Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas sveikatai ir grožiui

QUOTE(maziuk @ 2010 02 03, 10:07)
Pradedu itarti, kad klaida padariau nestudijuodama zu specialybiu subtilybiu... g.gif
Iš dalies sutinku biggrin.gif Jei tai būtų galėję tapti pašaukimu, tikrai praradot, bet jei vien dėl žinojimo - neverta smile.gif

Kiek nusistebėjimo girdėdavau, kad su savo pažymiais studijuoju veterinarinę mediciną doh.gif Atseit veterinariją studijuoja 'atsilikėliai', 'kaimiečiai' ir pan., kurie jau niekam daugiau netinka, geresnių mokslų neįkanda. Užtat dabar šypsausi smile.gif Ir darbas labai mylimas (net jei taip negražiai rodomas biggrin.gif ), ir pašaukimas - veterinarinė medicina wub.gif , ir nereik po tokių laidų klausti 'ką valgyti?'
Šiam klausimui beje turiu savotišką alergiją blush2.gif
QUOTE(Satura @ 2010 02 03, 10:16)
gal mane Vilnius sugadino, kad nieko nebijau, o dar mažiau reaguoju į ką nors su pagarbia baime - politikus, visuomenės veikėjus, žurnalistus ir t.t   

Pagarbios baimės aš irgi niekam neturiu (nebent savo vadovui, kurį labai gerbiu ir labai vertinu kaip žmogų, vadovą ir profesionalą), bet turiu baimę filmavimo kamerai doh.gif Labai nemėgstu būti fotografuojama, filmuojama..netgi, kai tai daroma šeimoje prisiminimui ax.gif
Papildyta:
QUOTE(dilditele @ 2010 02 03, 11:29)
..siaip man ta Grineviciute pasitikejimo nekelia, visos jos laidos tokio puolimo, tipo melo isaiskinimo stiliaus.

Aš tai žiūriu kaip į opiumą liaudžiai biggrin.gif Tokios laidos reitingams, kuo didesnnis ažiotažas kyla- tuo naudingiau, visi susipanikavę dabar dėl to kas po kriauklėmis ir kaip būtų galima sutaupyti neperkant citrinos r. biggrin.gif

Būtų man šiandien 20 m. , tai aš būčiau susinervavusi, bet dabar jau suprantu tokių laidų tikslus ir žiūriu kaip TV publicistiką, kuriai ne visada svarbu tiesa..toli gražu cool.gif

QUOTE(gizma @ 2010 02 03, 12:30)
Ir isvis, pastebiu tendencija - kuo labiau reikia zmones ibauginti doh.gif

Todėl, kad įbauginus lengva manipuliuoti.
VMVT išgyvena reorganizacijos laikus, tad ši laida neatsitiktinai, neabejoju..

Aš irgi šiandien buvau prekybos centro "Panorama" esančioje "Rimi", tai akcijų praktiškai visoms eko prekėms thumbup.gif Prisipirkau ir padažų, ir šokolado, ir miltų. Pamačiau "Ustukių malūno" naujieną (bent jau nebuvau mačiusi) - makaronus smile.gif Nebrangūs pasirodė: 400 g. 2.49-3.29 Lt.
Atsakyti
ne i tema truputi
apie zurnalistus neturiu labai geros nuomones, ju darbas is nieko dramblius gaminti, tikiu, kad uzciuopia jie dali tiesos, bet taip pat tikiu, kad ko truksta vaizdingai istorijai - leidzia sau laisvai interpretuoti. Jei teko kada palyginti lietuviska delfio straipsni ir originala is kurio buvo isversta, tai ne tik interpretacijos, bet ir skaiciu kableliai kai reikia kilnojasi i abi puses
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 02 03, 12:57)
Aš tai žiūriu kaip į opiumą liaudžiai biggrin.gif Tokios laidos reitingams, kuo didesnnis ažiotažas kyla- tuo naudingiau,

Va butent drinks_cheers.gif
O del veterinarkes, tai jo tokia etikete yra, ne karta girdejau...bet mes ne apie tai...pavydziu zmonems, kurie randa savo pasaukima ir dirba megstama darba bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 02 03, 13:57)
Aš irgi šiandien buvau prekybos centro "Panorama" esančioje "Rimi", tai akcijų praktiškai visoms eko prekėms thumbup.gif  Prisipirkau ir padažų, ir šokolado, ir miltų. Pamačiau "Ustukių malūno" naujieną (bent jau nebuvau mačiusi) - makaronus smile.gif Nebrangūs pasirodė: 400 g. 2.49-3.29 Lt.

