Įkraunama...
Įkraunama...

Ar įmanoma įsigyti būstą be paskolos?

QUOTE(jolita23 @ 2011 12 29, 19:07)
pajamos 2700. Daug taupyt nelabai išeina, nes moku didelę nuomą  verysad.gif
Vat kai rasiu tinkamą buto variantą ir nebereiks nuomos mokėti, bus planas greit atiduoti paskolą  ax.gif

na pas mus nuomos nereikia moketi, bet va ir pajamos mazesnes yra. Tai sudėtinga kažką galvoti. Stipriai įklimpti į bankus nesinori, o taupyti gal ir išeit galėtų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Velvichia @ 2011 12 29, 19:14)
na pas mus nuomos nereikia moketi, bet va ir pajamos mazesnes yra. Tai sudėtinga kažką galvoti. Stipriai įklimpti į bankus nesinori, o taupyti gal ir išeit galėtų. smile.gif

aš ir labiau už taupymą drinks_cheers.gif Nemėgstu skolų/paskolų, kad oi.
Bet kai nuoma brangesnė už paskolos įmoką, tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita23 @ 2011 12 29, 19:17)
aš ir labiau už taupymą  drinks_cheers.gif Nemėgstu skolų/paskolų, kad oi.
Bet kai nuoma brangesnė už paskolos įmoką, tai  doh.gif

na bet reikia tikėt, jog tike jums tiek mums pasiseks turėti stogą virš galvos, tokį, kokio norime. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristilav @ 2011 12 28, 00:15)
Tevai nepadejo :mmmIskart turejom(vyras) apie kokias 200t.Dar taupem 5 metus. Dabar musu bustas kuri nupirkom kainavo 290t.Nuleido nuo 315t kad mokejom grynais.Dar liko apie 60t remontui.Tai ir manau kad 100t galima tikrai sutaupit.

na paziurekim jus per penkis metus sukaupet 150 tukst ir tai, dar is tu penkiu metu daugiau negu puse, gyvenote su tevais ( speju nuomos moketi nereikejo). Tai dabar paskaiciuok, jeigu tokiais tempais butu reikejo taupyti visa suma, kiek butu uztruke?
O ir uz simta tukstanciu vilniuje paimsi nebent toki buta, kuriam iskart ir remontui reikia tureti arba susitaikyti, kad gyvensi aptriususioje aplinkoje.
Atsakyti
QUOTE(jolita23 @ 2011 12 29, 20:07)
pajamos 2700. Daug taupyt nelabai išeina, nes moku didelę nuomą  verysad.gif
Vat kai rasiu tinkamą buto variantą ir nebereiks nuomos mokėti, bus planas greit atiduoti paskolą  ax.gif

nde... o tai pigesnio varianto nuomotis nėra nori pasiieškoti? beje jei bus planas kaip greit paskolą atiduoti, tai kodėl to paties plano negalima panaudoti kaip plano kaip greitai pinigus sutaupyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edangra: 30 gruodžio 2011 - 11:35
QUOTE(Bekasė @ 2011 12 30, 11:57)
O ir uz simta tukstanciu vilniuje paimsi nebent toki buta, kuriam iskart ir remontui reikia tureti arba susitaikyti, kad gyvensi aptriususioje aplinkoje.

o jei jis naujos statybos? tai irgi reikes iskart daryt remonta ir gyvent aptriusiusioje aplinkoje?
paziurejau skelbimus Kaune,nes cia gyvenu..kaip jums sis uz panasia suma,man atrodo normaliai ax.gif http://www.aruodas.l...-pilna/1-967262
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kumiko: 30 gruodžio 2011 - 12:35
QUOTE(kumiko @ 2011 12 30, 13:26)

paziurejau skelbimus Kaune,nes cia gyvenu..kaip jums sis uz panasia suma,man atrodo normaliai ax.gif http://www.aruodas.l...-pilna/1-967262

O čia nėra panašiai kaip vienam name gyvena dvi šeimos tik skirtinguose aukštuose? g.gif Ar nusileidus laiptais nepapuoli pas kitą šeimą pirmame aukšte? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Digse @ 2011 12 30, 14:42)
O čia nėra panašiai kaip vienam name gyvena dvi šeimos tik skirtinguose aukštuose? g.gif Ar nusileidus laiptais nepapuoli pas kitą šeimą pirmame aukšte? g.gif

nezinau,raso,kad iejimai atskiri g.gif na bet taip,pirmam aukste 2kambariu bute gyvena tarkim 1 seima,2 kita,kaip daugiabuti,tik cia jis 2 aukstu,as taip isivaizduoju biggrin.gif
Atsakyti
mane tai gąsdina toks dalykas kaip dujinis autonominis šildymas. Žinant tai, kad dujos turi tokį pomėgį kaip brangti... geriau ieškoti kombinuoto šildymo- kietas kuras, anglis/ dujos ir/ar elektra...
Atsakyti
QUOTE(edangra @ 2011 12 30, 16:06)
mane tai gąsdina toks dalykas kaip dujinis autonominis šildymas. Žinant tai, kad dujos turi tokį pomėgį kaip brangti... geriau ieškoti kombinuoto šildymo- kietas kuras, anglis/ dujos ir/ar elektra...

na jei butu anglis-dujos,tai reiktu paciam kurentis peciu...beto toks variantas kaip dujos/anglis yra tik name ,daugiabuti nezinau ,kad taip buna...
Papildyta:
QUOTE(Digse @ 2011 12 30, 14:42)

paziurejus atidziau,taip nera,butent siam daugiabuti,nes prie isejimo matosi siena...
Atsakyti
išvada: ieškotis namo. arba bent jau kotedžiuko su židiniu...
Atsakyti
QUOTE(edangra @ 2011 12 31, 01:00)
išvada: ieškotis namo. arba bent jau kotedžiuko su židiniu...

bet tai kainu skirtumas dvigubas namo ir buto
Atsakyti