kur pirkote prausikli? maniskis uz poros men eis i pab, kaip tik noriu isbandyti argital

Pirkau Kauno prekybos centre Savas,ten yra mažutė ekologiškos kosmetikos krautuvėlė berods Juara,prausiklis brangokas 63Lt
250 ml,bet veidas juk ne uodega negaila.To prausiklio labai mažai reikia,gerai putoja,oda tampa kaip šilkas ,užteks ilgam
mėginsiu dar kremą,reiks daugiau jais pasidomėti,labai maloni pardavėja,labai viską aiškina

Turėjau šitą prausiklį, fainas. Užteks jo tikrai laaabai ilgam.
QUOTE(rentabili @ 2013 02 18, 22:20)
Noreciau atsiliepimu apie tonikus is argitalio.gal kas naudoja riebiai odai skirtus.
Turiu Argital Rugiada toniką, tai nuostabus, labai kvepia, be alkoholio

Vilniuje Universiteto vaistinėje yra šitos kosmetikos.
QUOTE(silver 27 @ 2013 07 12, 19:19)
Vilniuje Universiteto vaistinėje yra šitos kosmetikos.
pilsto ja?
nusipirkau sampuna riebiems plaukams su pleiskanom, siaubas kaip sulipe plaukai po plovimo, tarsi neplauti

Papildyta:
man ranku kremas ilgai nesusigeria, o ir drekina nelabai...pas mane su propoliu ir eziuolem

Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 01 27, 20:14)
va va, dar ir rankų kremas pas mane
Riebus, bet greit susigeria ir nepalieka riebių rankų - matines padaro, man jas suminkštino, atgaivino. Po ilgo laiko pasidarė švelnios, ką jau beveik buvau pamiršusi
neteko matyti. Gal nebent vaikiška linija? Nors tas mano kremas su ramunėlėmis ir ylang tai turi kvapą gerai jaučiamą. Bet jis greit nusikvepia
kremai 55-100 litų, rankų kremas - apie 25 litus

neteko matyti. Gal nebent vaikiška linija? Nors tas mano kremas su ramunėlėmis ir ylang tai turi kvapą gerai jaučiamą. Bet jis greit nusikvepia

kremai 55-100 litų, rankų kremas - apie 25 litus

man ranku kremas ilgai nesusigeria, o ir drekina nelabai...pas mane su propoliu ir eziuolem

Merginos, o kremus spėjat sunaudot, nes matau, kad dauguma atidaryti galioja 6 mėn.?
Man kremas ~2-3 mėnesiams tepant tik rytais.
Neįsivaizduoju, kaip vieno kremo gali užtekti pusei metų...

Gal aš tada taupiai tepu
be to skaiciau,kad tepa ant dregno veido,tada nedaug reikia.

QUOTE(vilbur @ 2014 05 08, 21:13)
Gal aš tada taupiai tepu

Vilbur, jeigu kremą spaudžiate iš tūbelės arba kabinate mentele, tai kremas nebaigs galioti sulig šešių mėnesių terminu. Gamintojas visada užsideda dar nemažą laiko rezervą sumažindamas galiojimą. Svarbu nekišti šlapių pirštų į kremą ir neužnešti papildomų akterijų, greitinančių kremuko gedimą

Man asmeniškai kremo užtenka nuo 1 iki 4 mėn. Labai nuo kremo priklauso.
QUOTE(Petitgrain @ 2014 05 09, 08:59)
Vilbur, jeigu kremą spaudžiate iš tūbelės arba kabinate mentele, tai kremas nebaigs galioti sulig šešių mėnesių terminu. Gamintojas visada užsideda dar nemažą laiko rezervą sumažindamas galiojimą. Svarbu nekišti šlapių pirštų į kremą ir neužnešti papildomų akterijų, greitinančių kremuko gedimą 

Zinoma jus teisi

Reiks bandyt