Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(MoulinRouge @ 2010 02 03, 01:13)
Nerytė, turiu klausima kaip ekspertei-zinovei  biggrin.gif  4u.gif

Svetaineje tokio daikto nerodo. Gal gi netyciukais jie turi ten vietoje toki balda - futonas? Va  g.gif
UK cia yra, o lenkuose nematau...Kaip uzsireikejo  verysad.gif

jokia as eksperte lotuliukas.gif

as irgi tokio nesu macius pas mus g.gif gal tikrai nera...

QUOTE(DaivaJ @ 2010 02 03, 08:53)
Labai ačiū už komentarus apie kilimus 4u.gif Buvau išsiuntus tą su keliais, man jis toks smagus pasirodė berniukui žaist. Bet jei sakot, kad jis labai sintetinis, nemalonus, tai nenoriu tokio schmoll.gif  Išsiunčiau va šitą
Matysim, koks jis ax.gif

man jis nepatiko, sintetinis labai, bet zinai kiekviena skirtingai suprantam kokybe ir kiekviena skirtingus reikalavimus keliam daiktams...

o tas man patiko thumbup.gif
Atsakyti
Ta su keliais tai as macius pas kazka namuose ar tai pardej dar kazkur Lietuvoj, nu tikrai bjaurus, gryna sintetika ten. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marcela*: 03 vasario 2010 - 11:27
nu bet zmones ir duoda doh.gif ar sakitete toje furnitera puslapyje kad baldai vezami is vokietijos o apie ikea net zodeliu neuzsiimta o ten kaip paziurejau visas ju asortimentas is ikejos nu bet kainos doh.gif
ir dar kokia akcija apziurekit tas staliuaks kur uz 30 zlotu pas juos 45 lt ir cia akcija bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marcela* @ 2010 02 03, 12:27)
Ta su keliais tai as macius pas kazka namuose ar tai pardej dar kazkur Lietuvoj, nu tikrai bjaurus, gryna sintetika ten.  doh.gif

Na tai ir gerai, kad spėjau persigalvoti rolleyes.gif

Mergaitės, o tokio dalyko kaip tapetai Ikėjoj nėra?
Atsakyti
QUOTE(DaivaJ @ 2010 02 03, 15:32)
Na tai ir gerai, kad spėjau persigalvoti rolleyes.gif

Mergaitės, o tokio dalyko kaip tapetai Ikėjoj nėra?

Nėra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2010 02 03, 15:51)

Nu jo, per gerai noriu viską be rūpesčio vienu kartu susipirkt biggrin.gif Teks ieškot kitur verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(DaivaJ @ 2010 02 03, 16:09)
Nu jo, per gerai noriu viską be rūpesčio vienu kartu susipirkt biggrin.gif  Teks ieškot kitur verysad.gif

Jei nebijot pirkti nemačiusi gyvai, tai yra tikrai daug užsienio e-parduotuvių smile.gif
Atsakyti
Dėl kilimo - siūlau įvertinti ir vaikų sveikatą. Jei vaikas alergiškas ( nustatyta alergija namų dulkėms,gyvūnams arba nenustatyta jokia, bet yra liga ), linkęs sirgti kvėpavimo takų ligomis, vargu ar gerai yra tie minkštesni besipūkuojantys kilimai. Jie gražūs ir man, bet... O sintetinis su keliais - tikrai kietas, tačiau tuo aspektu patikimesnis. Rinktis jį verta, ko gero, ne kaip interjero detalę, bet kaip žaislą, trasą mašinėlėms.
Tai, žinoma, tik mano nuomonė ir patirtis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anė: 03 vasario 2010 - 15:27
QUOTE(Kashaya @ 2010 02 03, 16:13)
Jei nebijot pirkti nemačiusi gyvai, tai yra tikrai daug užsienio e-parduotuvių smile.gif

Man reikia vaiko kambariui tapetinės juostos ir lipdukų. Kambarys dažytas, norisi kažkaip pagyvinti. Lipdukai ikėjiniai man nelabai schmoll.gif Bet jau radau ebejuj didžiulį pasirinkimą thumbup.gif

QUOTE(anė @ 2010 02 03, 16:26)
Dėl kilimo - siūlau įvertinti ir vaikų sveikatą. Jei vaikas alergiškas ( nustatyta alergija namų dulkėms,gyvūnams arba nenustatyta jokia, bet yra liga ), linkęs sirgti kvėpavimo takų ligomis, vargu ar gerai yra tie minkštesni besipūkuojantys kilimai. Jie gražūs ir man, bet... O sintetinis su keliais - tikrai kietas, tačiau tuo aspektu patikimesnis. Rinktis jį verta, ko gero, ne kaip interjero detalę, bet kaip žaislą, trasą mašinėlėms.
Tai, žinoma, tik mano nuomonė ir patirtis.

Na, maniškis tfu tfu tfu sveikas kaip ridikas, tai sintetinio nesinori schmoll.gif
Atsakyti
Man dailūs šitie kilimukai, universalūs, sakyčiau. Ir mažesnio vaikučio kambary galima pritaikyt, ir didesnio:
user posted image

user posted image
Atsakyti
ir man sie grazus, manau ir rinksiuos tarp to su sagutem ir siu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2010 02 02, 12:04)

ilgis apie 36 -37cm, skersmuo apie 14cm. nuotraukoj didesnės atrodė smile.gif
Atsakyti