Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas sveikatai ir grožiui

Joo teko matyt laidas apie kempineles.... rode kaip ten bakterijos veisiasi greitai ojoj... pagal tai kaip atrodo vos ne kasdiena reiktu keist lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 02 03, 16:05)
Sukurk temą, nes tikrai aktualu bus daug kam  4u.gif

jau padaryta... pioneer.gif biggrin.gif
Atsakyti
nezinau i kokia cia tema uzklausti, bet manau cia
Gal pamenate, anksciau buvo dar musu sovietinese vaistinese Алоэ экстракт жидкий для инъекций. Man, dar besilaukianciai, liepe daktare pasileisti kursa. Dabar pas mus seniai vaistinese ju nera, bet rusijoje pilna ir kapeikas kainuoja. Gal kuri naudoja,ka apie jas galvojate. Kazkada leidausi, nes rekomendavo kaip organizmo atnaujintoja,audiniu, po operaciju, regeneranta, grozioampules naturalias ir dar daug geriu zadejo leidziantis alojos geli.Jis dar astmininkams rekomenduojamas. Parveze man ju, bet nusprendziau dar pas jus pasiklausineti.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 03, 20:50)

Gal pamenate, anksciau buvo dar musu sovietinese  vaistinese Алоэ экстракт жидкий для инъекций. Man, dar besilaukianciai, liepe daktare pasileisti kursa. Dabar pas mus seniai vaistinese ju nera, bet rusijoje pilna ir kapeikas kainuoja. Gal kuri naudoja,ka apie jas galvojate. Kazkada leidausi, nes rekomendavo kaip organizmo atnaujintoja,audiniu, po operaciju, regeneranta, grozioampules naturalias ir dar daug geriu zadejo leidziantis alojos geli.Jis dar astmininkams rekomenduojamas. Parveze man ju, bet nusprendziau dar pas jus pasiklausineti.

manau, kad stebuklo nepadarys.. O jus kamuoja išvardintos problemos? Ar šiaip vėl prie papildų "patraukė"? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 02 03, 21:00)
manau, kad stebuklo nepadarys.. O jus kamuoja išvardintos problemos? Ar šiaip vėl prie papildų "patraukė"?  biggrin.gif

astma paumejo verysad.gif ingaliatoriai, nors ir patys naujausi, patys "kieciausi", vistiek juk xemija ir sintetika. Tai va ir ieskau naturalesniu budu, levandas garinu, balionus puciu ir t.t.
o ar cia papildas? alojos sultys. Plaukus ir oda tai tepates ,sultis geriate irliaupsinate rolleyes.gif o cia leidziamos sultys i raumeni:) Ji ypacpo operaciju rekomenduoja, gijimo pagreitinimui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 03 vasario 2010 - 20:18
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 03, 21:16)
astma  verysad.gif
o ar cia papildas? alojos sultys. Plaukus ir oda tai tepates ,sultis geriate irliaupsinate  rolleyes.gif o cia leidziamos sultys i raumeni:) Ji ypacpo operaciju rekomenduoja, gijimo pagreitinimui

oi.. verysad.gif friends.gif
apie geriamą buvau girdėjusi, bet apie leidžiamą preparatą schmoll.gif Negaliu nieko pakomentuoti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 02 03, 21:20)
oi..  verysad.gif  friends.gif
apie geriamą buvau girdėjusi, bet apie leidžiamą preparatą  schmoll.gif Negaliu nieko pakomentuoti...  ax.gif

as taileidausi pries kokius 10 metu:) ten gi ta pati aloja su injekciniu vandeniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 03, 20:24)
as taileidausi pries kokius 10 metu:) ten gi ta pati aloja su injekciniu vandeniu smile.gif

mano draugė leidosi prieš 3-4 metus, kai buvo moteriškų problemų, negalėjo pastoti. tik sakė labai jau jos skausmingos, tos injekcijos, nes tiršta ta masė unsure.gif
Atsakyti
Jau skaiciau apie grikiu blynelius, siandien kepsiu smile.gif
Gal zinot kokiu fainu receptu su avizom? Turiu omeny avizas grudais, o ne ten visokias suplotas ir kitaip apdorotas.... 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 02 03, 17:44)
O kai vistos jau metines buvo, tai gaidys pirmas keliaudavo i puoda, nes piktybiniai buvo-puldavo vaikus kapoti pikciau nei sunys kokie doh.gif

taip, vaikystėj tėvai vištas turėjo, aš čiaužiau su pačiūžom ir sugalvojau nueit šalia į pašiūrę kiaušinių pažiūrėt, tai gaidys žiauriai puolė mane ir aš spyriau su pačiūža ... blush2.gif tęsinio nepasakosiu

o dar mes vakar su MB uždiskutavom dėl grūdų - jis dirba su ūkininkais tiesiogiai ir netiesiogiai. kaip gali supirkti tuos purkštus grūdus, kai supirkėjai visais įmanomais būdais bando numušti grūdų kainą, daro išsamius tyrimus ir t.t.? nes pinigai nemaži - ūkininkas kuris veža dešimtimis tonų, praranda ne litą o tūkstančius dėl blogesnio įvertinimo. kaip čia yra unsure.gif jeigu randa visokių tokių chemikalų liekanų, kaip juos priima??? mano draugė dirbo Kauno grūduose, tai ten siaubas kas vyksta, kad tik mokėti kuo mažiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2010 02 03, 22:04)
mano draugė leidosi prieš 3-4 metus, kai buvo moteriškų problemų, negalėjo pastoti. tik sakė labai jau jos skausmingos, tos injekcijos, nes tiršta ta masė  unsure.gif

uz B grupes vitaminus tikrai neskausmingesnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 03, 22:39)
uz B grupes vitaminus tikrai neskausmingesnis smile.gif

tada visai neskausminga, nes man tiek visokiu vitaminu prileista doh.gif
Atsakyti