Joo teko matyt laidas apie kempineles.... rode kaip ten bakterijos veisiasi greitai ojoj... pagal tai kaip atrodo vos ne kasdiena reiktu keist

QUOTE(Rkatyte @ 2010 02 03, 16:05)
jau padaryta...

nezinau i kokia cia tema uzklausti, bet manau cia
Gal pamenate, anksciau buvo dar musu sovietinese vaistinese Алоэ экстракт жидкий для инъекций. Man, dar besilaukianciai, liepe daktare pasileisti kursa. Dabar pas mus seniai vaistinese ju nera, bet rusijoje pilna ir kapeikas kainuoja. Gal kuri naudoja,ka apie jas galvojate. Kazkada leidausi, nes rekomendavo kaip organizmo atnaujintoja,audiniu, po operaciju, regeneranta, grozioampules naturalias ir dar daug geriu zadejo leidziantis alojos geli.Jis dar astmininkams rekomenduojamas. Parveze man ju, bet nusprendziau dar pas jus pasiklausineti.
Gal pamenate, anksciau buvo dar musu sovietinese vaistinese Алоэ экстракт жидкий для инъекций. Man, dar besilaukianciai, liepe daktare pasileisti kursa. Dabar pas mus seniai vaistinese ju nera, bet rusijoje pilna ir kapeikas kainuoja. Gal kuri naudoja,ka apie jas galvojate. Kazkada leidausi, nes rekomendavo kaip organizmo atnaujintoja,audiniu, po operaciju, regeneranta, grozioampules naturalias ir dar daug geriu zadejo leidziantis alojos geli.Jis dar astmininkams rekomenduojamas. Parveze man ju, bet nusprendziau dar pas jus pasiklausineti.
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 03, 20:50)
manau, kad stebuklo nepadarys.. O jus kamuoja išvardintos problemos? Ar šiaip vėl prie papildų "patraukė"?

QUOTE(rytorasa @ 2010 02 03, 21:00)
manau, kad stebuklo nepadarys.. O jus kamuoja išvardintos problemos? Ar šiaip vėl prie papildų "patraukė"? 

astma paumejo

o ar cia papildas? alojos sultys. Plaukus ir oda tai tepates ,sultis geriate irliaupsinate

QUOTE(Nidulia @ 2010 02 03, 21:16)
astma
o ar cia papildas? alojos sultys. Plaukus ir oda tai tepates ,sultis geriate irliaupsinate
o cia leidziamos sultys i raumeni:) Ji ypacpo operaciju rekomenduoja, gijimo pagreitinimui

oi..

apie geriamą buvau girdėjusi, bet apie leidžiamą preparatą

QUOTE(rytorasa @ 2010 02 03, 21:20)
oi..
Negaliu nieko pakomentuoti... 

as taileidausi pries kokius 10 metu:) ten gi ta pati aloja su injekciniu vandeniu

QUOTE(Nidulia @ 2010 02 03, 20:24)
mano draugė leidosi prieš 3-4 metus, kai buvo moteriškų problemų, negalėjo pastoti. tik sakė labai jau jos skausmingos, tos injekcijos, nes tiršta ta masė

Jau skaiciau apie grikiu blynelius, siandien kepsiu 
Gal zinot kokiu fainu receptu su avizom? Turiu omeny avizas grudais, o ne ten visokias suplotas ir kitaip apdorotas....

Gal zinot kokiu fainu receptu su avizom? Turiu omeny avizas grudais, o ne ten visokias suplotas ir kitaip apdorotas....

QUOTE(sena pažįstama @ 2010 02 03, 17:44)
O kai vistos jau metines buvo, tai gaidys pirmas keliaudavo i puoda, nes piktybiniai buvo-puldavo vaikus kapoti pikciau nei sunys kokie 

taip, vaikystėj tėvai vištas turėjo, aš čiaužiau su pačiūžom ir sugalvojau nueit šalia į pašiūrę kiaušinių pažiūrėt, tai gaidys žiauriai puolė mane ir aš spyriau su pačiūža ...

o dar mes vakar su MB uždiskutavom dėl grūdų - jis dirba su ūkininkais tiesiogiai ir netiesiogiai. kaip gali supirkti tuos purkštus grūdus, kai supirkėjai visais įmanomais būdais bando numušti grūdų kainą, daro išsamius tyrimus ir t.t.? nes pinigai nemaži - ūkininkas kuris veža dešimtimis tonų, praranda ne litą o tūkstančius dėl blogesnio įvertinimo. kaip čia yra

QUOTE(žemuogienė @ 2010 02 03, 22:04)
mano draugė leidosi prieš 3-4 metus, kai buvo moteriškų problemų, negalėjo pastoti. tik sakė labai jau jos skausmingos, tos injekcijos, nes tiršta ta masė 

uz B grupes vitaminus tikrai neskausmingesnis

QUOTE(Nidulia @ 2010 02 03, 22:39)
tada visai neskausminga, nes man tiek visokiu vitaminu prileista