Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(Lyja28 @ 2010 02 04, 16:59)
lotuliukas.gif  daikto tai gal ir ne vieno reikia, bet pinigeliu biski nera skirta neplanuotom islaidom  blush2.gif  tai va, o to laiptelio labai reiktu smile.gif

Suprantama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyja28 @ 2010 02 04, 17:40)
Neryte, gal uzsakinejot ka nors per tarpininkus ar zinot siaip, ar atveztu man jei uzsakyciau tik ta viena daikta...?

matai as gyvenu PL tai man nereikia tarpininku.. bet kiek merginos kalbejo tai ir smulkmenas parveza, nereikia dideliu uzsakymu 4u.gif

QUOTE(pienės_pūkas @ 2010 02 04, 17:41)
jo jo, būna Lietuvoj gamintų daiktų  bigsmile.gif  kad ir ta lempa - mėnulis - made in Lithuania.

taip taip, daug yra daikteliu, kad ir laistytuvas (beja labai patogus), mamut serijos kazkuri dalis, man rodos spinta , nors kede su atlosu raso latvija, taburete - svedija, kaip idomiai bigsmile.gif
o menuli turim, bet natkreipiau demesio kur pagaminta

QUOTE(grange @ 2010 02 04, 17:44)
ane? geras, nesusidūriau kažkaip nei su vienu tai dėl to nustebino, pasirodys, kad pusę daiktų iš ten , o Lt savo ikeajos neturi  doh.gif

va kad savo ikejos neturi tai blogai

QUOTE(Cobre @ 2010 02 04, 17:47)
Noriu mamai siu kedziu ir staliuko. Kedes maciau, ciupinau, sedejau (parduotuveje). Man labai patiko. Taciau gal kas turite siuos baldelius, ar atsiliepimu girdejote?

kedes labai fainos ir patogios, drauge turi tokias tik tamsiai rudas, labai patenkinta, o ir man smagu jose pasedeti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2010 02 04, 22:49)

kedes labai fainos ir patogios, drauge turi tokias tik tamsiai rudas, labai patenkinta, o ir man smagu jose pasedeti  biggrin.gif

aciu Neryte uz komentara 4u.gif Man jos irgi labai patogios susirode, tikiuosi, kad ir pakankamai tvirtos g.gif gaila, stalo normalaus nerandu g.gif visu plotis daugiau nei 60 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 02 04, 21:10)
aciu Neryte uz komentara  4u.gif  Man jos irgi labai patogios susirode, tikiuosi, kad ir pakankamai tvirtos  g.gif  gaila, stalo normalaus nerandu g.gif visu plotis daugiau nei 60  g.gif

drauge stala irgi ne ikejinu turi nusipirkus
Atsakyti
Sveikutes, gal zinote kas greiciausiu metu vaziuos i IKEA???
Aciux 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 02 04, 18:47)
Mergaites, noriu pasitarti truputuka.

Noriu mamai siu kedziu ir staliuko. Kedes maciau, ciupinau, sedejau (parduotuveje). Man labai patiko. Taciau gal kas turite siuos baldelius, ar atsiliepimu girdejote?

user posted image

gal galetumete patarti labiau tinkanti staliuka? bet pagal dydi mums reiktu maks 60x100. geriau 60x90. gal ka randate, nes as kazkaip nieko doro  blush2.gif

Sveika, mes turime panašų stalą iš tos pačios BJURSTA serijos. Va tokį:
user posted image
Mums patinka blush2.gif Kadangi mūsų butukas nėra didelis, o svečių kartais būna daug, todėl jis mums tikras išsigelbėjimas, nes išlanksčius pilnai, prie jo gali laisvai sutilpti 8 žmonės thumbup.gif Beje, pagamintas jis LT mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(olgute84 @ 2010 02 05, 11:14)
Sveikutes, gal zinote kas greiciausiu metu vaziuos i IKEA???
Aciux  4u.gif

sveiki,
baldasikea vaziuos sekmadieni 4u.gif
Atsakyti
Kaip suprantu cia visi is Lenkijos gabenates IKEA daikciukus - kazin ar asortimentas skiriasi nuo kitu saliu?

Buvau Belgijoje IKEA, tai baldu stilius man patiko, tik abejoju del kokybes....... nu bet kaip sakant kartais kaina nugali kokybe....
Atsakyti
QUOTE(LaNinja @ 2010 02 05, 13:32)
Kaip suprantu cia visi is Lenkijos gabenates IKEA daikciukus - kazin ar asortimentas skiriasi nuo kitu saliu?

Buvau Belgijoje IKEA, tai baldu stilius man patiko, tik abejoju del kokybes....... nu bet kaip sakant kartais kaina nugali kokybe....

Asortimentas praktiskai tas pats 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaNinja @ 2010 02 05, 12:32)

kurioj buvai?
Atsakyti
QUOTE(LaNinja @ 2010 02 05, 15:32)

Truputeli skiriasi asortimentas. As su norvegu lyginau. bet nedaug. o vat kainos tai tikrai sokineja.
Atsakyti
neisidejau temos i favorites, siandien galvoju kodel niekas neraso doh.gif
Papildyta:
dar pasiskusiu prie to pacio. kaip veliasi sita patalyne doh.gif Ta prasme visi pukai ant jos kimba. Pas mane dvi kates, tai tie patalai pukus geriau traukia uz puku surinkejus doh.gif

http://www.ikea.com/...oducts/30107735

O va sita visai nesivelia

http://www.ikea.com/...oducts/80123667
Atsakyti