tikiuos mano leliukui nebus mazi rubeliai
nors 56 dydzio tik kelis turiu
QUOTE(tauteee @ 2010 02 11, 15:03)
tai turetu keletos uztekti nes siais laikais mazyliai didesni dazniausiai gimsta
Na mano pupa gimė 52cm ir svėrė 3.226kg- tai aš džiaugiausi jog turėjau 50 dydžio šliaužtukų, nes 56 dydyje ji skendo
Gal čia tas 56 lietuviškas dydis pasitaikė padidintas, bet vokiško 50 dydžio šliaužtukus mes nešiojom apie pusantros savaitės. O važiuojant į ligoninę buvau pasiėmus 3 dydžių šliaužtukus: new born, 50 ir 56- tai akušerė pati aprengdama naujagymį pasirinko 50 dydį
pirkau 56 dydžio, arba 0-3 mėn,sūnelis gimė 52 cm, buvo tik truputį laisvi.
Mums 56 dydzio 2 savaites reikejo o paskui isaugom.. Nes pampersas uzima vietos ir savaime vaikas "pailgeja". Todel perdaug neprisipirkit...
Ir patogiausi sliauztukai kurie per prieki susisega. As vienus turejau kur susisega nugaryteje, tai gavau nuo vaiku seseles pastaba...
Ir patogiausi sliauztukai kurie per prieki susisega. As vienus turejau kur susisega nugaryteje, tai gavau nuo vaiku seseles pastaba...
QUOTE(farinelli @ 2010 01 27, 12:44)
Laba diena
tikiuosi nepasirodysiu juokinga..susiduriau su dilema..zadu uzsisakyti is interneto leliukui drabuziu kuriuos vilkes kai gims ir pirmaji menesi,bet nelabai suprantu ka daryti...yra du dydziai...bet nieko nesako apie ugi...vienas dydis ,,TIK GIMUS'' ir kitas ,,0-3 men'' aisku noreciau pirkti ,,0-3 men'' bet tai kokiam ugiui tokie drabuziukai?man reikia 56 cm...
tikiuosi nepasirodysiu juokinga..susiduriau su dilema..zadu uzsisakyti is interneto leliukui drabuziu kuriuos vilkes kai gims ir pirmaji menesi,bet nelabai suprantu ka daryti...yra du dydziai...bet nieko nesako apie ugi...vienas dydis ,,TIK GIMUS'' ir kitas ,,0-3 men'' aisku noreciau pirkti ,,0-3 men'' bet tai kokiam ugiui tokie drabuziukai?man reikia 56 cm...
Dydis "tik gimus" dazniausiai buna l.mazas,manyciau apie 50cm ugio.Siaip tie men.dydziai:0-3men., ...buna l.skirtingu ugiu
Gime sunus 53cm,tai mums tiko 56 dydis pirma menesi,paskui labai greit augo
Jei zinai kokio dydzio numatomas naujagimis..TAi lengva butu pasirinkti..
Maniskis ękg. ir 51 cm buvo.. vargau su 56.. per didelis gerokai buvo.. bet trumpam
Maniskis ękg. ir 51 cm buvo.. vargau su 56.. per didelis gerokai buvo.. bet trumpam
as taipogi manau, kad vertetu pirkti nuo "0 -3". kad ir bus didesni tai nieko tokio, o kai per mazi juk neistempsi ju
Mes pirkom mazesnius nei 56 dydzio, atrodo 53 maziausius rade buvom, jie tiko
Ismatavo, kad buvom 51cm.Ypac kepurytes dideles buvo, nors jau maziausias emem.
Si karta imsiu ir mazesnius, ir truputi didesnius, permazi manau nebus...mes is smulkiuju
Si karta imsiu ir mazesnius, ir truputi didesnius, permazi manau nebus...mes is smulkiuju