ts&group=1&id=6
labai neblogu dalykeliu ne tik kepimui, saldainiu gamybai bet ir ledams ant pagaliuko formu su vaikiskais paveiksliukais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marie: 02 lapkričio 2011 - 19:44
isbandykite beatos sokoladaini, iskepiau ka tik, kvapas ir vaizdas-tobula...nedejau karameles tik, nes neturejau, bet skonis nuo to nenukentejo thumbup.gif
Atsakyti
Saldainiai čia visai neblogai turint omenyje jog duoda receptą.Tik kažin kaip pačių saldainių kokybė. rolleyes.gif
Atsakyti
Aš bandysiu daryt panašų receptą tik kondensuotą pieną išvirsiu, o kad nesigaitų mikšti reikia negailėti kokoso drožlių smile.gif Klausimukas - ar išvirtas kondensuotas pienas kietėja, ar būna skystas??? ir dar vienas klausimas..šiuos saldainiukus noriu apvolioti šokolade kad skaniau būtų, bet šokoladas labai greit tirpsta, gal žinot kokių priemonių kad jis taip greit netirptų? Ko įdėt į jį reikėtų?
Papildyta:
O jei želatinos į šokoladą įdėt? Gautųsi kažin kas ar nelabai? biggrin.gif
Atsakyti