Įkraunama...
Įkraunama...

Argital

Reiketu nueit iki zalia zalia, ten maziuku meginuku duod mielai arba nupila i induka norimo kremuko porai kartu, tad tikrai isbandzius galima bus suprasti ar drekina ar ne.
Isbandziau su Ylangu krema drekinanti - patiko, kad visai neriebina , gerai susigeria, nepalieka pleveles, o del drekinimo dar patestuosiu rolleyes.gif

QUOTE(Diamond'e @ 2012 03 08, 20:23)
Sveikos merginos, skaitineju tema ir kaip supratau argital kremai nesuteikia odai pakankamo drekinimo ? Mano oda jautri, sausa, linkusi i raudonuma, tai man turbut nelabai tiktu sie veidui skirti kremai ?  g.gif

Atsakyti
Gal kuri bandete stangrinanti krema arba anticeliulitini krema? Kokie butu atsiliepimai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamond'e @ 2012 03 08, 19:23)
Mano oda jautri, sausa, linkusi i raudonuma, tai man turbut nelabai tiktu sie veidui skirti kremai ?  g.gif

Gal Jums rožių kremas tiktų, bet tikrai geriausia būtų nuvažiuoti pasikonsultuoti ir mažais kiekiais išbandyti, jei turit galimybę, kaip ir rašė prieš tai merginos.
Atsakyti
QUOTE(Diamond'e @ 2012 03 08, 19:23)
Sveikos merginos, skaitineju tema ir kaip supratau argital kremai nesuteikia odai pakankamo drekinimo ? Mano oda jautri, sausa, linkusi i raudonuma, tai man turbut nelabai tiktu sie veidui skirti kremai ?  g.gif

4u.gif Teisingai pastebėjo Ayaan, tau turėtų tikti kremas su eteriniu rožių aliejumi, jis ypač tinka sausai, paraudusiai ir sudirgusiai odai. Tai vienas tinkamiausių aliejų brandžiai odai prižiūrėti.

Gali ieškoti ir kremų, kuriuose eterinis rožių aliejus derinama su baziniu erškėtuogių aliejumi (Rosa rubiginosa)! – suteikiančiu odai sveiką spalvą, skatinančiu ląstelių atsinaujinimą, lėtinančiu senėjimo procesus, kupiną vitamino C.
Atsakyti
man pvz. rozes alergizuoja veida, visa kosmetika kuriose uzciuopiama ziedu, (ziedadulkiu galimi likuciai) is karto oda ismeto elerginiais spuogiukais, kas is argitalio kosmetikos veidui pasiteisino tai kremukas su jojoba, nepamenu jo tikslaus pav. bandziau pavasari ir tikrai paliko gera ispudi.
Atsakyti
pilveliukas, gal čia tas maniškis su Ylang ylang - parašyta "jojoba, malva, ylang ylang"
Atsakyti
Siandien gavau siuntinuka: ranku kremas, veido prausiklis, veido kremas su varnalesomis ir zaliojo molio kauke veidui bei kunui biggrin.gif atsiliepimai bus greitu metu 4u.gif
Atsakyti
pasiemiau siandien 5ml veido kremo, tik dabar nelabai suprantu koki man cia dave? prasiau matinancio ir drekinancio, o pardaveja man kazka apie jazminus uzsimine ir ipyle, tai cia ji man dave roziu krema ar ta kurio ir prasiau? blush2.gif
Atsakyti
Griztu su atsiliepimais:

Ranku kremas - labai labai maloniai drekinantis, bet reiks kazkaip prisipratinti prie kvapo biggrin.gif

Veido prausiklis - thumbup.gif labau malonus, svelnus ir labai svariai nuprause mano veiduka...

Veido ir kuno kauke su zaliuoju moliu - fantastika, jau po pirmo badymo wub.gif

Veido kremas su varnalesomis - malonus, labai gerai susigeria, nepalieka lipnios pleveles, ziuresim kaip bus toliau, kai prades valyti veiduka biggrin.gif

Is tieso po vakarykstes proceduros - prausiklis + kauke + kremas - veidukas buvo kaip kudikio... labai labai labai likau suzaveta wub.gif
Atsakyti
Isbandžiau ARGILTUBO molio kauke (riebiai odai). Manau, kad ji kol kas geriausia iš visų mano turėtų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucci XX @ 2012 03 27, 15:30)
Isbandžiau ARGILTUBO molio kauke (riebiai odai). Manau, kad ji kol kas geriausia iš visų mano turėtų thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
O ką naudojate vietoj Argital drėkinačios kaukės, nes tokios jie kaip ir neturi? Gal kokio kremo storelesnį sluoksnį? g.gif
Atsakyti