dabar i tema
kurioje vietoje buna rimi "Ustukių malūno" produkcija prie paprastu miltu, kruopu?
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 02 03, 13:37)
apie zurnalistus neturiu labai geros nuomones, ju darbas is nieko dramblius gaminti,

dar yra niuansas, kad negali Grinevičiūtė ar bet kuris kitas žurnalistas būti baigę ir finansų, ir politikos mokslų, ir veterinarijos, ir kriminalistikos, bet laidas tai apie viską "kepa"... Tai kartais gal ir ne iš blogų paskatų, bet ir išeina taip smile.gif

QUOTE(Odora @ 2010 02 03, 13:40)
kurioje vietoje buna rimi  "Ustukių malūno" produkcija prie  paprastu miltu, kruopu?

būna atskirame sveikame skyrelyje, kur glaudžiasi prie daržovių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 02 03, 13:40)
dabar i tema
kurioje vietoje buna rimi  "Ustukių malūno" produkcija prie  paprastu miltu, kruopu?

Keliose vietose paprastai smile.gif
Satura jau parašė, kad "Panoramos" cetre esačiame "Rimi", tai prie vaisių/daržovių skyriaus yra toks skyrius "Sveikas". Bet mačiau ir prie miltų/kruopų "Ustukių malūo" produktų. dar pati svarsčiau pirkti pigiau "Skrudintus miežių miltus' ar nepirkt smile.gif Nenusipirkau, pirmą reik pažiūrėt ką su jais įmanoma padaryti..
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 02 03, 13:52)
Keliose vietose paprastai smile.gif
Satura jau parašė, kad "Panoramos" cetre esačiame "Rimi", tai prie vaisių/daržovių skyriaus yra toks skyrius "Sveikas".

Šiaurės miestelyje taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
aisku aciu, niekaip nesuprantu kodel sito maluno produkcija esu praziopsojusi
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 02 02, 20:26)
man atrodo irgi, kad žmonės vėl grįš prie savo daržo, gyvulių...  rolleyes.gif Nes kitaip nelabai įsivaizduoju ateities...  unsure.gif
negaliu žiūrėt į nuodais purškiamus plotus...  verysad.gif
bigsmile.gif labai įdomu..  drinks_cheers.gif
Pavasaris ne už kalnų. Neužilgo pradėsim sėti paprikas ir pomidorus. Gal jau dabar sukurti naują temą? Kaip manot?

Man irgi atrodo, kad kas turės galimybę, tas grįš. Vakar MB po tos garsiosios laidos, paklausęs ką mes valgom, nors kiaušinius perkam kaumiškus, vištieną- Iki gurmanų, mėsos ypatingai retai ir stengiamės iš ūkininkų, dešrelių skonio seniai nepamenu, bet kai pagalvoji, juk ir kavinėse tenka pavalgyti, ir duoną perkam parduotuvėse, - niekada negali būti garantuotas, kad valgai gerą produktą ir ar tos vištos nešertos tais apnuodytais grūdais? Žodžiu MB paklausė, gal sodyboje per vasarą išsiauginam keletą mėsinių vištų sau bigsmile.gif O aš jau prieš porą metų jam sakiau, kad galim turėti ten porą vištų - kiaušinių savų turėsim. Žodžiu veikia tokios laidos, oi kaip veikia, ir dar pratęsimą žadėjo

Sukurk temą, nes tikrai aktualu bus daug kam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2010 02 02, 18:16)
aš rimtai pagalvojau, kažin ustukių malūnas maišais miltų neparduoda?  unsure.gif

parduoda. žinau, kas pirko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 02 02, 20:56)
Žiūriu aš tą laidą ir baisiuosi verysad.gif Žinot kuom?
Sėdi ūkininkas ir kalba, kaip purškiami jo laukai doh.gif Tai kas kaltas dabar nesuprantu?  g.gif Nustatytos normos? Valstybė? Kontrolės institucijos? g.gif

Aš irgi tuom baisėjausi, kaip galima taip ramiai dėstyti, kad man pigiau yra purkšti javus nuodais, ir kadangi tai nedraudžiama, aš taip darau. Tikras siaubas blink.gif
O jūs po to mirkite, gimdykite išsigimusius vaikus, man kaip po ir nesvarbu. Kaip tokie žmonės nepagalvoja, kad ir jo artimi žmonės nukenčia - jei visi taip daro, anksčiau ar vėliau ir juos tai pasieks, tiesogiai ar netiesiogiai
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 02 03, 16:05)
Žodžiu MB paklausė, gal sodyboje per vasarą išsiauginam keletą mėsinių vištų sau  bigsmile.gif  O aš jau prieš porą metų jam sakiau, kad galim turėti ten porą vištų - kiaušinių savų turėsim. Žodžiu veikia tokios laidos, oi kaip veikia, ir dar pratęsimą žadėjo

thumbup.gif jei tik yra galimybe, tai zinoma!!! Jau siandien imciau mokytis visciuku auginimo ypatumu smartass.gif , jei tik tureciau galimybe....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 03 vasario 2010 - 15:19