ziurekit,jus ikeines profes, http://onlinecatalog...a_catalogue/PL/ cia,ko gero,nes as lenkiskai ne mur mur, jau akcijiniu prekiu laikas baiges?? ir dar..o tai gal kkviena men.vyksta kokios tai akcijos,tai kur tada pasiziureti?
QUOTE(Cobre @ 2010 02 01, 10:12)
man atrodo, kad nera jokio sulankstomo ciuzinio Ikejoje.
manyciau butu aprase rekomenduojamas, bet nera. ir prie ismatavimu raso viengulio ciuzinio matmenis.
manyciau butu aprase rekomenduojamas, bet nera. ir prie ismatavimu raso viengulio ciuzinio matmenis.
būtų keista, kad parduotų lovą, o jai tinkančio čiužinio reiktų ieškot kažkur kitur

Buvau siandien Ikejoj
akys, sirdis ir siela atsigavo
maciau ta lova, man ji labai patiko, dar specialiai palieciau tai tvirta pasirode, stalciai gerai atsidarineja
neklibejo... tik nelabai gilinausi i islankstyma, bet maciau kad viena buvo paklota neistiesta, o istiesa kai buvo paklota tai buvo viena normaliai, o ta istiesta puse zemiau buvo...
kazkuri klauset del kilimo

visai nieko, toks kietokas, trumpaplaukis, bet man mielesis ir minkstesnis pasirode (kaina irgi skirais)

nors dizainas pirmojo grazesnis
o sis nepatiko, tokia sintetiku sintetika

man butu nemalonu ant tokios zaisti

QUOTE(MoulinRouge @ 2010 01 31, 12:49)
Va koki grazuoli balda radau...
Gal kuri turit? Pakomentuokit... Kokia apskritai nuomone Jusu apie tokia lovyte?

Gal kuri turit? Pakomentuokit... Kokia apskritai nuomone Jusu apie tokia lovyte?

maciau ta lova, man ji labai patiko, dar specialiai palieciau tai tvirta pasirode, stalciai gerai atsidarineja

visai nieko, toks kietokas, trumpaplaukis, bet man mielesis ir minkstesnis pasirode (kaina irgi skirais)
nors dizainas pirmojo grazesnis
o sis nepatiko, tokia sintetiku sintetika

man butu nemalonu ant tokios zaisti
QUOTE(Nerytė @ 2010 02 01, 17:57)
visai nieko, toks kietokas, trumpaplaukis, bet man mielesis ir minkstesnis pasirode
aciu, as klausiau, man jis ir labai grazus

Beja jai siandien buvai tai kaip kelione sekes? Kaip kelias vaziuoti? Nes maniskis lauzosi del oro

QUOTE(Nerytė @ 2010 02 01, 15:57)
šitokį kilimą (na radoną), bet jie tokie pat, turėjo vaikai,kur dirbau. Tai jei su džinsais, ar plikom kojom sėdi viskas liux. Aš prisėdau su kelnėm, arba ant velvetinių, tai labai raudoni pūkai kibo

QUOTE(gloss @ 2010 02 01, 17:06)
aciu, as klausiau, man jis ir labai grazus
bet norisi paciai paciupint.
Beja jai siandien buvai tai kaip kelione sekes? Kaip kelias vaziuoti? Nes maniskis lauzosi del oro
atseit per daug sniego, per slidu .... o as taip noriu .... 

as su tramvaju vaziavau uz 5 zlotus pirmyn ir atgal

QUOTE(grange @ 2010 02 01, 17:17)
šitokį kilimą (na radoną), bet jie tokie pat, turėjo vaikai,kur dirbau. Tai jei su džinsais, ar plikom kojom sėdi viskas liux. Aš prisėdau su kelnėm, arba ant velvetinių, tai labai raudoni pūkai kibo
vien tuo man nepatiko, ir siurbiant irgi nemažai "nusišėrė", galvojau, kad nebekibs ant kelnių, bet kur tau...,,

ane.. gerai zinoti tokia patirti... tada imciau ta pirmaji, nes jis trumpo plauko ir tikrai nesisers

