Įkraunama...
Įkraunama...

Argital

kur pirkote prausikli? maniskis uz poros men eis i pab, kaip tik noriu isbandyti argital smile.gif
Atsakyti
Pirkau Kauno prekybos centre Savas,ten yra mažutė ekologiškos kosmetikos krautuvėlė berods Juara,prausiklis brangokas 63Lt doh.gif 250 ml,bet veidas juk ne uodega negaila.To prausiklio labai mažai reikia,gerai putoja,oda tampa kaip šilkas ,užteks ilgam smile.gif mėginsiu dar kremą,reiks daugiau jais pasidomėti,labai maloni pardavėja,labai viską aiškina
Atsakyti
Turėjau šitą prausiklį, fainas. Užteks jo tikrai laaabai ilgam.
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2013 02 18, 22:20)
Noreciau atsiliepimu apie tonikus is argitalio.gal kas naudoja riebiai odai skirtus.

Turiu Argital Rugiada toniką, tai nuostabus, labai kvepia, be alkoholio smile.gif
Atsakyti
Vilniuje Universiteto vaistinėje yra šitos kosmetikos.
Atsakyti
QUOTE(silver 27 @ 2013 07 12, 19:19)
Vilniuje Universiteto vaistinėje yra šitos kosmetikos.

pilsto ja?
Atsakyti
nusipirkau sampuna riebiems plaukams su pleiskanom, siaubas kaip sulipe plaukai po plovimo, tarsi neplauti doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 01 27, 20:14)
va va, dar ir rankų kremas pas mane  drinks_cheers.gif Riebus, bet greit susigeria ir nepalieka riebių rankų - matines padaro, man jas suminkštino, atgaivino. Po ilgo laiko pasidarė švelnios, ką jau beveik buvau pamiršusi  drinks_cheers.gif
neteko matyti. Gal nebent vaikiška linija? Nors tas mano kremas su ramunėlėmis ir ylang tai turi kvapą gerai jaučiamą. Bet jis greit nusikvepia smile.gif

kremai 55-100 litų, rankų kremas - apie 25 litus smile.gif

man ranku kremas ilgai nesusigeria, o ir drekina nelabai...pas mane su propoliu ir eziuolem blush2.gif
Atsakyti
Merginos, o kremus spėjat sunaudot, nes matau, kad dauguma atidaryti galioja 6 mėn.?
Atsakyti
Man kremas ~2-3 mėnesiams tepant tik rytais. smile.gif Neįsivaizduoju, kaip vieno kremo gali užtekti pusei metų... smile.gif
Atsakyti
Gal aš tada taupiai tepu biggrin.gif 4u.gif
be to skaiciau,kad tepa ant dregno veido,tada nedaug reikia.
Atsakyti
QUOTE(vilbur @ 2014 05 08, 21:13)
Gal aš tada taupiai tepu biggrin.gif  4u.gif
be to skaiciau,kad tepa ant dregno veido,tada nedaug reikia.

Vilbur, jeigu kremą spaudžiate iš tūbelės arba kabinate mentele, tai kremas nebaigs galioti sulig šešių mėnesių terminu. Gamintojas visada užsideda dar nemažą laiko rezervą sumažindamas galiojimą. Svarbu nekišti šlapių pirštų į kremą ir neužnešti papildomų akterijų, greitinančių kremuko gedimą smile.gif

Man asmeniškai kremo užtenka nuo 1 iki 4 mėn. Labai nuo kremo priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Petitgrain @ 2014 05 09, 08:59)
Vilbur, jeigu kremą spaudžiate iš tūbelės arba kabinate mentele, tai kremas nebaigs galioti sulig šešių mėnesių terminu. Gamintojas visada užsideda dar nemažą laiko rezervą sumažindamas galiojimą. Svarbu nekišti šlapių pirštų į kremą ir neužnešti papildomų akterijų, greitinančių kremuko gedimą smile.gif

Man asmeniškai kremo užtenka nuo 1 iki 4 mėn. Labai nuo kremo priklauso.

Zinoma jus teisi 4u.gif
Reiks bandyt bigsmile.gif
Atsakyti