Įkraunama...
Įkraunama...

Argital

QUOTE(Saulė7 @ 2012 08 31, 17:45)
Gal esat ta geriamaji moli vartoje? Kazin ar turi koki poveiki? Raso tai graziai...

Bent jau nagams, tai poveikis akivaizdus. Pageriu kokias 3-4 sav. ir darau pertraukas (kaip ir rekomendavo parduotuvėlėje). Nagai sutvirtėja, žymiai paauga. Man patinka. Tikiu, kad ne tik nagams gerai. smile.gif
Manau ir skrandžiui gerai, geriu ryte ant tuščio skrandžio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adera777: 05 rugsėjo 2012 - 15:40
Sveikos, naudoju argital pora metu turbut, vis pirkdavau "zaliazalia". Dabar paziurejau ju tinklapi, kad buna akciju kas 2-3 men., sakau reikia palaukti, gal greitai bus rolleyes.gif .
O kur jus, merginos, perkat LT ?
Sorry, visos temos neskaiciau, jei jau buvo apie tai blush2.gif
Papildyta:
http://www.zaliazalia.lt/lt/naujienos/
Atsakyti
Aš niekur kitur nesu radusi pirkti, tik LT...
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2012 09 15, 23:10)
Aš niekur kitur nesu radusi pirkti, tik LT...

Turejau omeny, kokiam LT tinklapy ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 15, 23:03)
Turejau omeny, kokiam LT tinklapy  ax.gif

Galima iš pačios "žalia žalia" parduotuvės pirkti, tereikia jiems el. laišką parašyti ir atsiųs į bet kurį Lietuvos kampelį. Šiaip ar taip jie šios kosmetikos platintojai, visos kitos parduotuvės tik perparduoda.

Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2012 09 16, 16:56)
Galima iš pačios "žalia žalia" parduotuvės pirkti, tereikia jiems el. laišką parašyti ir atsiųs į bet kurį Lietuvos kampelį. Šiaip ar taip jie šios kosmetikos platintojai, visos kitos parduotuvės tik perparduoda.

Kiek zinau, Lietuvoje yra 2 oficialus Argital atstovai-Zalia Zalia ir Juara ax.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2012 09 16, 16:56)

Tai galvoju palaukt nuolaidu pas juos, nes buna kas kazkiek menesiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 16, 19:50)
Tai galvoju palaukt nuolaidu pas juos, nes buna kas kazkiek menesiu  ax.gif

Aš irgi apsiperku kai nuolaidos būna. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2012 09 16, 22:16)
Aš irgi apsiperku kai nuolaidos būna.  drinks_cheers.gif

Galvoju kada bus, senokai buvo biggrin.gif
Atsakyti
Kažkas išgirdo jūsų norus. biggrin.gif

RUDENS NUOLAIDOS!

Iki -40% ARGITAL ir Dr. Hauschka produktams.

Perkant bent vieną akcijinę prekę, visai kitai Argital produkcijai -15% nuolaida.
Daugiau informacijos: http://www.zaliazali...ktai/nuolaidos/

Nuolaida taikoma bus iki spalio 1 d. Produktų kiekis ribotas.

Bet nelabai yra iš ko rinktis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 18 rugsėjo 2012 - 12:52
Tikrai ner is ko rinktis, keliems neinamiems dalykams nuolaidos unsure.gif
Atsakyti
Aš naudoju tik Argital, tai perku ir be nuolaidų... Jau įsitikinau, kad Žalia žalia antkainis tikrai nedidelis, pačioj Italijoj parduotuvėse kainos identiškos, o elektroninės, turinčios visų mane dominančių produktų (kad apsimokėtų siųstis iš užsienio), neradau. Nuolaidų būna ir holos.lt
Atsakyti