QUOTE(grange @ 2010 02 01, 18:17)
vien tuo man nepatiko, ir siurbiant irgi nemažai "nusišėrė", galvojau, kad nebekibs ant kelnių, bet kur tau...,,

aha, mūsų žalias pradžioj irgi labai šėrėsi. bet jau metai kaip turim, ir nebepastebiu. išsišėrė gal

o tas kitas mėlynas kvadratinis man visai malonus, minkštas pasirodė. trumpaplaukis, bet minkštesnis, nei tikėjaus. smagus toks, švelnus. parduotuvėj pačiupinėjus

QUOTE(grange @ 2010 02 01, 18:16)
būtų keista, kad parduotų lovą, o jai tinkančio čiužinio reiktų ieškot kažkur kitur 

kodel kitur? tai aiskiai raso kokiu ismatavimu ciuzinio jai reikia. o jei jau nori skleistis (nes lova butent priskirta prie lovu sveciams, vadinasi prie tokiu, kurios bus skleidziamos tik retkarciais), tada turi pamastyti apie antra ciuzini. aisku, pasididinantis ciuzinys butu labai patogu, taciau tokio varianto ikea, bent jau kiek as suprantu, neturi. O ir abejoju, kad kur nors kitur rasi

QUOTE(Nerytė @ 2010 02 01, 17:57)
O ką papirkai?

Turbūt pamiršai, kad žadėjai pamatuoti sofkės kraštą (dėl pagalvių-ritinių)?

QUOTE(Cobre @ 2010 02 01, 19:59)
kodel kitur? tai aiskiai raso kokiu ismatavimu ciuzinio jai reikia. o jei jau nori skleistis (nes lova butent priskirta prie lovu sveciams, vadinasi prie tokiu, kurios bus skleidziamos tik retkarciais), tada turi pamastyti apie antra ciuzini. aisku, pasididinantis ciuzinys butu labai patogu, taciau tokio varianto ikea, bent jau kiek as suprantu, neturi. O ir abejoju, kad kur nors kitur rasi
gal tokiu atveju du plonus paroloninius ciuzinukus tureti. jie suvynioti daug vietos neuzima, o reikalui esant abu suklojus turetu buti pakankamai minksta. siaip galim filosofuoti iki begalybes, o realiai remtis reiktu tuo ka raso, arba vykti patiems 

Mes turim tokia lovyte tik baltą, tai tikrai - norint ištiesti reikia pirkti du plonus čiužinius (juos laikyti vieną ant kito). Kol kas turime vieną. Bet prigulti prie vaiko ir taip telpu.
Šiaip lova nėra labai tvirta, bet man ji labai graži

QUOTE(Nerytė @ 2010 02 01, 16:22)
ane.. gerai zinoti tokia patirti... tada imciau ta pirmaji, nes jis trumpo plauko ir tikrai nesisers

Aha minkštas, bet kad bent jau pradžioj, nepraktiškas..
QUOTE(pienės_pūkas @ 2010 02 01, 16:36)
aha, mūsų žalias pradžioj irgi labai šėrėsi. bet jau metai kaip turim, ir nebepastebiu. išsišėrė gal

ane

QUOTE(Cobre @ 2010 02 01, 18:59)
gal tokiu atveju du plonus paroloninius ciuzinukus tureti. jie suvynioti daug vietos neuzima, o reikalui esant abu suklojus turetu buti pakankamai minksta. siaip galim filosofuoti iki begalybes, o realiai remtis reiktu tuo ka raso, arba vykti patiems 
nu kitur turėjau omeny,kad ne ikejoj, dar ieškot kažkur čiužinio. kad ir tie du ploni, pagal idėją ikea turėtų turėt.

Man tai nereikia tos lovos, aš tik šiaip pamąsčiau